Feiten en argumenten tegen de moslimdemonstratie in Bern

Zaterdag aanstaande, 29-10-2011, vindt op de Bundesplatz in Bern de dag tegen “islamofobie en racisme” plaats. De belangrijkste organisator is de Islamitische Centrale Raad Zwitserland. Honderden moslims uit heel Zwitserland willen zaterdagmiddag aanstaande op de Bundesplatz voor hun “rechten” in Zwitserland demonstreren.

Wat ze daarbij verzwijgen, is, dat deze in Zwitserland oneindig veel groter zijn dan waar dan ook in een islamitisch land. Zwitserland is voor moslims een immigrantenparadijs, dat een groot deel van de moslims in dit Alpenland een leven zonder actieve baan garandeert in een kwaliteit, die ze in hun eigen landen zelfs bijna niet zouden kunnen bereiken door keihard te werken.

Ze verzwijgen verder, dat meer dan 80% van alle Zwitserse sociale uitkeringen naar deze islamitische immigranten gaat, hoewel hun aandeel in de bevolking nog ver beneden de 10% ligt.

Ze verzwijgen, dat er in Zwitserland – net als in alle andere westerse landen met een noemenswaardig grote islamitische diaspora – een exorbitant hoge criminaliteit door islamitische immigranten of asielzoekers bestaat, die alle normale statistische samenhangen buitenspel zet.

Verder verzwijgen ze uiteraard, dat ook de moslims in Zwitserland op de middellange termijn de overname van Zwitserland d.m.v. de ook daar te vinden geboorte-Jihad plannen (iedere 10 jaar verdubbelt [!] hun aantal!) en actief en vastberaden werken aan de reorganisatie van het democratische Zwitserland naar het islamitische.

Ze reppen op deze demonstratie vast en zeker ook geen woord over het feit, dat ze in hun eigen landen een omgekeerde demonstratie van christenen of andere niet-moslims met de mitrailleur zouden beëindigen. En ze zullen er geen woord aan wijden, dat ook in Zwitserland, net als overal in westerse landen, moslims werken aan de invoering van de barbaarse sharia. Want een islam zonder sharia is een kreupele islam, zoals moslimvertegenwoordigers steeds opnieuw benadrukken.

Bovenstaande tekst is een reactie van Michael Mannheimer op het onderstaande artikel:

https://ejbron.wordpress.com/2011/10/26/zwitserland-moslims-demonstreren/

 

Video:

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2011/10/27/fakten-und-argumente-gegen-die-kommende-muslim-demo-in-bern-29-10-2011/

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Feiten en argumenten tegen de moslimdemonstratie in Bern

 1. koddebeier zegt:

  Je kan je beter dood vechten dan onder het moslim/sharia juk terecht komen.

  Like

 2. Tiemen Veenstra zegt:

  Moslims beschouwen zichzelf als het uitverkoren volk en zijn daarom niet geïnteresseerd in rechten, alleen in voorrechten. In hun beleving dient de hele wereld speciaal met hen rekening te houden zonder dat van enige wederkerigheid sprake is. Er is voor hen dan ook geen enkele reden op de vragen van Mannheimer in te gaan.

  Like

 3. Pingback: Feiten en argumenten tegen de moslimdemonstratie in Bern « ejbron « zwitserland

 4. vederso zegt:

  @ Tiemen Veenstra, Ik vrees dat je gelijk hebt en daarom kan het ook alleen in een
  catastrofe eindigen. Of zie je een andere uitweg?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s