Onrechtrepubliek Oostenrijk: Turken mogen kinderen verkrachten

 

Omdat het seksuele misbruik van kinderen bij Turken een “lange culturele traditie” heeft, werd een Turkse kinderverkrachter in Oostenrijk vrijgesproken. Na Duitsland staat dus nu ook Oostenrijk kinderverkrachtingen in Oriëntaalse migrantenfamilies toe.

Toen we hier in mei 2011 berichtten over een vonnis van de arrondissementsrechtbank Osnabrück, volgens welke kinderverkrachting door Turken in Duitsland niet bestraft mag worden, omdat deze een lange “traditie” in de islamitische cultuurkring zouden hebben, waren veel lezers woedend.

In Duitsland kunnen Oriëntaalse kinderverkrachters sindsdien beroepen op het vonnis van de rechtbank in Osnabrück en hoeven zelfs geen uren maatschappelijke dienstverlening te doen als ze zich bij hun misdaad beroepen op een “islamitische traditie”. De rechters van de rechtbank in Osnabrück moesten vonnissen over een islamitische familie, die het volledig in orde vond dat een 11-jarige werd verkracht. In de islamitische cultuurkring zou dat nu eenmaal traditie zijn, zei de familie voor de rechtbank. De familie wist, dat er in Duitsland andere zeden en wetten gelden voor kinderverkrachtingen. Maar dat stoorde de islamitische familie niet.

En nu is er ook in Oostenrijk een gelijksoortig vonnis: In het Neder-Oostenrijkse Bruck had een verkoopster in een supermarkt bij het inpakken van boodschappen toevallig de foto´s gezien, die uit een enveloppe vielen. Hierop was duidelijk te zien hoe een Turk een kind misbruikte. Ze ging onmiddellijk naar de politie. En het Openbaar Ministerie stelde een onderzoek in. Maar de Turk krijgt geen straf. Motivering: het verkrachte kind is de eigen zoon van de Turk. En het zou bij de kinderverkrachting gaan om een “jarenlange familietraditie”. Het kind zou zich niet hebben verzet, omdat het de gevoelens van de vader niet wilde kwetsen. Dan is toch alle in orde, of niet dan?

Wanneer dus in het vervolg de geïmmigreerde Oriëntalen in Duitsland of Oostenrijk zich bij de verkrachting van kinderen beroepen op hun “traditie”, dan hoeven ze niet bang te zijn hiervoor bestraft te worden. Er bestaat echter nog een andere populair excuus voor Turken om in het Duitstalige gebied niet bestraft te worden voor kinderverkrachting. Een voorbeeld: de Turk Erkan S. (35) uit Keulen heeft achter een supermarkt in Engelskirchen een 8 jaar oud kind verkracht. Omdat de Turk maar een IQ van 40 (!) heeft, liet de arrondissementsrechtbank in Keulen hem gaan zonder gevangenisstraf, terwijl het slachtoffer nog steeds aan nachtmerries lijdt. “De onderbrenging in een gevangenis zou zijn sociale existentie volledig vernietigen”, aldus de rechter over de Turkse dader. Erkan S. is gewoon zwakzinnig. Met zulke burgers moeten we nu rekening houden. We geven onze eigen normen en waarden op ten gunste van zwakzinnigen, of zouden we een Duitse of Oostenrijkse kinderverkrachter met een IQ van 40 ook vrij laten rondlopen om zijn “sociale existentie” niet te vernietigen?

Bron:

http://tinyurl.com/433xzvo (KOPP-Verlag)

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

Reageren op dit artikel?http://www.amsterdampost.nl/onrechtrepubliek-oostenrijk-turken-mogen-kinderen-verkrachten/

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .