“Verboden vleselijke lust” – protesten tegen Elton John

In de westerse wereld geldt Elton John als een van de grootste levende popsterren. Maar in Maleisië heeft de zanger niet alleen vrienden. Islamisten willen zijn geplande optreden dichtbij Kuala Lumpur verhinderen. De reden: de homoseksualiteit van Elton John.

De oppositionele Islamitische Partij van Maleisië (PAS) wil een concert van de Britse popmuzikant Elton John verhinderen. Zij publiceerde een oproep, waarin wordt geëist om het concert op 22 november in de buurt van Kuala Lumpur af te zeggen. Als reden wordt daarin aangevoerd, dat John reclame zou maken voor verboden vleselijke lust. Hij zou met zijn openlijke homoseksualiteit jonge moslims “bederven”, zei een partijlid, dat erop wees, dat de islam seks tussen leden van hetzelfde geslacht zou verbieden.

De organisator van het concert wilde niets zeggen over het protest. Hij gaat er echter van uit, dat de show in het kader van John´s Greatest Hits tournee zoals gepland op 22 november plaatsvindt. De musicus bekent zich openlijk tot zijn homoseksualiteit. Sinds 2005 is hij getrouwd met zijn partner.

De PAS protesteert regelmatig tegen concerten van westerse musici in Maleisië. Desondanks vonden de meeste concerten gewoon plaats, echter onder strenge veiligheidsmaatregelen. Zo mogen musici o.a. niet teveel huid laten zien en zouden niet mogen zoenen op het podium.

Meer info over de “religie van de vrede” in Maleisië:

https://ejbron.wordpress.com/2011/10/20/maleisische-moslims-roepen-op-tot-massale-demonstratie-tegen-christenen/

Bron:

http://www.n-tv.de/leute/Proteste-gegen-Elton-John-article4613481.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Nieuws. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Verboden vleselijke lust” – protesten tegen Elton John

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Misschien dat nu EINDELIJK ook eens door zal dringen tot de zgn popsterren wàt de islam inhoudt….. hoogste toppen vd bergen, hoogste bomen en anders hoogste flatgebouwen…. en dat van een volk wat de jongste kinderen misbruikt zodat die viezerikken aan ‘hun gerief’ komen…. een maagdelijk dier in die islamitische landen is slechts dàt dier dat harder kan rennen dan een moslim…. jonge jongetjes worden misbruikt door vaders, ooms, broers, neven, imams, khalieven, kortom het is ‘usance in de islam’… je moet er alleen NIET over pràten of in de openbaarheid brengen…taquiiah betekent LIEGEN en dat màg als het de islam maar ten goede komt!! En dat vindt de moslim al gauw dat het de islam ten goede komt dus ze liegen over àlles alsof het gedrùkt staat!

  Like

 2. potlood zegt:

  Als ik Elton John was zou ik daar helemaal niet op willen treden.
  Als hij de media zoekt met zijn bericht waarom hij van zijn concert afziet staan ze volledig voor paal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s