Toppunt van huichelarij: “Die Linke” financiert zichzelf met de verkoop van islamkritische en “rechtse” boeken

Vermoedelijk geen enkele andere Duitse partij is huichelachtiger dan “Die Linke”. Partijvoorzitter Klaus Ernst hekelt graag de rijkdom van anderen, maar rijdt zelf in een Porsche. Deze gewetenloze huichelarij is ook terug te vinden op het onderste niveau van de vertegenwoordigers van deze groepering. Er is bijvoorbeeld een locale politicus uit Zwaben genaamd Bodenmiller, die in Rottenburg fractievoorzitter is van “Die Linke” en onder luid gejuich van de Groenen een veldtocht tegen zogenaamde islamkritische en “rechts gerichte” boeken voert. Dom genoeg financiert “Die Linke” zichzelf ook met de verkoop van deze door Bodenmiller bekritiseerde boeken.

De politicus Albert Bodenmiller is voorzitter van de gemeentefractie van BfH/“Die Linke” in Rottenburg. De man moest onlangs vanwege overtreding van de zwijgplicht € 1000,- betalen, zette andere gemeenteraadsleden op één rij met nationaalsocialisten en is ook bij het Openbaar Ministerie geen onbekende. De man zou nu door zijn ondoordachte uitspraken als fractievoorzitter van “Die Linke” de losse flodder van de partij worden. Want de partij “Die Linke” krijgt dankzij de zelfbenoemde voorvechter tegen rechts op dit moment in ieder geval meer aandacht.

De fractievoorzitter van “Die Linke” in Rottenburg beweert, dat KOPP-Verlag uit Rottenburg islamvijandige boeken zou verkopen en daarom het doelwit zou kunnen worden van islamitische terreuraanslagen. KOPP-Verlag, aldus Bodenmiller, zou met de door de uitgeverij verkochte boeken islamitische immigranten beledigen en daarom gewelddadige aanslagen provoceren. Dom genoeg maakt ook “Die Linke” propaganda voor de zogenaamd moslims provocerende boeken. Via de internetshop van de partij “Die Linke” kom je met één muisklik rechtstreeks terecht bij het zeer uitgebreide boekenaanbod van het socialistische “Neues Deutschland”. De campagnes, die “Die Linke” tegen rechts voert, worden blijkbaar ook gefinancierd met de verkoop van boeken, die zogenaamd moslims beledigen en daarom gewelddadige aanslagen provoceren. Bodenmiller´s geestverwanten verdienen, zoals men op het internet direct met verbazing kan zien, aan de verkoop van de DVD “De verzwegen kosten van de immigratie”, evenals aan Heilige Oorlog in Europa”, “SOS Avondland” en “Pas op, burgeroorlog”. Allemaal DVD´s/boeken van een van de bekendste schrijvers van KOPP-Verlag, Udo Ulfkotte. De lijst met boeken zou nog verder aangevuld kunnen worden. Duidelijk is in ieder geval: de hele bandbreedte van populair wetenschappelijke boeken, die door Bodenmiller en ook door “Die Linke” openlijk wordt bekritiseerd, dient blijkbaar ook ter financiering van de linkse partijpolitieke arbeid.

Nu beweerde Bodenmiller openlijk, dat men met de verkoop van zulke boeken militante aanslagen van moslims zou bevorderen – ook met chemische of biologische middelen. Misschien zouden Bodenmiller en zijn geestverwanten nu heel snel hun koffers moeten pakken en vertrekken, voordat de zogenaamd zo tot geweld bereide moslims ontdekken, dat “Die Linke” zichzelf financiert door de belediging van moslims. De huichelarij van “Die Linke” is nauwelijks nog te overtreffen. Ook merkwaardig: Gert Fleischer, de locale redacteur van het “Schwäbische Tagblatt” in Rottenburg, wakkerde met zijn verslaggeving over KOPP-Verlag de angsten in de bevolking van Rottenburg over een zogenaamde terreuraanslag aan, hij vergat er echter bij te vertellen, dat de achter Bodenmiller staande partij de boeken van de uitgeverij uit Rottenburg blijkbaar zonder bedenkingen op slechts één muisklik verwijderd van zijn website laat verkopen.

Bron:

http://tinyurl.com/63yafh3

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op Toppunt van huichelarij: “Die Linke” financiert zichzelf met de verkoop van islamkritische en “rechtse” boeken

 1. potlood zegt:

  Ach “onze” JanPeter rijdt ook in een Porsche van +/- € 120.000,00…

  Like

 2. Pingback: Occupy Wall Street: protesten “onbeschrijflijk onnozel” « ejbron

 3. Pingback: Occupy Wall Street: protesten “onbeschrijflijk onnozel” | AmsterdamPost

 4. Pingback: Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst stelt onderzoek in naar KOPP-auteur Udo Ulfkotte wegens “virtueel toebrengen van lichamelijk letsel” | E.J. Bron

 5. Pingback: De hetze gaat door: Ook Ulfkotte in onbekende staat van beschuldiging gesteld en geïntimideerd | AmsterdamPost

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zal ik jullie eens wat vertellen? We stevenen met z’n allen af op grote rotzooi.
  Die vooruitziende blik heb ik van wijlen m’n pa geërfd. Hij voorspelde in 1927 ook al grote rotzooi, toen ging het om die seksueel gefrustreerde Oostenrijkse prentbriefkaartschilder en zijn trawanten. De rest staat in de geschiedenisboekjes.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ulla Jelpke, Die Linke: “Er komen meer illegalen vanwege de Duitse racistische politiek”

  “Der gemeldete Anstieg ‘illegaler’ Einreisen ist ein Beleg zunehmender Illegalisierung Schutzsuchender und das Resultat rassistischer Polizeikontrollen”, kommentiert Ulla Jelpke, innenpolitische Sprecherin der Fraktion DIE LINKE.
  Wenn die Menschen ungerechte und grausame Gesetze umgehen, ist dies völlig legitim – nicht illegal.
  http://www.linksfraktion.de/pressemitteilungen/anstieg-illegaler-einreisen-folge-rassistischer-politik/

  Was soll man dazu sagen?

  Like

 8. Jan zegt:

  Die Linke wil 100% belasting voor rijke mensen, zij die meer dan €500.000 per jaar verdienen
  http://www.focus.de/finanzen/steuern/500-000-euro-sind-die-grenze-linke-will-mit-100-prozent-steuersatz-an-das-geld-der-reichen_aid_910516.html

  Duidelijk heeft dit volk geen kaas gegeten van bedrijfsvoering, investeringen, kortom economie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s