Duitsland: de genadeloze hetze van links tegen de vrijheid van meningsuiting

Foto boven: het “zwarte blok”: jong, dom en extreem gevaarlijk. Dat ze niet alleen qua uiterlijk op de SA van Hitler lijken, is geen toeval. Beide waren tegen iedere vorm van vrije meningsuiting. De methoden en de terreur zijn dezelfde. Alleen de motiveringen luiden anders.

Tegenwoordig bestaat er in Duitsland weer een in toenemende mate tot geweld bereide, fanatieke, onwetende en jonge troep, die zich “Antifa” noemt. In werkelijkheid heeft de “Antifa” net zo weinig met antifascisme te maken als de vernietigingskampen van de nazi´s met Jodenvriendelijkheid.

Het zaad van de 68´ers is tot bloei gekomen: hun kinderen zijn net zo tot geweld bereid als hun vaders.

Net zoals in het begin van de Republiek van Weimar de knokploegen van de communistische partij met geweld tegen alle bijeenkomsten optraden met een boodschap die hen niet aanstond, terroriseren ook nu weer linkse fascisten de straten van Duitsland. Alles, wat zij als rechts van hun links-extreme standpunt beschouwen, nemen ze op de korrel in hun haattirades op hun diverse blogs en eindigt tenslotte in wilde straatgevechten tegen de politie en burgerlijke bijeenkomsten. Het zijn meestal verwende welvaartskinderen van de oud 68´ers en RAF-sympathisanten, die de opmars door de instellingen met succes hebben afgesloten (Fischer, Trittin, Kretschmann & Co.) en het gezicht van Duitsland van een eerst functionerende democratie veranderd hebben tot eentje van een linkse partijendictatuur met linkse straatterreur: al meer dan 20 jaar noteren de rapporten van de politie en de veiligheidsdiensten een dramatisch toenemende terreur van links. En al jarenlang zijn linksen leidend op het gebied van politiek gemotiveerde misdrijven in Duitsland en hebben zelfs de islamitisch gemotiveerde terreur- en misdaden van de eerste plaats verdrongen.

Net zoals Hitler destijds, verbinden ook de linksen van nu zich met de islam tegen hun eigen volk

De linkse Jihadisten doen net alsof ze tegen het fascisme zijn. En doen toch niets anders dan iedereen zwartmaken en als racisten te brandmerken, die zich tegen het linkse meningsfascisme van de political correctness verzet en staat op zijn recht van vrijheid van meningsuiting.

En net zoals Hitler zich destijds met de islam verbond, om met nog meer succes haat tegen de Joden van Europa te kunnen forceren, zo verbinden zich nu zijn rode geestverwanten opnieuw met de islam tegen hun eigen volk. Voor kenners is dit niets nieuws: want al in de jaren-70- collaboreerde de RAF “met succes” met Palestijnse terroristen en kaapten samen met hen een vliegtuig van de Duitse Lufthansa. Daarbij schoten ze de piloot en enkele joodse passagiers dood: 30 jaar na de rampzalige selectie in Auschwitz pleegden linkse Duitse terroristen opnieuw een Joden-selectie. Ze namen de paspoorten van de passagiers in en sorteerden deze op staat en religie: Joden en Amerikanen aan de ene kant, de rest aan de andere kant. Dat zijn de feiten. Maar linksen presenteren zichzelf heel graag als “beschermers” van de mensenrechten. Dat hebben ze met de islam gemeen: ook de islam noemt zichzelf een “vredesreligie”. Zoals we allang weten, is dit allebei fout en gelogen.

Ze worden daarbij gesteund door grote delen van het linkse establishment, door diverse politici van “Die Linke”, de Groenen, door diverse antikapitalistische NGO´s en zelfs heel direct en openlijk door linkse vakbonden zoals Verdi.

Wij islamcritici waarschuwen voor de islamitische sharia

Maar de linkse SA gaat beschermend voor een religie staan, die zonder onderbreking al 1400 jaar lang een barbaars recht, de sharia, huldigt, volgens welke mensen ook nu nog dood gegeseld en dood gestenigd worden, volgens welke men bij mensen bij hun volle bewustzijn handen, voeten, neuzen en oren afsnijdt of bij hen de ogen uitsnijdt, mochten ze de islam beledigd hebben. Daarmee beschermen de linksen en hun knokploegen iedere dag zonder enige gewetenswroeging de zwaarste misdaden tegen de menselijkheid.

