De rechtschapen fanaticus

Tegenwoordig bestaat er een speciale vorm van fanaticus, die van de rechtschapen fanaticus. Men kan de rechtschapen fanaticus vinden door een of ander artikel van een willekeurige islamverdediger te lezen.

 

Het schijnt zo te zijn, dat het voor een apologeet bijna onmogelijk is om de drang te weerstaan de schoonheden van de islam te bewijzen, door te zeggen, dat diegenen, die de islam verkeerd zouden vinden, fanatici, racisten, haters en islamofoben zouden zijn.

Al diegenen, die op feiten gebaseerde argumenten tegen de islam naar voren brengen of het enorme leed aanspreken dat door de islam wordt veroorzaakt, worden aangevallen door hen leden van de Ku-Klux-Klan en nog erger te noemen. Iedere vorm van kritiek op de islam wordt haat zaaien genoemd.

Inderdaad, de eigenlijke betekenis van het begrip “fanaticus” is iemand, die zich verzet tegen de sociale en racistische politiek van het establishment. Het betekent gewoon “we haten je”. Een “fanaticus” heeft zijn morele betekenis verloren.

Verschillende “mensenrechten”- en islamitische organisaties overhandigen de publieke opinie lijsten met fanatici, die de moslims haten. Maar kijkt u eens naar deze fanatici op deze lijsten. Wat hebben al deze mensen gemeen? Zij allen kennen de historie en de doctrine van de islam. Zij zijn moedig en vertellen de waarheid tegenover de macht van een establishment: de mainstream-media, de universiteiten en de regering. Zij zijn geen haters; zij zijn helden, die de waarheid over de historie en de doctrine van de islam uitspreken en over het gevaar, dat hiervan uitgaat voor onze samenleving. Al deze mensen zijn heldhaftige fanatici, rechtschapen fanatici.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/46516

Auteur: Bill Warner

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.politicalislam.com/blog/the-virtuous-bigot/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

Voor de verzamelde vertalingen van E.J. Bron, zie: ejbron.wordpress.com

E.J. Bron is ook te volgen op Twitter

Reageren op dit artikel kan bij: http://www.artikel7.nu/?p=68149  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .