Moslimleider waarschuwt Geert Wilders tijdens bezoek aan Nederland

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad looft ook koningin Beatrix

Tijdens een recent bezoek aan Nederland, heeft het wereldwijde hoofd van de “Ahmadiyya Moslim Jamaat”, Hadhrat Mirza Masroor Ahmad, een duidelijke waarschuwing aan Geert Wilders afgegeven, de extreemrechtse Nederlandse politicus. Hij waarschuwde Wilders, dat wanneer hij de islam en de heilige profeet Mohammed (vrede zij met hem) verder in diskrediet zou brengen, hij en andere gelijkgestemde individuen zou worden vernederd door de Almachtige God.

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad zei dat Wilders alle grenzen van valsheid en haat heeft overschreden in zijn oppositie tegen de islam. Hij zei, dat Wilders alleen bezig is met zijn eigen politieke ambities en dat dus de tijd was gekomen om hem te waarschuwen voor de gevolgen van zijn daden. Hij zei, dat ongeacht de vraag of Wilders´ politieke groei op de korte termijn doorzet, zijn capriolen uiteindelijk alleen maar zouden leiden naar rampzalige mislukking en vernedering.

Over het direct aanpakken van Wilders zei Hadhrat Mirza Masroor Ahmad:

“Luister goed – U, uw partij en elke andere persoon zal uiteindelijk worden vernietigd. Maar de religie van de islam en de boodschap van de Heilige Profeet Mohammed (vrede zij met hem) zal voor altijd blijven. Geen wereldlijke macht, hoe machtig en hoe veel haat zij ook draagt tegenover de islam, zal ooit slagen in het wissen van onze religie. “

Zijne Heiligheid legde uit dat de vernietiging van deze personen zou worden bereikt door gebed alleen en niet wereldse middelen. Hij zei:

“Vergeet niet, dat we niets kunnen bereiken zonder gebed. We hebben geen wereldse macht, noch zullen we ooit gebruik van enige wereldse kracht. Maar de gebeden van de mensen wier harten bedroefd zijn, zijn genoeg om de hemel te schudden. “

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad sprak ook over de vele fatsoenlijke mensen die bleven wonen in Nederland en die de harde extremistische opvattingen van Wilders zouden afwijzen. Zijne Heiligheid zei, dat al deze mensen die rekening houden met de gevoelens van een ander en die geloven in de vrijheid van godsdienst, samen dienen te komen om een campagne te lanceren voor vrede in de wereld. Dit is iets waarvoor de Ahmadiyya Moslim Djamaat lang heeft gepleit en waarbij hij betrokken is geweest in de hele wereld.

Tijdens zijn bezoek maakte Hadhrat Mirza Masroor Ahmad ook van de gelegenheid gebruik om de inzet van Koningin Beatrix te loven voor de bevordering van integratie en gelijkheid.

Sprekend over haar inspanningen, zei Zijne Heiligheid:

“Alle Ahmadi moslims moeten bidden voor koningin Beatrix, omdat bepaalde delen van de lokale samenleving zich tegen haar richten, met als gevolg dat ze de anti-islam beweging in dit land openlijk heeft veroordeeld. Ze zijn ook boos, omdat ze pleit voor het recht van moslims om te worden behandeld als volwaardige en gelijkwaardige burgers, wier rechten en gevoelens moeten worden gerespecteerd. Daarom moeten we bidden dat alle plannen en programma’s tegen de koningin volledig mislukken. “

Bron:

http://www.alislam.org/egazette/press-release/world-muslim-leader-sends-warning-to-dutch-politician-geert-wilders/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamkritiek, political correctness, Wilders. Bookmark de permalink .

14 reacties op Moslimleider waarschuwt Geert Wilders tijdens bezoek aan Nederland

 1. Hier in Haifa wordt een van de wijken (Kababir) bewoond door de Achmadya-volgers.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kababir

  Trouwens, Haifa is ook zeer heilig voor de Bahai-volgers.

  Like

 2. Wat is dat voor een reaktie hierboven??

  Wat mij altijd zo opvalt is dat allah immers als oppermachtig wordt beschouwd, maar in feite kan men niet zeggen dat hij voor vrede zorgt onder zijn eigen aanhangers.

  Moslims vechten onder elkaar, vermoorden elkaar en alla laat dat allemaal toe?
  En dat gaat al eeuwen zo, sunni’s, shia’s, sufi’s, achmadiya ~ ik merk niet veel van tolerantie voor elkaar….. Laat staan tolerantie voor niet-moslims.

  Like

 3. ejbron zegt:

  @Dorith

  Sorry! Had ik even gemist. Is al geregeld 😉 😀

  Like

 4. Muzafar zegt:

  Hey, Ejbron
  Waarom heb je mijn reacties gewist. Als Wilders onzin spreekt plaatsen jullie alles. kan je niet tegen de reactie van een moslim.

  Like

 5. ejbron zegt:

  Voor vrijheid van meningsuiting moet je op Artikel7 zijn Muzafar. Laat dat duidelijk zijn!

  Like

 6. Ahmad Said Ikhlaf zegt:

  Goedemorgen Ejbron en Dorith Carmeli,

  Waarom hebben jullie de reacties van Dhr. Muzafar verwijderd? Jullie pleiten voor vrijheid van meningsuiting. Geldt deze vrijheid van meningsuiting dan niet voor Moslims? Hebben de Moslims dan geen vrijheid om hun mening te geven? Het bevordert de integratie niet. Onwaarheden en valse propaganda over de Islam en de Heilige Profeet Mohammad (vrede zij met hem) verspreiden is geen ware democratie. Ware democratie bindt mensen. Ware democratie is niet alleen in naam, maar ook in geest. Ware democratie gaat gepaard met hoge morele kwaliteiten, zoals, absolute rechtvaardigheid, waarheid spreken, etc. Ware democratie is het vestigen van vrede en het waarborgen van vrijheid van religie en vrijheid van geweten. Respect en fatsoen zijn zeer belangrijk. Wat is dan verschil tussen mens en dier? Recht is macht en niet macht is recht. Iederen moet voor elkaar opkomen, dus voor algemeen belang en niet voor eigen belang. Geert Wilders zegt dat zijn partij Partij voor de Vrijheid heet. Over welke vrijheid heeft hij het? Geert Wilders is zo geradicaliseerd, zoals de meerderheid van de middeleeuwse radicale geestelijken in de Islamitische wereld. Geert Wilders moet niet vergeten dat Nederland lang geleden Sharia heeft ingevoerd, waarin vrijheid van religie en vrijheid van geweten gewaarborgd zijn. Geert Wilders sticht wanorde en verdeeldheid in Nederland, terwijl deze radicale en wrede politicus juist onder de verschillende bevolingsgroepen eenheid zou moeten bevorderen. Hij heeft alle grenzen van onwaarheid en haat overschreden. Dat er helaas verkeerde handelingen worden verricht door vele moslims die in strijd zijn met de leerstellingen van de Islam en de praktijk van de Heilige Profeet Mohammad (vrede zij met hem) moet men niet aan deze religie toeschrijven. De ware Islam zal uiteindelijk de meerderheid van de mensheid hun harten met liefde winnen en niet met geweld. Mensen moeten eerst bij zichzelf te rade gaan en de leerstellingen van verschillende religies goed onderzoeken en niet zomaar zonder feiten de Islam beschuldigen. We moeten geen muren van haat bouwen, maar van vrede en liefde. Ik hoop dat mijn boodschap duidelijk is. Indien jullie vragen hebben, kunnen jullie contact met mij opnemen.

  Ahmad Said Ikhlaf

  Like

  • Beste meneer Said Ikhlaf,

   Uw reaktie is ook tot mij gericht. Mag ik U er op wijzen dat ik slechts een reageerster ben en niet bepaal wat wel of niet op deze site geplaatst kan worden en kan blijven.

   U heeft het over vrijheid van meningsuiting en over democratie, en geeft toe dat er verkeerde handelingen worden verricht door vele moslims die in strijd zijn met de leerstellingen van de islam. In plaats van te klagen over Geert Wilders (niet dat ik op hem gestemd heb), zou het veel beter zijn om het beeld van “de moslim” te verbeteren.

   Ik heb de koran niet bestudeerd, maar als ik lees wat er geciteerd wordt, bijv. dat ik vergeleken word met een hond of een varken omdat ik niet alleen geen moslima ben, maar zelfs een Jodin, dan zie ik niet hoe de islam ooit mijn hart met liefde kan winnen. En U heeft het over respekt en fatsoen! Ik wil graag geloven dat U respekt voor mij heeft en fatsoenlijk met de niet-moslims om gaat, maar stel voor dat U zich intensief inzet om Uw mede-moslims van deze waarden te overtuigen.

   Like

 7. Ethan zegt:

  @Ahmad Said Ikhlaf

  1. Je kletst volledig uit je nek.
  2. Voor alle duidelijkheid wij Nederlanders MOETEN niets en zijn jouw religie niets verschuldigd.
  3. Jouw bombastische en dwingende taalgebruik, vol met bizarre beschuldigingen zal ik een volgende met veel plezier in de prullenbak dumpen.

  Je bent dus gewaarschuwd; hou het netjes

  Voor de door jou verfoeide vrijheid van meningsuiting verwijs ik je door naar A7

  http://www.artikel7.nu/?cat=2606

  Like

 8. Ethan zegt:

  Ow en Ahmad Said Ikhlaf

  Ik zie deze reactie van jouw jihadi maatje Muzafar als een verkapte bedreiging, en ga daar aangifte van doen bij de politie.

