Moslim snijdt keel door van vrouw die zich verzet tegen verkrachting.

Een islamitische werknemer van een kledingfabriek in het Korangi industriegebied van Karachi-Oost (Pakistan), heeft een christelijke vrouw afgeslacht vanwege haar verzet tegen een poging tot verkrachting toen ze bezig was wc’s schoon te maken.

De christelijke vrouw, Zubaida Bibi, moeder van vier kinderen, werkte als schoonmaakster voor Crescent Enterprises, een kledingfabriek in Korangi.

Op 12 oktober, onder werktijd, kwam Zubaida binnen om de wc’s schoon te maken, toen Mohammed Asif, een islamitische werknemer, haar volgde en de deur achter zich op slot deed. Toen Mohammed Asif haar probeerde te verkrachten, riep ze om hulp, waarop hij een dolk pakte en de keel van Zubaida Bibi doorsneed.

De fabrieksdirectie belde de politie en Mohammed Asif werd gearresteerd nog op de plaats van het delict, waar het dode lichaam van Zubaida Bibi op de vloer lag.

De hoofdofficier van het Korangi politiebureau, Ejaz Rajpar, verklaarde, dat de moordenaar was gearresteerd wegens de vlot verkregen informatie en dat er een aanklacht tegen Mohammed Asif was opgesteld.

Zubaida Bibi leefde in een christelijke buurt in Korangi, samen met haar man Younas Masih en de kinderen Arifa Bibi, Uroosa Bibi, Shahzaib Masih en Aurengzaib Masih.

De politie handhaafde in de aanklacht, dat er al onenigheid tussen Zubaida Bibi en Mohammed Asif zou zijn geweest met de moord tot gevolg, maar de echtgenoot van Zubaida Bibi ontkent dat er van onenigheid sprake was.

MASS-voorzitter Liaquat Munawar Masih, vicevoorzitter Naeem Masih en activist Robin Sharif brachten een bezoek aan de familie om hun deelneming te betuigen. Na overleg met de MASS-delegatie zei de echtgenoot Younas Masih: “Ik wil gerechtigheid; omdat we arme mensen zijn en geen geld hebben. Mijn vrouw was een onschuldige en edelmoedige vrouw. Ze werkte voor onze kinderen.”

Er is sprake een toenemend aantal incidenten van ongewenste intimiteiten tegenover christelijke vrouwen op het werk, die niet worden gemeld als gevolg van de heersende culturele en sociale waarden.

Invloedrijke moslims voelen zich vrij om christelijke vrouwen te ontvoeren en te verkrachten, omdat het islamitische rechtssysteem de daders beschermt. In gevallen van ontvoering en verkrachting gaan de daders in rechtszaken vrijuit, waarbij de slachtoffers over zulke mishandelingen tot zwijgen worden gedwongen.

Bron: http://www.pakistanchristianpost.com/headlinenewsd.php?hnewsid=3095

Vertaald uit het Engels door:Vederso

LEES OOK: Elk jaar duizend meisjes gekidnapt, verkracht en gedwongen tot huwelijk door radicale Moslims in Pakistan.

Lees ook onze nieuwspagina

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s