De naïeve tolerantie

Screenshot_11

Tolerant zijn is modern, tolerant zijn is cultus, tolerant zijn verspreidt een zweem van intellectualiteit. Aldus de nieuwe tijdgeest van de nieuwe Duitse samenleving. Want intolerant was het oude Duitsland, dat van de nazi´s, die zoveel ongeluk over de wereld brachten…

Ja tegen tolerantie tegenover toleranten. Leven en laten leven. Dat is een goede instelling. Maar mag men op den duur ook tolerant tegenover intoleranten zijn? Daarover willen slechts heel weinig mensen serieus nadenken in onze huidige zo chique, open, bonte, hippe flowerpower-multicultirepubliek.

Men sluit de ogen voor al datgene, dat mooie, regenboogkleurige sfeer kapot zou kunnen maken. De realiteiten worden gewoon verdrongen en men geeft er de voorkeur aan om alles door een roze bril te zien, want anders zou het wel eens in één klap uit kunnen zijn met de pret. En dat zou immers niet fijn zijn.

Maar op den duur functioneert dit gewoon niet. Steeds vaker komt er een thema centraal te staan in huidige debatten, omdat de problemen inmiddels zo groot zijn, dat ze niet langer mooi te praten en te verdringen zijn.

Het gaat om de islam en de vestiging van islamitische immigranten in westerse landen, de daarmee gepaard gaande parallelsamenlevingen en de sluipende, subtiele islamisering van Europa. Steeds sterker dringen zich de volgende vragen op:

a) Is de islam alleen maar een religie of ook een intolerante, totalitaire ideologie, die gepaard gaat met een middeleeuwse, patriarchale cultuur?

b) Hoe lang zullen westerse en liberale waarden nog stand kunnen houden in Europa, terwijl de Europese bevolking met iedere nieuwe dag beduidend afneemt en de islamitische bevolking razendsnel toeneemt?

c) In hoeverre is Europa al door de moslims veranderd en in hoeverre zal het nog veranderen wat betreft levensstandaard, mensenrechten, veiligheid, welvaart, sociale betrokkenheid, rechtsstaat, democratie, vrijheid van meningsuiting, emancipatie, nepotisme en criminaliteitscijfers?

d) Zijn de zogenaamde “gematigde moslims” niet gewoon passief terughoudend, maar gewoon hetzelfde willen als fundamentalistische actieve islamisten – namelijk, dat Europa ooit islamitisch wordt?

Ik benadruk, dat deze kritische vragen zich niet tegen moslims op zich richten, die net zo menselijk en hartelijk zijn als andere mensen ook. Het gaat veelmeer om hun religie, de islam als ideologie, waarvan zij zelf het slachtoffer zijn, omdat zij er op grond van hun diepe religiositeit vast in geloven, zich voor 100% aan de islam te moeten onderwerpen. Vooral de vrouwelijke bevolking lijdt onder deze patriarchale ideologie. Het zelfmoordcijfer onder moslima´s is streekgebonden vijf maal zo hoog als bij Europese vrouwen.

Islam betekent vertaald overgave en onderwerping. De islam is datgene, dat in de koran staat en volgens een centraal gebod in de koran (soera 47, vers 4) is het de plicht van iedere moslim om de islam te verbreiden en tot de heersende “religie” te maken, waaraan alle mensen zich moeten onderwerpen, omdat de islam geen andere religie naast zich duldt.

Zo´n religie kan men ook een intolerante, totalitaire ideologie noemen en iedere ideologie van deze soort zou onmiddellijk terechtgewezen moeten worden, ook als deze in Europa onder de dekmantel van vrijheid van religie ageert. In de jaren-30 was er in Duitsland al eens een intolerante, totalitaire ideologie, waarvan het gevaar door de Duitse bevolking of niet herkend of te laat herkend werd.

In alle landen ter wereld, waarin moslims in de meerderheid zijn, worden anders gelovigen buiten gesloten, onderdrukt of bestreden. En in alle landen ter wereld, waarin moslims een minderheid vormen, afhankelijk van het aandeel aan de totale bevolking dienovereenkomstige grote integratieproblemen met islamitische parallelsamenlevingen. “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, God leidt het overtredende volk niet” (soera 5, vers 51) luidt een ander, centraal gebod in de koran.

De koran schrijft zijn gelovigen gedetailleerd voor hoe ze te hebben te denken en te leven. Hij is een soort middeleeuwse, patriarchale grondwet met een eigen gruwelijk rechtssysteem, de sharia. Dat is de reden waarom moslims zich niet tot de Duitse grondwet bekennen en ook de Duitse rechtsstaat niet willen accepteren.

Onze islamitische medeburgers zullen volgens onderzoeksinstituten binnen afzienbare tijd in veel Europese landen de meerderheid vormen en deze prognoses zullen vermoedelijk niet meer omkeerbaar zijn. We mogen echter niet langer met multiculti dwepen met een islamitische cultuur, die multiculti slechts zo lang duldt, zolang zij in de minderheid is. Vier feiten maken van de oorspronkelijke Duitse bevolking binnen enkele decennia een minderheid in het eigen land:

1)   De sterke vergrijzing van de Duitse samenleving

2) De al decennia lang vanwege de lage geboortecijfers krimpende oorspronkelijke Duitse bevolking

3)  De veel hogere geboortecijfers van de immigranten

4)  De jaarlijkse immigratie- en emigratiecijfers

Immigratie: per jaar ongeveer 700.000 mensen, voor het grootste deel uit Turkije en andere islamitische landen.

Emigratie: per jaar ongeveer 700.000 mensen, voor het grootste deel goed opgeleide Duitsers.

Actuele stand: ongeveer 82.000.000 inwoners, van wie bijna 20% mensen met een migratieachtergrond. Dat zijn ongeveer 16.000.000 migranten, overwegend jonge mensen. Het aandeel migranten ligt bij kinderen onder de 10 jaar nu al bij ongeveer een derde deel. Iedereen kan dus zelf uitrekenen, dat Duitse kinderen over enkele jaren in de minderheid zullen zijn. Bij de nieuwgeborenen vormen de baby´s met een migratieachtergrond al bijna 50%, waarbij het grootste deel afstamt van islamitische ouders.

Mijn conclusie:

Wij Europeanen mogen niet langer tolerant tegenover een intolerante islam zijn. Dat zijn we verplicht aan onze kinderen en kleinkinderen, die in de toekomst in de minderheid zullen zijn.

Herken de toekomstige nieuwe koers van de tijd, voordat het te laat is!

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/10/die-naive-toleranz/#more-217135

Auteur: Eduard Benda

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

Een reactie op De naïeve tolerantie

 1. Linsky zegt:

  Volgens bepaalde overleveringen schijnt het dat ene Jezus Christus,
  geldwisselaars van de tempel pleinen sloeg!
  Maar volgens de rest van de verhalen scheen ie toch over het algemeen best wel behoorlijk welwillend en tolerant te wezen hoor!

  Het is een bekend feit dat het in de menselijke natuur besloten ligt, graag katholieker te wezen dan de paus………..

  Tolerantie zoals die door de politiek en de moslim-knuffelaars wordt gepraktiseerd is verraad aan de eigen ‘waarde’ en is niks anders dan ruggegraatloosheid en hypocrisie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s