Epidemie van verkrachtingen in Oslo

auteur: Bruce Bawer

In mei verscheen er een rapport met de informatie, dat alle verkrachtingen (!) in Oslo worden gepleegd door personen met een niet-westerse achtergrond, in Noorwegen is dat een eufemisme voor “moslim”. Nu blijkt, dat er al twee keer zoveel verkrachtingen hebben plaatsgevonden dan in geheel 2010. Tenminste één parlementslid, André Oktay Dahl van de Conservatieve Partij, noemt de situatie “kritiek” en is dapper genoeg om te bekennen dat veel van de daders uit culturen met een zeer laakbare houding tegenover vrouwen komen.

De Conservatieve Partij heeft een aantal maatregelen voorgesteld om het probleem, dat omschreven wordt als de “verkrachtings-epidemie”, aan te pakken: meer geld voor politie; meer agenten op straat; snellere resultaten van dna-testen; de introductie van reserve-hulppolitie. Er valt wat te zeggen voor deze voorstellen. De wijze waarop in Noorwegen het politiewerk wordt gedaan, is een schandaal. Deze zomer werd bekend, dat politie-afdelingen in heel Noorwegen zo onderbemand en zo slecht toegerust zijn, dat ze de grote aantallen dronken mensen in het weekend na sluitingstijd niet aankunnen. Ook werd bekend, dat slechts 14 van de 430 afgestudeerden van de Nnoorse Politieacademie een baan kregen aangeboden.

Het schandalige feit is, dat Noorwegen, ondanks alle rijkdom (uit de olie) , er voor heeft gekozen niet te investeren in openbare ordehandhaving. Het idee alleen al is, voor 68-ers en hun erfgenamen die aan de touwtjes trekken, te reactionair. Zoals ik een paar maanden geleden schreef; elk jaar verspilt Noorwegen miljoenen kronen aan ontwikkelingshulp, dat grotendeels verdwijnt in de zakken van corrupte, Afrikaanse dictators; het giet nog meer miljoenen in de zakken van niet-westerse immigranten, die meesters zijn in het uitbuiten van de verzorgingsstaat; in hemelsnaam, de Noorse overheid subsidieert zelfs de anarchisten. Een Noorse burger zit er niet ver naast, als hij het gevoel heeft dat steeds minder van zijn belastinggeld wordt uitgegeven aan misdaadbestrijding en steeds meer aan het subsidiëren van diezelfde criminelen.

Dus Noorwegen heeft behoefte aan meer politie – daar kan geen misverstand over bestaan. Maar het verhogen van de politiesterkte is zelfs nog niet het begin van een aanpak van het probleem, dat de bron is van de groeiende verkrachtingscrisis: omdat er tegenwoordig in Oslo, en speciaal in Oslo, een groeiend aantal mensen rondloopt met niets anders dan minachting voor de westerse cultuur, dat absoluut geen enkel idee van respect heeft voor een andere religie, en dat is opgevoed met het idee, dat vrouwen die alleen en ongesluierd op straat lopen, het verdienen te worden aangerand.

Nog niet eens zo lang geleden was Oslo een stad waar nagenoeg geen verkrachtingen plaats vonden. De stad werd bevolkt door mensen met beschaafde ideeën over wederzijds respect en tolerantie. Dit is geweest en voorbij. Door de jaren zijn de aantallen verkrachtingen geleidelijk aan gestegen. Een onevenredig groot aantal van de daders zijn “afgewezen asielzoekers” – voor velen misschien verwarrend, totdat u zich van de perverse situatie bewust wordt, dat zelfs nadat men is afgewezen, het toch wordt toegestaan in Noorwegen te blijven. En de toegenomen roekeloosheid van de daders – die heel goed weten dat ze waarschijnlijk niet zullen worden gepakt, en als ze al worden opgespoord niet streng zullen worden gestraft – is te zien aan het feit, dat de meest recente zaak (waarin twee mannen een 21-jarige vrouw aanrandden) zich nagenoeg in de achtertuin van het Koninklijk Paleis afspeelde.

Oslo is natuurlijk niet de enige stad die deze zee van culturele verandering ondergaat; veel West-Europese steden hebben dezelfde ervaringen opgedaan. Maar het lijkt er nu op, dat het aantal verkrachtingen in Oslo groter is dan in twee andere scandinavische hoofdsteden, namelijk Stockholm en Kopenhagen. Dat is nogal een prestatie als men bedenkt, dat Oslo van oudsher de kleinste en slaperigste stad van de drie was – het minst kosmopolitisch, een kleine, veilige stad, niet te vergelijken met een grote Europese hoofdstad. In feite is het zelfs zo, dat de aantallen verkrachtingen in Kopenhagen dalen. Het is misschien geen toeval, dat Denemarken de laatste 10 jaar het meest strikte immigratie- en integratiebeleid heeft gekend van heel West-Europa. (En ook is het misschien niet toevallig, dat de andere hoofdsteden per hoofd van de bevolking twee keer zoveel politiemensen in dienst hebben dan Oslo).

Een glimp van de officiële mentaliteit, die de toename van verkrachting in de misdaadstatistieken mogelijk maakt, duikt op in een krantenartikel in Dagbladet op 25 oktober. In de zomer van vorig jaar besteedde deze krant aandacht aan Abdi, een Somalisch immigrant, toen 24 jaar oud, die, sinds hij in Noorwegen was aangekomen, 14 overvallen pleegde, opgesloten heeft gezeten, aan drugs verslaafd is geraakt en leeft van de bijstand. Op 3 juni 2010 deed Dagbladet verslag van de uitspraak van een rechtbank in Oslo, dat Abdi, die niet de Noorse nationaliteit bezit, kon worden teruggestuurd naar Somalië. Nu is echter in hoger beroep dit vonnis verworpen. Abdi’s advocaat toonde zich opgetogen: “Deze beslissing is belangrijk voor veel Somaliërs in dit land.” (Van alle groepen immigranten zijn Somaliërs het meest zonder werk en het meest crimineel). De advocaat gaf af op Noorwegen voor het tonen van z’n ware, slechte karakter, door de uitzetting van haar cliënt te plannen, maar ze sprak de hoop uit dat “gegeven dit nieuwe vonnis, Noorwegen z’n beleid en wetshandhaving zou wijzigen,” waarbij ik (Bawer) aanneem, dat dan geen enkele onfrisse activiteit meer reden kan zijn om een immigrant uit te zetten.

Het vonnis van het Hof van Beroep om Abdi in Noorwegen te laten blijven, is gebaseerd op de aanname, dat het voor hem in Somalië te gevaarlijk zou kunnen zijn om er te wonen. Dat zijn verblijf in Noorwegen het leven voor Noren gevaarlijker zou kunnen worden, lijkt in de overwegingen van het Hof geen rol te hebben gespeeld. Het is zeker niet alleen justitie die hier tekortschiet. In vergelijkbare gevallen nemen media steeds het voortouw en bombarderen het publiek met schaamteloze propaganda om sympathie voor de onverlaat in kwestie op te wekken. Dus presenteerde Dagbladat kort geleden Abdi als berouwvol, zich verbeterd en nadenkend – inderdaad, bijna als scherpzinnig en wijs, bijna als een heilige. Hij werd voorgesteld met de uitspraak dat hij een nieuwe bladzijde in z’n leven had omgeslagen en wil nu verdwaalde immigrantenkinderen weer op het rechte pad brengen. Hij schijnt ook gezegd te hebben, dat hij sociologie wil gaan studeren (dat, als je d’r over nadenkt, potentiëel nog gevaarlijker is
dan te blijven volharden in een crimineel bestaan)

En zo gaat het, zo is de toestand in Noorwegen d.d. 2011. Oslo beleeft een crisis met betrekking tot verkrachtingszaken. Er wordt veel gebabbeld over voorstellen en tegenvoorstellen voor een oplossing. Maar tot het moment dat de autoriteiten het welzijn van brave, oppassende burgers net zo serieus gaan nemen als dat van criminele vreemdelingen, zal het probleem alleen maar groter worden.

Auteur: Bruce Bawer.

Extra videoThe Results Of Islamic Immigration Into Norway – The Oslo Rape Epidemic

Rape Epidemic: Muslim Immigrants in Oslo

bron: http://frontpagemag.com/2011/10/28/oslos-epidemic-of-rape/print

Opmerking van de vertaler: Bruce Bawer woonde in Noorwegen (Oslo), maar heeft na “Breivik” en de hetze die vervolgens jegens politiek-incorrecte (islam)critici losbrak, het land verlaten en is teruggekeerd naar de V.S.

Vertaald uit het Engels door: Vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Nieuws, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Epidemie van verkrachtingen in Oslo

 1. Zal mij benieuwen of dit tot een nieuwe Breivik zal leiden. Die zou overigens best nog wel eens sympathie kunnen wekken als hij zich zou beperken tot het omleggen van de verkrachters.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Links heeft de hele samenleving verziekt.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  het zal MIJ benieuwen wanneer wij, het VOLK, eindelijk hier een EIND aan maken!!! wat IS di toch voor laffe lamlendigheid!!???

  Like

 4. tante sidonia zegt:

  topje van de ijsberg
  Dit zijn nog maar de “ene groep”. Oslo wordt ook geteisterd door hordes zigeuners die het gemunt hebben op de zwakkeren. Ze hebben vast al een uitkering en verblijfsvergunnig en toch moeten ze nog bedelen, oplichten en beroven. Het centraal station is een griezelfilm, ’s avonds spookt het er drugsdealers en duistere figuren. Ik ben door dertig landen over de wereld gereisd en nergens voelde ik me zo bedreigd als in Oslo. Psst.. dat kwam niet door de inheemse Noor.

  wat je nog van me mee krijgt:
  *het beeld dat mensen nog altijd hebben van de Somalier is dat het een dun, uitgemergeld, hongerig donker persoontje moet zijn met een groot voorhoofd. Of dat lieve mensen zijn, dat antwoord laat ik liever aan een ander over. Ik kreeg ooit het verhaal te horen van een Amerikaan die in de vroege jaren negentig werd gestationeerd in Mogadishi, hij heeft nooit zoveel initmidatie, diefstal, bedreigigen dan wel dit onder de locale bevolking gezien. Verkrachtigen, berovingen..vlak onder zijn neus. Zijn reactie was dit: als ze dit al overdag doen, weet je dan wat ze ’s nachts uitvreten.. nadat ik dit te horen krijg heb ik geen woord meer uit mijn strot kunnen krijgen. Ik denk dat ik voor een maand hoofdpijn heb gehad.

  *het aantal blanken in de wereld is âcht procent. Dit was vijftig jaar geleden nog 28%. Doe met dit gegeven vooral wat je wilt, maar denk bijvoorbeeld ook aan Haiti.. de geschiedenis van Haiti!! Wat er gebeurt in zuid-africa als wel in diverse steden van de VS: detroit,baltimore,chicago,st. louis,washington,philadelphia.Slaap lekker.

  Like

  • palebunny zegt:

   I live in a suburb of a town in Sweden, and I am surrounded by filthy Somalians. They scream day and night, if you go out to your porch for a smoke at 3 or 4 in the morning they are still everywhere, just everywhere. They never work and they will never work. They are violent rapists, always gang raping and viciously beating their victims, dragging 10 year old girls into the bushes to rape in broad daylight. They are the most disgusting dregs on humanity.

   Also they women are fat pigs, some of them around here can barely WALK they are so FAT.

   Like

 5. Herman zegt:

  Gek he, hier hoor je Job cohen niet over.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Herman, ik zal je iets anders vertellen; het liefst zou links alle islamgeweld willen ontkennen.

  Ongeveer twee jaar geleden kon ik reageren op een oproep van de NOS, de reactie heeft nog op AP gestaan. De oproep had te maken met de vraag waarom mensen op Wilders stemden. Ik vertelde o.m. over de verschrikkingen van het islamgeweld in Zweden (Malmö) en in Noorwegen (Oslo).

  Aanvankelijk wilden zij mijn oproep niet plaatsen; de NOS had nl. de politie in Oslo gebeld en die ontkenden alles!

  Ik heb toen gedreigd dat ik mijn stukje en hun ontkenning op zoveel mogelijk sites zou plaatsen omdat ik het met hun actie niet eens was.

  Nadat mijn brief zeker een dag in de wacht had gestaan werd deze alsnog geplaatst.
  Naar ik mij meen te herinneren, met een kanttekening hunnerzijds van mijn beschuldiging van moslimgeweld in Oslo.

  De linkse site Krapuul ontkende ook alle gewelddadigheden en als het wel gebeurde dan was Wilders de schuldige!

  Frik van AP heeft daarna mijn brief aan de NOS als een artikel geplaatst.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ben met lezen gestopt bij de zin: de wijze waarop in Noorwegen het politiewerk wordt gedaan is een schandaal. Daar zal Bawer niet van wakkerliggen denk ik. Ik voelde een vreselijke woede in me opkomen bij het zien van de tweede foto. De KLOOTZAK die dit geflikt heeft moeten ze net zolang tegen z’n glockenspiel trappen dat z’n ballen levenslang binnen z’n lege hersenpan blijven ronddenderen. En daarna, als hij nog een beetje kan staan, met eigen achterban denaturaliseren en zonder parachute boven het thuisland droppen.
  Wie betere oplossingen heeft mag het zeggen.
  Vraag me daarnaast af wat Noorse burgers(zie foto) in islamitische haatbunkers te zoeken hebben en dat nota bene zonder schoenen.Wat is daar te vinden? Helemaal nada, niente, NIETS. Het is een gebouw met een paar stoffige kleedjes op de vloer en iets wat op een preekstoel lijkt. Een preekstoel die wordt gebruikt om oproepen te doen.
  Welke dat zijn kunt u nu lezen! http://tinyurl.com/3wdvven
  Tip voor de toekomst: zonodig een haatbunker van binnen zien? Hou je schoenen aan, daar is NIETS om respect voor te tonen, hélemáál NIETS…!!!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Ik hou niet van misverstanden. Daarom dit: je schoenen uittrekken in een islamitische haatbunker is niets anders dan een KNIEVAL voor dat woestijngeloof.
  Dat is enkel te vinden in al die sufgerukte, vrouwenhatende(zie elders op dit uitstekende blog!) islamitische rotkoppen. Het zijn stuk voor stuk genetisch gemanipuleerde koppen die maar aan één ding denken. Met een beetje pech komt een heel leger van die rotkoppen deze kant op, want Libië is bezig een democratie te worden(kuch, kuch). Krijgt Gerd Leers het op z’n ouwe dag nog hartstikke druk.
  En wij ook, als we niet oppassen want dat gaat ons containers vol euries kosten!
  http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 9. ZijalleenisZij zegt:

  Zowel het blog als de reacties zijn schokkend !!

  EDIT: Wat gaan we doen met dat email adres? mevr van gogh?

  Like

 10. ejbron zegt:

  Nee, nee, mevrouw. Niet schokkend, maar realistisch!! Dat deze realiteit schokkend is….tsja, ik maak hem niet!!

  Like

 11. Pingback: Racistische verkrachtingsplaag in Oslo, Noorwegen | RECHTS ACTUEEL

 12. dewanand zegt:

  namaste,

  Al dit nieuws doet mij denken aan een etnische zuivering in Noorwegen door potente en gesubsidieerde moslimmannen. Ik vraag mij wel af wat meisjes in Noorwegen hier nu van moeten denken en hoe zij zich nu voelen, als zij vogelvrij zijn verklaard in hun eigen land. De eerste plicht van mannen is om hun vrouwen en dochters te beschermen, want dat verwachten deze vrouwen ook.

  Vergeet vooral niet dat verkrachting een vorm van islamisering is in alle islamitische landen en als links dat nog niet begrijpt dan is er iets goed mis in heel Europa. Ja, dan begrijp ik de arme Europese Vrijheidsstrijder Andersen Behring Breivik wel beter. Ik vind het echt dapper van hem dat hij ervoor koos om de martelaar te worden van het verloederde Europa, dat zijn eigen graf moet graven onder toezicht van trojaanse paarden.

  dewanand

  Like

 13. Pingback: “Liever achter Olaf dan achter Achmed” « ejbron

 14. Pingback: Oslo: linksen demonstreren – tegen zichzelf! « ejbron

 15. Pingback: Oslo: linksen demonstreren – tegen zichzelf! | AmsterdamPost

 16. Pingback: Vier “zuidelijke types” verkrachten 17-jarige | E.J. Bron

 17. palebunny zegt:

  I wish someone in politics in Sweden would be ‘strong enough’ to tell the fucking truth, and that is that Sweden is covered up with rapes, gang rapes, child rape & even now the incidence of MALE rape has increased 500% in just 4 years! The rapists are islamic immigrants, of course, somalians are raping women on the ferries between Sweden & Finland, women are being raped in restaurant toilets, on the street in broad daylight, 10 year old girls are being dragged into the bushes. It’s disgusting, it’s an outrage and the rapists get maybe 1 year in prison if we are lucky and they are almost never deported because it violates their ‘human rights’. They’re not displaying any humanity, I think they should just throw them off a boat into the baltic sea.

  Like

 18. Hg zegt:

  Noorwegen mag zich diep gaan schamen om hoe hun, hun land laten aftakelen door die smerige kutmoslims. Breivik had beter 77 moslims de dood in kunnen jagen.

  Like

 19. Pingback: Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood | E.J. Bron

 20. Jan zegt:

  Half Oslo doodziek van moslims. Staat er niet zo, maar eufemistisch: ‘Half of Oslo residents now fear street crime’. Antwoord van de politie: “Wij zijn niet van plan op te treden, want de kans dat iemand die zanikt slachtoffer wordt is zeer gering. Doorlopen dus.” Commissaris van de politie Roger Andresen eufemistisch: “The police understand that people feel fear, but it is important to emphasize that the chance of being a victim of robbery in Oslo is still small”
  http://www.thelocal.no/20131119/half-of-oslo-residents-fear-street-crime

  Waarheen met het moslimschorem: boven de poolcirkel achter slot en grendel:
  Norway gov mulls Arctic prisons for foreigners
  Deputy Justice Minister Vidar Karlsen, from the right-wing Progress Party, said that the country had to look at all options, after inheriting a severe shortage of prison places from the former Labour-led administration. … “Foreign criminals are taking up a lot of space in our jails,” he said. “The armed forces have abandoned so much in North Norway, but the buildings are still there and could be used for foreign criminals.
  http://www.thelocal.no/20131118/norway-gov-mulls-arctic-prisons-for-foreigners

  Like

 21. martha zegt:

  onze regering is blind en doof voor de waarheid.
  het is aan het nederlandse /europese volk, om ze wakker te maken
  niet goedschiks dan maar kwaadschiks
  ik heb weinig zin om mijn land te laten ondermijnen door het zg.politiek terechte gedrag van mijn regering.en dan te bezwijken aan een overmaat aan moslims in mijn vaderland.
  zowiezo al 1 miljard.euro ..wat natuurlijk nog maar het begin is.
  en onze ouderen en zieken en gehandicapten,,,en de thuiszorg waar geen geld meer voor was.
  we moeten er maar rekening mee houden dat deze regering op den duur een burgeroorlog veroorzaakt.
  en dat is heel erg droevig.
  mb

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s