Onheilige allianties

Waarom is de islam zo vreedzaam gezind tegenover de gevestigde politieke partijen? Echte moslims, die de ware islam aanhangen en hun geloof niet alleen beperken tot het vieren van feesten, maar de islam leven zoals deze hen door Allah werd opgedragen en ook de culturele Jihad voeren, leken zich tegenover zogenaamde “links-liberale” ideeën, zoals gendermainstreaiming, homorechten etc. behoorlijk in te houden. Inhouden in zoverre, dat de ware moslims (ook wel islamisten genoemd) de betreffende partijen niet aanvallen vanwege hun “decadente” politiek, hoewel hun politiek in de meeste gevallen de islamitische principes overtreedt.

Men dient te weten: voor een echte moslim is de islam de enige ware religie. De laatste openbaring. Zij getuigen allemaal “er geen God behalve Allah is en Mohammed is zijn profeet. Allah is almachtig. Alwetend.”

De islam is de enige ware religie en de laatste openbaring. Dat betekent niets minder dan dat de islam alle andere religies moet aflossen. Door de verkondiging van deze boodschap (de boodschap van de islam). De profeet Mohammed deed dit. Hij verkondigde de boodschap van de islam (op vreedzame wijze) tijdens zijn tijd in Mekka. Echter met matig succes en werd uiteindelijk uit de stad verdreven. Later verspreidde hij het geloof van Medina ook met het zwaard (geweld). Oorspronkelijk als wraakactie tegen de Mekkanen. Die methode bleek echter bijzonder succesvol te zijn en werd als wezenlijk bestanddeel in de islam gehandhaafd.

Ze getuigen allemaal, dat er geen andere God (en geen andere heerser) naast Allah bestaat en Mohammed is zijn profeet. Zo luidt de islamitische geloofsbelijdenis. Al in het oude Egypte onder Achnaton werd het polytheïsme vervangen door het monotheïsme. Daardoor verloren de andere goden en priesters hun macht, er bestond alleen nog maar de ene wet van de ene god. In het geval van Achnaton de god Aton en in het geval van Mohammed die van de Mohammedaanse Allah. Mohammed is zijn profeet (spreekbuis). Samengevat: Mohammed´s woorden zijn wetten (want ze komen rechtstreeks van de enige god). Tegenwoordig bestaat het polytheïsme nog in het Hindoeïsme. Dat maakt het Hindoeïsme veelzijdiger dan monotheïstische religies en relativeert de aanspraak op absoluutheid van een bepaald dogma. Dat verklaart ook de veelgeprezen religieuze tolerantie in India.

Allah is almachtig, alwetend. Als een zaak niet volkomen duidelijk is voor het menselijke verstand, dan ligt het daar aan, dat het beperkt is. Alleen Allah is almachtig, alwetend. Bij Allah´s woord hoort gehoorzaamheid en bij zijn leiding vertrouwen.

De enige reden waarom de moslims (islamisten) “links-liberale” politici en partijen niet aanvallen, is gelegen in het feit, dat zij de islam/het islamisme z´n gang laten gaan. Op dit moment is de islam in Europa nog niet sterk genoeg en heeft de nuttige idioten nodig, die de stijgbeugel voor hem vasthouden. In het kader van “integratieprogramma´s” wordt er geïslamiseerd. Nog geen halal-keuken op school? Integratieprogramma voor migratievriendelijke voeding. Nog geen gebedsruimte? Mag men op de kleuterschool een hoofddoek dragen? Interculturele scholing in tolerantie op de kleuterschool met de brochure “Mama, waarom draagt Aisha een hoofddoek?”. Nog geen shariarechtbanken? Programma´s voor cultuurgevoelige rechtsvonnissen… etc., etc.

De islam probeert eerst de macht over de moslims te verkrijgen. Later zal hij de macht over de samenleving overnemen en de “links-liberale verworvenheden” corrigeren volgens de koran.

Een boodschap aan de revolutionairen en hervormers: De islam is niet te hervormen. De islam is perfect, hij komt van Allah en Allah is onfeilbaar. Wanneer de mens iets tegen de islam heeft, ligt dat aan zijn feilbaarheid. In de islamitische wereld vinden al meer dan 1300 jaar lang pogingen en inspanningen plaats om de islam te hervormen, echter zonder zijn macht in te dammen. Zonder succes. De islam kon al die pogingen en inspanningen met succes afweren en bestrijden. Als de islam de macht heeft verkregen, zal hij deze nooit meer afstaan.

Er bestaan GEEN COMPROMISSEN!

Bron:

http://open-speech.com/content.php/196-Unheilige-Allianzen

Auteur: Abendländer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

3 reacties op Onheilige allianties

  1. koddebeier zegt:

    We worden verkocht en verraden door de meeste van ons ze ‘eigen’ politici, partijen zoals PvdA,D66,CDA,Groen links,VVD hebben de autochtonen Nederlander verraden. Het zijn collaborateurs.

    Like

  2. Pingback: Islamisering – een islamofobe hallucinatie? « ejbron

  3. Pingback: Islamisering – een islamofobe hallucinatie? | AmsterdamPost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s