Noorwegen: vreemde daders, Noorse slachtoffers

+++100% van de verkrachters zijn moslims+++

 

Ook in Noorwegen zijn de door de te grote buitenlandse invloed veroorzaakte conflicten veel verder voortgeschreden dan men denkt. Weliswaar berichten de media na de vreselijke aanslag van Anders Behring Breivik in juli van dit jaar steeds opnieuw van een vastberaden multiculturele samenleving, die trots zou zijn op haar bonte republiek en al die problemen met de immigratie niet zou kunnen bevestigen – de realiteit ziet er kennelijk heel anders uit.

Zoals uit een actuele politiestatistiek voor Oslo blijkt, worden in de Noorse hoofdstad 100% van de verkrachtingen toegedicht aan niet-westerse buitenlanders. De slachtoffers waren in negen van de tien gevallen autochtone Noorse vrouwen en meisjes. Uit angst voor de seksuele aanvallen hebben intussen enkele blonde vrouwen van Noorse afkomst hun haren zwart geverfd om geen geprefereerd slachtoffer van deze golf van geweld te worden. Verder letten vrouwen erop om, indien mogelijk, groepsgewijs de straat op te gaan om veilig te zijn onderweg. In Oslo zijn enkele delen van de stad, vergelijkbaar met Berlin-Kreuzberg en Berlin-Neukölln, buitenlandse zones geworden. Dit bevestigt ook de Amerikaanse televisiezender CBN in een onlangs uitgezonden reportage die over deze problematiek ging. In de uitzending kwamen ook enkele deskundigen aan het woord, die bezorgd de situatie in Noorwegen observeren.

Een van hen is Kristin Spitznogle, een therapeute, die enkele van zulke verkrachtingsslachtoffers behandelt: voor velen zou de hidjab een symbolisch teken zijn, die de gehoorzame islamitische vrouwen onderscheidt van diegenen, die zij Noorse hoeren noemen, aldus Spitznogle. Hoewel zij alleen het beestje bij de naam noemt, wordt de Noorse vanwege zulke uitspraken door de pers vaak scherp bekritiseerd.

De schrijfster van de bestseller “Pas op! Overwegingen over een cultuurcrisis”, Hanne Herland, deel mee: “Niet alle waarden uit islamitische landen zijn voordelig voor Europese samenlevingen. En ik denk, dat veel Noren bang zijn om hierover te praten, uit angst om racist genoemd te worden”, verklaarde zij.

Een bekende journalist in Noorwegen genaamd Walid al-Kubaisi, die zelf afkomstig is uit Irak, gaat zelfs nog een stap verder. Het zal tot een strijd tussen de culturen komen, deelde hij de televisiezender mee. Hij zou zich zorgen maken over radicaalislamitische elementen binnen een islamitische gemeenschap in Noorwegen, die anders zo trouw is aan de wet, benadrukte Walid- al-Kubaisi. En verder: We hebben een probleem. Iedereen ontkent dat. Dat zal duistere vooruitzichten voor de toekomst hebben.”

Ook in het anders in velerlei opzichten als voorbeeldsamenleving beschouwde Scandinavische land laat zich de schaduwzijde van de multiculturele samenleving zien, zoals die men ook bij ons maar al te goed kent….

Video “Oslo Rape Epidemic” (Engelstalig, Duits ondertiteld):

Bron:

http://kompakt-nachrichten.de/?p=11206

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

E.J. Bron is ook te volgen via Twitter

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

3 reacties op Noorwegen: vreemde daders, Noorse slachtoffers

 1. “uit angst om racist genoemd te worden”

  Waarom wordt er toch altijd over racisme gesproken als het gaat om moslims??
  Moslims vormen geen ras.
  Men moet een betere term gebruiken, misschien culturist?

  Like

 2. potlood zegt:

  Kennelijk is de linkse refelex van ontkennen en wegkijken niet alleen voorbehouden aan Nederlandse socialisten.
  Zodra moslims of allochtonen negatief in het nieuws komen is het eerste dat ze zeggen dat het slechts een incident is, zodra dat aantoonbaar niet waar is begint het liegen en bedriegen om toch vooral de allochtonen uit de wind te houden.
  Dat zij zich steeds meer van hun kiezers verwijderen is kennelijk niet belangrijk.
  Het trekken van de racismekaart is aan slijtage onderhevig.
  De houdbaarheidsdatum van de multiculturele samenleving is reeds ver overschreden.

  Like

 3. Pingback: Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s