Wij islamcritici spreken over feiten

Schokkende feiten achter de islam en achter de linksen. Feiten zoals massamoord, kinderverkrachtingen, steniging van vrouwen, mannen en kinderen. Feiten van 6000 genitaliënverminkingen op meisjes en jonge vrouwen in de landen van de islam, waarbij (volgens VN-rapporten) 2000 sterven – per dag! Dat is jaarlijks 700.000 dodelijke slachtoffers, 700.000 maal gruwelijke kwellingen van jonge meisjes en volledig ongehoorde massale ellende.

Maar linksen en moslims interesseert dit allemaal geen zier. Zulke dingen worden door hen nooit gethematiseerd. Want ze weten dat, als ze dit zouden doen, onmiddellijk in een loyaliteitsconflict met hun islamitische bondgenoten zouden komen. Dus wordt de hele ellende rondom de islam genadeloos verzwegen – en worden de critici van deze ellende “islamhaters” genoemd. Hoe cynisch en absurd! Ja, wij haten genitaliënverminkingen, het afhakken van handen en voeten, het uitsnijden van ogen, het doodslaan van vrouwen volgens islamitisch recht. En ja: wij haten de door de islam in meer dan 2000 (!) plaatsen van zijn religieuze teksten geëiste genocide op alle “ongelovigen” ter wereld!

Wie ons hierdoor haat, geeft toe, dat hij deze wreedheden in orde vindt. En maakt zichzelf tot handlanger van een duivelse religie. Maar met het pact met de duivel hadden de linksen nog nooit een probleem. Slechts moeizaam distantieerde “Die Linke” zich onlangs van de Stalin-terreur, en tot nu toe heeft men van hen nog geen woord van spijt gehoord over hun inzet (tijdens hun lidmaatschap van de Communistische Partij) voor de massamoordenaars Mao en Pol Pot. De wereld van de linksen is dusdanig huichelachtig en moreel pervers, dat er geen woorden voor zijn.

Terreur i.p.v. argumenten: hoe linksen sinds oudsher met hun critici omgaan

Dom, eigengerechtig en onwetend zoals linksen meestal zijn, gaan ze nooit in op de argumenten van de islamkritiek. Niet bijvoorbeeld, omdat ze het niet willen. Ze kunnen het niet! Want ze hebben inhoudelijk niets in te brengen tegen de onweerlegbare argumenten en bewijzen van de islamkritiek.

Wat hen ontbreekt aan kennis, compenseren ze met de meest kwaadaardige persoonlijke aanvallen op individuele islamcritici, die doen herinneren aan de aanklagers van de Stalinistische showprocessen.

In plaats van met argumenten, komen ze met leugenachtige veronderstellingen, persoonlijke belasteringen, leugens, dreigingen en moorddreigingen tegenover islamcritici. Dat hebben de linksen met de islam gemeen: ze verguizen, dreigen (inclusief moorddreigingen), liegen en overstelpen hun critici met de meest wilde beschimpingen.

Onze rechtsstaat is zo zwak als nog nooit sinds 1949. Tegen de 68´ers was deze nog weerbaar met beroepsverboden en het uitroepen van de noodtoestand (onder Willy Brandt). Maar nu zitten de vijanden van de democratie aan de knoppen van de macht en demonteren deze stuk voor stuk. Als er niet echt een schokgolf door dit land gaat, stuurt Duitsland aan op zijn volgende catastrofe.

Bron:

http://tinyurl.com/3ssy3m6

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald (en bewerkt) uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

E.J. Bron is ook te volgen via Twitter

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Islam, Islamisering, Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Duitsland: de genadeloze hetze van links tegen de vrijheid van meningsuiting

 1. Peter Pardon zegt:

  Heel erg lekker om te lezen.
  P.Pardon van:
  http://www.multicul.nl

  Like

 2. ejbron zegt:

  @Peter Pardon

  Staat vanaf nu in mijn blogrol!! 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s