Britten willen immigratie beperken.

De meeste Britten willen de immigratie verminderd zien, maar willen vooral dat de overheid zich richt op een beperking van het aantal illegale immigranten en asielzoekers in plaats van beperking van buitenlandse studenten of geschoolde handwerkers, zoals een onderzoek laat zien.

De helft van diegenen die de immigratie willen verminderen zei, dat ze dit wil op het gebied van de illegale immigratie, aldus een onderzoek door het “Oxford University’s Migriation Observatory.” Drie van de tien ondervraagden willen niet snijden in aantallen illegale immigranten in de UK, waarbij twee-vijfde hierover een duidelijke mening heeft.

David Cameron riep de bevolking vorige week op om illegale immigranten aan te geven, toen hij bepleitte “de grenzen van de UK te heroveren”. Hij drong daarbij aan op steun voor deze aanpak en verdachte individuen te melden.

De regering heeft er verder voor gepleit de netto immigratie te verlagen van jaarlijks 242.000 tot enkele tienduizenden, zoals nog het geval was in de negentiger jaren. En daarbij vooral de gedwongen- en schijnhuwelijken aan te pakken, evenals de nep-studenten. Verder wil men een bovengrens instellen voor immigranten van buiten de EU.

Maar het rapport van het “Migration Observatory” laat zien, dat de buitenlandse studenten, die twee-vijfde van alle immigranten uitmaken, door de ondervraagden niet erg belangrijk gevonden worden, terwijl slechts twee-vijfde wil dat er in deze aantallen wordt gesneden.

Ondertussen wil de helft een reductie zien in het aantal asielzoekers, ondanks het feit dat deze de kleinste groep vormt, bijvoorbeeld slechts 4 % in 2009. Terwijl twee-derde een beperking steunt met betrekking tot laaggeschoolden, die meestal vanuit andere EU-landen binnenkomen, wil slechts één-derde een duidelijke vermindering van laaggeschoolde immigranten.

Maar internationale verdragen en het lidmaatschap van de EU verhinderen een reductie van de instroom van asielzoekers of migranten uit de EU, aldus het rapport.

Dr. Scott Binder, de belangrijkste auteur, zei, dat het onderzoek de moeilijkheden laat zien waar de regering mee te kampen heeft om aan de wens van de bevolking te voldoen. Hij zei, dat rechtstreekse vragen of de Britten in het algemeen vóór of tegen immigratie zijn de complexiteit in de inhoud van meningen niet goed weer zouden geven en niet fijnmazig genoeg zouden zijn om beleidsmakers inzicht te geven in wat de mensen werkelijk willen.

Minister voor Immigratie Damian Green zei: “We hebben al veelomvattende veranderingen aangebracht om greep te krijgen op de immigratie in dit land, door routes waar misbruik van wordt gemaakt af te sluiten en actie te ondernemen tegen diegenen die niet het recht hebben hier te zijn. Het is duidelijk wat de mensen willen dat we doen. Er moet nog veel worden gedaan, maar we blijven bij deze koers.

Bron: http://uk.news.yahoo.com/britons-want-immigration-reduced-234901120.html

Vertaald door: Vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Britten willen immigratie beperken.

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zijn de Britten rijkelijk laat mee met hun immigratie-beperkingsplannen.
  En dan nog dit, EJB: ik ben niet de enige die zich kapot ergert aan die verdomde like-knoppen op steeds meer sites, zelfs die van jou!! Lees maar waarom.
  http://tinyurl.com/3ntngf2
  Haal ze WEG, vandaag nog.

  Like

 2. Ethan zegt:

  psssttt Deckzeijl, ik zag net een AIVD-er achter je huis langs lopen.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Eindelijk goed nieuws over mijn geliefde Engeland.

  Nu maar hopen dat het in de praktijk ook allemaal gaat gebeuren.

  Gezien onze ervaringen in Europa twijfel ik daaraan.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/4yqlae3

  Een schokkend en glashelder artikel van Melanie Phillips, waarin zij de misdaden van Labour tegenover het Britse volk beschrijft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s