Mauritanië: racistische moslims willen zwarten het staatsburgerschap afpakken

Screenshot_10

Foto boven: Mohamed Ould Abdel Aziz, de president van Mauritanië, lid van het Arabische ras, dat racisme bedrijft tegen zwarte Afrikanen, net zoals in Soedan.

Als men hier in Europa kritiek op de islam heeft, of dit nu zakelijk gefundeerde kritiek is of niet, klimmen de “Gutmenschen”en de autoriteiten onmiddellijk op de barricaden en beschuldigen iemand van racisme. Geen van hen werpt ook maar een blik op het ergste racisme van de moslims tegen andere mensen.

In Mauritanië gaan de zwarten de straat op om wanhopig tegen het racisme van de Arabische moslims te demonstreren:

Honderden zwarte Afrikanen demonstreerden maandag al voor de derde dag achter elkaar tegen een volkstelling, die hen van hun nationaliteit dient te beroven. Ze eisten ook de vrijlating van de gevangenen.

De dader is uiteraard een MOHAMED (Mohamed Ould Abdel Aziz), de Arabische moslimpresident van Mauritanië.

De volkstelling “is er alleen maar op gericht om de zwarte Mauritaniërs van hun staatsburgerschap te beroven”, zegt een woordvoerder van de beweging, Wane Birane.

De groepering citeerde “ongemakkelijke vragen, die aan de zwarte Afrikanen werden gesteld” m.b.t. tot de kennis over hun staat en zei ook, dat er maar heel weinig vertegenwoordigers van de zwarte gemeenschap in de comités, die de volkstelling bewaken, zitting hebben.

Zie tevens de video op YouTube:

 

Bron:

http://tinyurl.com/3vgks5w

Bron oorspronkelijke artikel:

http://www.france24.com/en/20110926-black-mauritanians-protest-racist-census?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie