Turkse bende op knoktoer: 8 slachtoffers in één nacht – 2 in levensgevaar!

Neurenberg: In één nacht sloegen zes Turken in de binnenstad tijdens een regelrechte knoktoer willekeurig en zonder reden acht mensen in elkaar. Twee van de slachtoffers verkeren zelfs in levensgevaar.

De gewelddadige toer begon omstreeks middernacht. De bende begon twee mannen te treiteren (19 en 20 jaar), eiste geld en beweerde dat de slachtoffers schulden zouden hebben bij de daders. De beide ontkenden dit – en werden onmiddellijk in elkaar geslagen. De vechtjassen pikten hun geld en lieten de bloedende mannen liggen. Daarna trokken ze verder naar de Bahnhofsplatz. Daar kozen ze kort na enen een 19-jarige uit. Ook deze werd brutaal in elkaar geslagen, liep hierbij kneuzingen over het hele lichaam op en een hersenschudding.

Iets later kwamen ze vier jonge mannen tegen, die net van een vrijgezellenfeestje terugkwamen. De Turkse bende begon direct ruzie met ze te maken, sloeg twee van hen tegen de grond en trapte onbeheerst tegen de hoofden van de slachtoffers aan. Door de trappen werd bij een 25-jarige de onder- en bovenkaak en het juk- en neusbeen gebroken. Hij verkeert net zo in levensgevaar als een 26-jarige, die een hersenbloeding opliep. Als niet meerdere getuigen ertussen waren gesprongen, zou de bende zijn slachtoffer vermoedelijk ter plekke hebben doodgeschopt.

Na de brutale overval vluchtten de Turken. Maar daarmee was hun gewelddadige toer nog niet ten einde. Tegen 06.00 uur vonden ze in een 21-jarige hun laatste slachtoffer. Ook hij werd door de bende bewusteloos geslagen. Maar gelukkig greep ook hier een getuige in, anders zou de 21-jarige ook bijna doodgeschopt zijn. Toen hield de knoktoer eindelijk op. De politie kon n.a.v. de getuigenverklaringen de bende opsporen en vijf daders arresteren, eentje vluchtte naar Turkije. Bij de daders ging het om Onur K. (17), zijn tweelingbroer Orcun, Waldig D. (19), Ozan K. (17) en twee onbekende 18-jarige Turken. Een van de broers staat als jeugdige veelpleger bekend – en desbetreffend voorbestraft. En: twee van de vechtersbazen wisten precies waar ze moesten slaan: Onur K. en Ozan K. zijn getrainde boksers. Ze maakten meedogenloos van hun bokstraining gebruikt om hun slachtoffers zo brutaal mogelijk in elkaar te slaan.

Bron:

http://kompakt-nachrichten.de/?p=522

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron: (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Immigratie, Turkije. Bookmark de permalink .

2 reacties op Turkse bende op knoktoer: 8 slachtoffers in één nacht – 2 in levensgevaar!

 1. Wachteres zegt:

  En dan te bedenken dat in Nederland, in de PVDA steden, dat tuig van de richel bokslessen krijgt of een andere vechtsport, om hun driften te kanaliseren.

  En ook vaak nog gratis. Hoe gek kun je zijn.

  Het zou mij niet verbazen als dat in Duitsland ook het geval is!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Allemaal terug naar eigen land en rap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s