GB: Immigratie is gewoon niet goed voor onze jeugd

Het lijkt op het verraad aan een generatie. Ook al kan het niet worden vergeleken met de Eerste Wereldoorlog, het komt er heel dicht bij in de buurt. Destijds stuurden we massa´s jonge mannen vol optimisme, maar volledig kansloos, naar de slagvelden van Europa voor een wisse dood.

Deze keer, bijna een eeuw later, hebben andere regeringen het aan net zulke enthousiaste buitenlandse massa´s toegestaan om Europa en de rest van de wereld te overspoelen en het land binnen te komen en zodoende veel van onze jongeren van hun hoop of kansen te beroven.

Dit schandelijke gebrek aan politieke ruggengraat bleek met de publicatie van de laatste werkloosheidscijfers, waaruit bleek, dat 991.000 jonge mensen in de leeftijd van 18 tot 24 jaar werkloos zijn. Om het maar heel openlijk te zeggen; dat is één van de vijf in die leeftijdsgroep, die morgenochtend wakker wordt om niets te doen. Hetzelfde geldt voor overmorgen en de dag erna en daarna en daarna en… Je snapt het sombere plaatje wel.

Tegelijkertijd heeft dit land geëxperimenteerd met de hoogste immigratiecijfers in de moderne tijd en ondanks harde taal en een net zo harde houding betreffende grenscontroles, is er niets gebeurd.

Voordat u denkt dat ik BNP-pillen heb geslikt en met racistische argumenten strooi, laat me u verzekeren dat dit niet het geval is. Ik ben helemaal voor de gecontroleerde immigratie in dit land, dat mensen, die voor zichzelf een beter leven willen opbouwen, die Groot-Brittannië zien als een land van mogelijkheden, hier naar toe komen om te assimileren en belasting te betalen. Inderdaad, mijn achternaam is er een heel duidelijk voorbeeld van, dat ikzelf een tweede generatie halve Brit ben.

Hoe dan ook, in een tijd dat we om de oren worden geslagen met de ergste werkloosheidscijfers van de afgelopen 20 jaar, is er moedige actie nodig. Iedereen, die in het verleden vragen durfde stellen over het enorme aantal mensen dat het land binnenkwam, werd opzij gezet als een racist.

Laten we even een paar dingen duidelijk maken: het is niet racistisch om het aantal mensen dat naar dit eiland komt te controleren, het is niet racistisch om te proberen ervoor te zorgen, dat diegenen die hier gekomen zijn vanuit het buitenland een fatsoenlijke verwachting van een kwaliteit van leven te bieden voor hun problemen en het is zeker niet racistisch om te vragen hoe we jonge mensen weer aan het werk kunnen krijgen.

Er zal altijd een percentage jonge mensen werkloos, zonder opleiding of training zijn, dat gewoon niet wil werken. Voor hen kunnen we niets doen. In de watten gelegd door een waanzinnig systeem van voordelen, dat hen betaalt om niet te werken, hen beloont voor het krijgen van kinderen, zijn ze tevreden met hun zinloze leven en afgestompt door goedkope drank, smakeloos eten en af en toe een bevlieging van agressie en hoererij. Zij zijn niet interessant.

Diegenen, die er wel toe doen, is het grote aantal jonge mensen dat naar mijn radioprogramma belde op de dag dat de werkloosheidscijfers werden bekendgemaakt: een jonge vrouw, die vastbesloten is om in de media te gaan werken, staat nachten achtereen achter de bar om haar buskaart te kunnen betalen om onbetaald werkervaring op te doen; de jonge man met onberispelijke kwalificaties, die het na vier jaar lukte om een vaste aanstelling te krijgen bij een advocatenkantoor en die zich er bijna voor schaamt om dit met zijn vrienden te vieren, omdat veel van hen nog steeds op zoek zijn naar een baan.

De moeilijkste taak voor de regering op dit moment is om arbeidsplaatsen te creëren in een stagnerende wereldeconomie, maar zij kan een begin maken met het beschermen van onze eigen mensen en te zorgen voor echte grenscontroles.

Lees ook: Labour zwoer op cynische wijze samen om het complete wezen van de Britse samenleving te veranderen zonder ons iets te vragen.

Bron: http://www.express.co.uk/posts/view/277709

Auteur: Nick Ferrari

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Wereldcrisis. Bookmark de permalink .

3 reacties op GB: Immigratie is gewoon niet goed voor onze jeugd

 1. koddebeier zegt:

  Europa is een verloren zaak,de immigratieramp is niet meer te stoppen, want de politieke wil ontbreek. We verzuipen en gaan ten onder, laatste redmiddel emmigreer !! Het Groot Kalifaat komt snel naderbij.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  De hamvraag, Koddebeier, is: Waarheen? Vluchten kan niet meer!

  Redactie: De link ‘Labour zwoer ……’doet het niet!

  Like

 3. ejbron zegt:

  @Wachteres

  Bedankt en geregeld! Werkt weer! 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s