Duitse president Wulff bejubelt in Afghanistan de verdringing van onze waarden

Christian Wulff kwam afgelopen zondag onverwacht op bezoek in Afghanistan. De reis werd in het geheim voorbereid: Wulff had in Kaboel ook een ontmoeting met de Afghaanse president Hamid Karzai. Wulff zei, dat hij veel respect zou hebben voor de prestaties van de Afghaanse burgerlijke samenleving. Dan wrijf je je toch verbaasd de ogen uit: tot nu toe werden er 52 Duitse en 1700 Amerikaanse soldaten in Afghanistan gedood. Ze zouden voor vrede en vrijheid aan de Hindoekoesj zorgen en het land democratische structuren en religieuze vrijheid brengen. Ze staan daar vooral ook voor onze waarden. Maar hun missie heeft precies het tegendeel van datgene bereikt wat ons ooit werd verkondigd: In Afghanistan werd onder toezicht van westerse soldaten de laatste christelijke kerk afgebroken, Joden werden verdreven en corruptie mag nu niet meer vervolgd worden, omdat deze gewoon “bij het land hoort”. En daarvoor offeren we zonder bedenkingen het leven van onze soldaten op en geven we miljarden uit. En de president van Duitsland jubelt en is blij met zogenaamde vooruitgang, die bij nader inzien achteruitgang is.

De Duitse belastingbetalers hebben er de afgelopen jaren 17 miljard euro voor betaald, dat er Duitse soldaten aan de Hindoekoesj worden gedood. En de komende drie jaar mogen we nog een keer ongeveer 5 miljard euro betalen, opdat de vrijheid aan de Hindoekoesj wordt gewaarborgd. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zojuist een rapport gepubliceerd, volgens welke de vrijheden in Afghanistan niet toenemen, maar ieder jaar steeds sterker worden beperkt. Zo werd de laatste christelijke kerk in Afghanistan afgebroken. En er leeft nu nog één enkele Jood in Afghanistan. Maar niet alleen religies worden getroffen: Afghanistan is nu volgens officiële VN-informatie ook een folterstaat. En een corrupte staat – een Afghaanse officier van justitie, die onderzoek deed naar een corrupte gouverneur, werd van de zaak afgehaald. De corrupte gouverneur is nog steeds in functie – de officier van justitie mag geen corruptiezaken meer behandelen. En tien jaar na het begin van de missie in Afghanistan is het land nog steeds de grootste opiumproducent ter wereld. Onder bescherming van westerse troepen wordt nu meer opium verbouwd dan ooit tevoren.

Een Duitse militaire geestelijke verzorger die dienst deed in Afghanistan, vertelt geschokt over de alledaagse opvoedingsmaatregelen, die hij onder Afghanen meemaakte: Kinderen en vrouwen worden gekookt of verbrand als ze niet gehoorzamen. Ondertussen worden ze ook zomaar terechtgesteld.

De waarheid luidt: De Islamitische Republiek Iran heeft tegenwoordig meer invloed in Afghanistan dan het Westen. Waarom zijn er dan nog steeds westerse troepen in Afghanistan? De Amerikaanse firma Lockheed Martin heeft daarover zojuist een persverklaring uitgegeven: men kan in Afghanistan zo mooi ongezien nieuwe wapensystemen testen. Wanneer een van die huichelachtige politici n.a.v. een door de belastingbetaler gefinancierd uitstapje u weer eens vertelt, dat Duitse soldaten daar “vrede en vrijheid” zouden waarborgen, dan kent u de waarheid.

Onlangs was een van deze Duitse politici in Afghanistan en vroeg daar in het Duitse kamp heel openlijk naar een gelegenheid om het Afghaanse gebruik van “Bacha Bazi” te leren kennen. Dat is niets anders dan de cultureel gebruikelijke verkrachting van kleine kinderen. Sinds 2008 berichten wij in het KOPP-Verlag al over deze Afghaanse kinderseks-party´s. Dat heeft blijkbaar een enorme aantrekkingskracht op pedofielen in de rijen van de Duitse politiek.

En onze president Wulff zegt in Afghanistan, dat hij veel respect zou hebben voor de prestaties van de Afghaanse burgerlijke samenleving. Dat maakt de Afghanen blij.

Bron:

http://tinyurl.com/5wmm9wl

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, political correctness. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse president Wulff bejubelt in Afghanistan de verdringing van onze waarden

 1. vederso zegt:

  Over de Bacha Bazi een indrukwekkende documentaire op Kitmantv

  http://kitmantv.blogspot.com/2010/05/afghan-dancing-boys.html

  Vraag; zou Jolanda Sap dit al es een keer hebben gezien?

  Like

 2. vederso zegt:

  Oei, de censor van youtube is weer actief, zelfs bij kitmantv.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Die man hoort in een inrichting !!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: je site is er stukken beter op geworden! Maar waarom handhaaf je na alle waarschuwingen toch die F-knop? Die knop is een VOLGknop, snap je?
  Of is dat soms de standaard polici van wordpress..???
  Hoe dan ook: ik zou wel eens willen weten wat Herr Wulff denkt van hetvolgende:
  http://tinyurl.com/7jryxse

  Like

 5. G.Deckzeijll zegt:

  Polici moet uiteraard policy zijn.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuwe reden om die VOLGknop definitief te verwijderen!
  http://tinyurl.com/cmtcjv3

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend Nieuws! Hoorde vanmorgen op de radio dat Herr Wulff op 5 mei 2012 naar Nederland komt, op uitnodiging van de stichting 40-45.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  G.Deckzeijl . Misschien kan hij een paar goeie imams meenemen???
  Moet door zijn contacten met Turkije geen probleem zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s