Autobaanspandoek maakte me attent op PI

Onlangs reed ik, zoals iedere ochtend, met de auto naar mijn werk in Frankfurt, toen een spandoek aan de reling van een voetgangersbrug mijn aandacht trok. De leus die erop stond: “Grondwet in plaats van sharia”.

Ik moet heel eerlijk toegeven, dat mijn hart een vreugdesprong maakte. Eindelijk hebben mensen een keer het initiatief genomen en precies datgene tot uitdrukking gebracht wat mij al zo lang bezighoudt en waarover ik me steeds meer zorgen maak!

Want vooral mijn waarnemingen in Frankfurt, waar ik bijna iedere dag direct en indirect met de stadsbevolking heb te maken, veranderden de laatste jaren in toenemende mate op een voor mij onheilspellende wijze, die ik “Oriëntalisering” zou noemen. Eigenlijk zou ik bijna zo ver willen gaan om van een inmiddels niet meer slechts “sluipende” islamisering van het stadsbeeld te spreken.

Dit ging allemaal door m´n hoofd heen toen ik dit spandoek zag. Omdat mijn interesse was gewekt, maar ik geen pen en papier bij me had, heb ik het spandoek snel gefotografeerd om daarna op mijn werkplek direct naar jullie site te gaan. Ik kon nauwelijks geloven dat er zoveel gelijkgezinden bestaan met dezelfde zorgen als ik. Ik heb me altijd ingehouden mijn mening te geven, omdat deze gewoon niet politiek correct was en ik bang was voor conflicten.

Om jullie hier nu te hebben gevonden, dat er zo´n blog bestaat als dit, vind ik gewoon geweldig! Het is goed om te weten, dat men niet alleen staat, zoals men om mij heen altijd suggereerde!

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/10/autobahnbanner-machte-mich-auf-pi-aufmerkam/#more-216937

Auteur: hasenherz

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s