  “Geert Wilders zal zelfde lot tegen komen als Hirsi Ali met een verschil, hij zal geen toevluchtsoord vinden in een andere land. Hij zal insha’Allah zijn vernedering in Nederland meemaken. En ik hoop dat hij zou een hogere leeftijd bereiken om zijn vernedering mee te maken en Islam zien groeien en bloeien in de harten van meeste Nederlanders. Lang leve koninkrijk der Nederlanden, lang leve koningin van Nederland, Langst leve Islam in Nederland”

  Tot zover reikt dus de zogenaamde vredesboodschap van de Ahmadiyya, en hee vriend; waarom kom je niet gewoon uit de kast, in plaats van al die bizarre religieuze kronkels waar je jezelf nu mee kwelt?
  http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=13&messageID=3503

  En verder vind ik je een naar en antisemitisch kereltje, om de moord op Theo van Gogh te misbruiken om je Jodenhaat te verspreidden.
  Je bent absoluut geen verrijking voor Nederland en ik zie je het liefst zo spoedig mogelijk vertrekken naar je thuisland zodat jij je nare religie in het land van Mohammed VI onder je moslimbroeders kan prediken.

  En al doende kennis kunt maken met het “vredelievende” karakter van de islam.

  Like

 9. Marc Bouwman zegt:

  Ikhlaf,

  Waar je objectieve onjuistheden debiteert is waar je stelt dat de islam geen wereldlijke macht is. Het tegendeel is het geval: de islam is op de eerste plaats een wereldlijke macht. Dat is te concluderen aan de inhoud van de koran waarin talloze malen wordt opgeroepen tot het doden van niet-moslims, met name christenen en joden, maar in de historie toch juist ook de Hindoe. Daar hebben de volgelingen van Mo A er maar liefst 80 miljoen van vermoord. En hoe zit het met de islamitische slavernij, gericht tegen de zwarte Afrikaan? Hoe komt het dat er naar verhouding zo weinig nazaten zijn deze slaven? Jullie moslims hebben ze gecastreerd! Hoe zit het met de moord op christelijke Armenen en Assyriërs? Wat doen jullie de Kopten aan?

  De islam is in de verste verte geen religie, al houden jullie de schijn op.

  Een overtuiging die niet eerst de menselijke waardigheid voorop stelt kan per definitie geen religie zijn.

  Allah sterft met de laatste moslim die, na eindelijk het licht gezien te hebben, zich afkeert van de-humaniserende afgoden, of dat nu allah of mohammed is.

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Ikhlaf,

  http://kitmantv.blogspot.com/search/label/ann%20barnhardt

  Bovenstaand nog een link naar Ann Barnhardt. Zij heeft een analyse gemaakt van de sexualiteit zoals die door veel moslimmannen wordt gepraktiseerd.

  Een overtuigd christen is ze, dat zul je zien. Toch zal jou niet haar objectieve weergave van de moslimman ontgaan.

  Moslimmannen zijn laf!

  Like

 11. Ik wil iets duidelijk maken wat mijzelf betreft. Ik leef al bijna 46 jaar in Israel, vanaf januari 1966 en in dat najaar begon ik te studeren aan de uni in Jeruzalem. Er waren toen ook Arabische studenten en ik kan me geen enkel probleem herinneren tussen de Joodse en Arabische studenten, althans ik was me nergens van bewust. Na de 6-daagse oorlog kwam men in kontakt vooral met de Arabische inwoners van oost Jeruzalem. Persoonlijk heb ik nooit een probleem gehad met wie dan ook in kontakt te komen (ik heb ook geprobeerd gesproken Arabisch te leren, maar werd helaas ziek en brak de studie af).

  Persoonlijk (Ik woon nu vlak bij Haifa) ken ik geen Arabier ~ moslim of christen ~ met wie ik niet goed kan omgaan. Onze huisarts is een Arabier en een eerdere chirurg was Arabier, etc.
  Onze drie kinderen hebben alle drie gestudeerd en zijn goed met hun Arabische medestudenten omgegaan. Dit klinkt allemaal heel mooi natuurlijk.

  Maar de werkelijkheid is beslist niet zo rooskleurig. Als men ziet hoe de chamaslui en dergelijken zich gedragen, zowel tegenover Israel als onder elkaar, dan kan men snel tot de konklusie komen dat de islam een zeer onplezierige kant heeft, om het zo even fijntjes neer te tikken.

  Als ik lees hoe het er vaak in Nederland en andere Europese landen toe gaat waar veel moslims leven, dan ben ik blij daar niet te wonen. Als ik lees wat moslims elkaar aan doen in moslim-landen, dan rijzen bij wijze van spreken, mijn haren te berge (hopelijk is dit het juiste gezegde). Hoe iemand kan spreken over de islam als zijnde het een vredige religie, gaat mijn hoedje te boven.

  Inderdaad, er zijn wat men “gematigde” moslims noemt, maar het zijn de schreeuwende imams, de krijsende groepen, de ophitsende meutes, die er voor zorgen dat islam bij zeer velen voor een slechte smaak en zelfs walging zorgt. Men hoeft zich niet diep in de koran te verdiepen om te weten hoe men in dat boek staat tegenover niet-moslims. En zo een boek moet ons warmte en zonneschijn in onze harten brengen?

  Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit allemaal tik…… Ik ben bedroefd dat onze aardbol er uit ziet zoals het er uit ziet….. en hoewel men zeker niet de schuld kan geven aan “de moslims”, is er een veel te grote groep van fanatieke moslims die het voor de anderen en hun eigen geloofsgenoten flink verpesten……

  Like

 12. ejbron zegt:

  Bedankt voor je zeer persoonlijke reactie Dorith!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s