CBN over moslimexperiment in Noorwegen

De Amerikaanse zender CBN heeft nog voor de aanslagen in Oslo eentelevisiereportage over het “islamitische experiment in Noorwegen” geproduceerd, dat “mislukt” zou zijn. Het islamitische radicalisme zou net zo toenemen als het geweld tegen en intimidatie van niet-moslims. Centraal in de reportage staan vooral Noorse vrouwen, die het slachtoffer zijn van islamisering. In dit geval moslima´s, die het slachtoffer worden van gedwongen huwelijken, genitale verminkingen en eermoorden.

 

In de bijdrage komt ook de Noorse Hege Storhaug aan het woord, die zichzelf omschrijft als voormalige “naïeve linkse journaliste”. Totdat ook zij met de islamitische realiteit werd geconfronteerd. In 1992 leerde ze een jonge Pakistaanse kennen, die onder bedreiging met wapengeweld werd uitgehuwelijkt aan haar tweede neef. Dat heeft uiteraard niets met de islam te maken, want per slot van rekening praktiseerde het perfecte en volmaakte voorbeeld van alle moslims 1400 jaar geleden geenszins zulke gedwongen huwelijken, zeker niet met een 6-jarig meisje.

Hege Storhaug werkt er nu intensief aan om islamitische vrouwen te beschermen tegen gedwongen huwelijken, eermoorden en genitale verminkingen. Deze laatste zijn met absolute zekerheid ook volledig onislamitisch, want de profeet Mohammed zei zeker niet: “snijd zachtjes, maar overdrijf niet”. Omdat dit allemaal slechts uitermate geringe op zichzelf staande gevallen in Noorwegen zijn, is Hege Storhaug daarom ook de hele dag met haar werk bezig. Ze zegt: “Noorse vrouwen werden door de Noorse regering van hun burgerrechten beroofd”. Daarmee bedoelt ze de linkse sociaaldemocraten, die uit pure cultuurgevoeligheid en multiculti-euforie de ogen voor de realiteit sluiten en niets tegen deze bijkomstige verschijnselen van de islamisering ondernemen.

Hier de video van CBN

In deze bijdrage ontbreekt alleen nog het aspect van de massale verkrachtingen van Noorse niet-moslima´s. Actuele statistieken tonen aan, dat 100% van deze verkrachtingen door mannelijke immigranten, niet-westerse mannen wordt gepleegd. En dat negen van de tien slachtoffers autochtone Noorse vrouwen/meisjes waren.

Maar vanzelfsprekend heeft dat allemaal niets met de islam te maken en wie dat desondanks beweert, is een buitenlandervijandige, islamofobe racist.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/08/cbn-uber-moslem-experiment-in-norwegen/#more-208595

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

Reageren op dit artikel?http://www.amsterdampost.nl/cbn-over-moslimexperiment-in-noorwegen/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .