Gaddafi voor zijn dood drie uur gemarteld (+ video)

Het Russische nieuwsblog “FederalPost” publiceerde een rapport over de details van de executie van Muammar al-Gadaffi. Intussen doen de Europese media nog steeds net alsof ze nog “in onduidelijkheid zouden verkeren over de exacte doodsomstandigheden”.  

Hieronder het bericht van de “FederalPost”:

Voor zijn dood werd Gaddafi drie uur lang gemarteld en verkracht.

Het Algerijnse nieuwsagentschap “Algeria-ISP” heeft de gruwelijke details van de laatste uren van het Libische staatshoofd Muammar al-Gaddafi gepubliceerd.

Generaal Abu Bakhra Djaber Junis, Gaddafi´s strijdmakker sinds de revolutie van 1 september, werd samen met zijn chef gedood. Junis´ zoon bericht over NAVO-luchtaanvallen en de daaropvolgende arrestatie van Gaddafi. Volgens hem werd het konvooi voertuigen, waarvan in eentje daarvan Gaddafi zich bevond, door NAVO-vliegtuigen aangevallen. Daarna kwamen er gewapende rebellen op het strijdtoneel aan, die direct begonnen met plunderen en de massale marteling van de overlevenden. De gewonde Gaddafi kwam ook in handen van de bewapende meute terecht. Een video (zie onderaan het artikel) laat zien, wat de oudere man volgens Rosbalt (www.rosbalt.ru) is overkomen.

Eerst werd Gaddafi gewoon alleen maar geslagen en uitgescholden, toen schreeuwden steeds meer mensen dingen zoals “Vermoord hem niet zo snel, laten we hem eerst martelen!”. Een van de rebellen nam een bajonet en stak die in Gaddafi´s anus, terwijl anderen hem bij de door kogels gewonde schouders vasthielden. Toen de sadist genoeg had van de verkrachtingsmarteling, gaf hij ruimte aan de jongeren, die de mishandeling voortzetten. Andere rebellen sloegen de gevangene in zijn gezicht, strooiden zand in zijn wonden en deden nog gruwelijker zaken, die we hier maar liever verzwijgen. De marteling duurde van 09.00 uur in de ochtend tot 12.00 uur ´ s middags, waarbij de rij beulen bestond uit 100 man.

Toen Gaddafi stierf, sleepte men hem bij zijn voeten door de straten van Sirte – zijn geboortestad, waarin hij tot de laatste dagen had gevochten. Tegelijkertijd rekenden de rebellen met mannen en vrouwen af, die nog in de stad waren. De lijken van de vermoorde mensen werden snel in massagraven gegooid aan de rand van de stad. Volgens ooggetuigen werden veel bewoners van de stad voor hun dood ook gemarteld en verkracht.

Intussen gaf de Amerikaanse president Obama een interview aan de televisiezender NBC, waarin hij de door de NAVO gesteunde lynchmoorden in Libië in feite goedkeurde: “Jullie zullen nooit een dood zoals die van Gaddafi mee willen aanzien, maar ik denk, dat deze video een duidelijke boodschap voor alle dictators in deze wereld is – namelijk, dat de mensen in vrijheid willen leven”, aldus Obama.

De Franse radiozender “Europel” berichtte, dat de familieleden van de gedode Libische leider Muammar al-Gaddafi een aanklacht willen indienen bij het Internationale Gerechtshof in Den Haag, omdat zij de moord als een oorlogsmisdaad beschouwen. Vertegenwoordigers van “Human Rights Watch” riepen de VN ertoe op om zo snel mogelijk een onderzoek in te stellen naar de massamoorden in de door de rebellen veroverde steden. Opmerkelijk daarbij is, dat de steden, die zich niet overgaven aan de vrijheidsstrijders, verder door de NAVO-troepen werden aangevallen.

Er zijn twee vragen te stellen. Ten eerste: Welk regime is erger, dat van Gaddafi of misschien toch het opvolgende regime van Mustafa Abdul Jalil, dat vreemd genoeg nog steeds een “democratie” en “Arabische Lente” wordt genoemd? Ten tweede: Of de ongelovigen bijvoorbeeld bij het “instellen van shariazones” op een andere behandeling mogen hopen dan die, die Muammar al-Gaddafi voor zijn dood kreeg?

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/gaddafi-vor-seinem-tod-drei-stunden-gefoltert/#more-218780

Vertaling uit het Russisch: Overlord (PI)

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Kijk ook eens op onze Nieuwspagina!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Afrika, Islam, Islamisering, NAVO, Nieuws. Bookmark de permalink .

20 reacties op Gaddafi voor zijn dood drie uur gemarteld (+ video)

 1. Henk.V zegt:

  Dat men in Europa liever de aard van de gebeurtenissen in Libië in neutrale bewoordingen blijft beschrijven hoeft geen betoog, want zowel de EU als de Navo hebben bij de omverwerping van het bewind van Gadaffi een niet al te fraaie rol gespeeld.
  Men heeft doorslaggevende militaire steun verleend aan een ”vrijheidsbeweging”, waarvan men de samenstelling helemaal niet wist en het is nagenoeg zeker dat na het neerdwarrelen van het woestijnzand de islamisten het voor het zeggen hebben gekregen en waar dat in het Midden Oosten op zal uitdraaiien kan ieder wel nagaan..
  Nu al wordt Israël vanuit Gaza beschoten door nieuwere raketsystemen die uit het “‘bevrijde Libë” zijn aangevoerd..

  In dien dit soort EU interventies werkelijk tot doel hadden om een echte democratie te bewerkstelligen dan zou men zich eens moeten afvragen waarom er niet tegenover andere dictaturen wordt opgetreden.

  Opvallend is dat het linkse gejubel over de Arabische Lente is afgenomen. Daar is ook geen enkele reden toe, want de uitkomst is totaal voorspelbaar. Ook de EU leiding had het kunnen weten.

  Gadaffi vond ik geen sympathiek mens, maar niemand verdient op zo’n respectloze, eerloze wijze de dood in te worden gejaagd.
  En daarom zou ik vanuit de linkse hoek nu wel eens een heel duidelijke, veroordelende uitspraak horen.
  Links is niet alleen achterlijk, kortzichtig en een ramp voor onze maatschappij.maar ook nog eens ongelofelijk laf.

  Schande over jullie, linkse jubelaars

  Like

 2. Henk helemaal mee eens.

  Like

 3. Pingback: Vrij Libië: Democratie op basis van misdaad « ejbron

 4. Lucky9 zegt:

  Helemaal mee eens

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Na de arbische lente volgt een islamiserende zomer. Zelf denkenden in Noord-Afrika doen er goed aan alvast de koffers te pakken en het eigen bezit om te zetten in harde valuta. Een voordeel: Er komen hierdoor daadwerkelijk cultuur en omgevingsverrijkende vluchtelingen deze kant op.

  Like

 6. Pingback: Vrij Libië: Democratie op basis van misdaad | E.J. Bron

 7. HARRY ANGEL zegt:

  DE WESTERSE WERELD BEVOLKING,ONDERSCHAT HELAAS NOG STEEDS DE MISDADIGE EN CRIMINELE AARD VAN RADICALE MOSLIMS,EN HUN WIL OM MET TERRORISME TE WILLEN OVERHEERSEN.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Henk, helemaal mee eens.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ja, we moeten niet vergeten dat MOSLIMOBAMA, de kleine NAPOLEON SARKOZY, en CAMERON de echte oorlogsmisdadigers zijn, zij hebben een autonoom land zonder reden aangevallen. Vuile leugenaars dat het er zijn.

  Like

 10. Pingback: Uit het nieuws 24-10-2016 – Kattukse Vrienden voor Israël

 11. Van Holsbeeck Filip zegt:

  Gaddafi verkrachtte aan de lopende band kinderen en jong volwassenen. Hij hoefde maar de hand op iemands schouder te leggen en zijn begeleiders wisten hierdoor dat ze haar voor hem moesten ‘prepareren’. Spijtig dat deze smeerlap op zo’n gruwelijke wijze om het leven is gekomen he zeg. Dat verdiende hij toch niet zeker. Maak jezelf maar wijs dat dit niet door de beugel kan Henk. ‘k vraag mij af welk deuntje je zou zingen indien het om je eigen vrouw of dochten ging die allerhande wreedheden moest ondergaan door deze sadist.

  Like

  • Richard zegt:

   Filip was je erbij? En hoe zit het met de pedo’s vd Nederlandse overheid?

   Like

   • Unrevealed zegt:

    Was jij er bij dan Richard? In dat opzicht ben ik het met Filip eens, draai dit verhaal nou eens om. Wat zou jij doen, een ik denk dat de meeste dan niet allemaal, als je kind verkracht word….Het is niet goed te praten maar ik kan mij best voorstellen de woede die deze mensen hebben na 42 jaar mensen….wow HALLO wakker worden kom op zeg. En Gaddafi is niet de enige en niet de laatste. Vooral nu, Hilary, Epstein doen het op een nog geraffineerde manier.

    Like

 12. Richard zegt:

  Juist de leiders van de misdadige westerse regiems onder aanboering van Satan Amerika moeten op deze wijze aan hun einde komen. De Drie-eenheid van het Kwaad bestaat uit; EU/ NATO/USA…… Of zijn we Vietnam, Irak en 37 andere slachtofferlanden van het Westen vergeten???? Democratie is pure misdaad. Wie de media beheerst stuurt het domme volk…… Kijk naar het door Satan Amerika bezette EU gebied. Continue worden de mensen gehersenspoeld met pro USA en anti Rusland propaganda……. in de Westerse media niets dan slechts over Rusland en niets dan goeds over Satan USA…….

  Like

 13. Hans S zegt:

  Het Vaticaan zit overal achter want dat is het vermomde Luciferiaanse Romeinse Rijk met de Paus als de vermomde keizer.
  De NAVO is zijn militaire arm met de VS als aanvoerder en de islam is een product van het Vaticaan.
  Zie mijn website (blog) voor meer.

  Like

 14. H zegt:

  Kaddafi. Vriend
  Of vijand. Hij was goed toch voor Libië. In memoriam. Helena Netherlands

  Like

 15. Johney zegt:

  De oorlog tegen khadaffi was NIET perse als straf voor zijn schending tegen de menselijkheid,en het was ook NIET voor het stichten van ‘n democratisch land,neen,

  De echte rede waarom de NAVO onder EU-verband met de VS Libië binnenviel was 1 omdat khadaffi in het geheim ‘n goud deal het gesloten met andere Afrikaanse landen,dit als goud als betaalmiddel te accepteren en,
  2 ,om zo de amerikaanse doller in de ban te doen,
  3,ook had khadaffi ‘n nieuwe waterbron ontdekt ,hierdoor hoefden zij niet langer water te importeren vanuit de vs.
  Dit zag de VS echt als ‘n economische dreiging voor hun land omdat hierdoor de dollar minder waard zal worden en omdat de vs miljarden zal gaan mislopen omdat zij niet langer water konden verkopen aan dat land, daarom moest khadaffi weg.
  En om ‘n oorlog tegen hem te rechtvaardigen wisten zij d.m.v hun geheime agenten de mensen tegen khadaffi op te stoken door middel van propaganda,de VS is tevens verantwoordelijk voor de Arabische lente in het Midden-Oosten ,die dus ook overwaaide naar Libië.

  Het is duidelijk dat de VS hierachter zitten, samen met de EU hebben zij de illegale overgangsregering ondersteunt met wapens en geld,die om de beurt de VS en de EU loyaliteit hebben gezworen als dank, hun loyaliteit kunnen de VS en de EU goed gebruiken want zij krijgen als dank alle olie van deze overgangsregering ,dit levert de EU en de VS nog meer geld op, bovendien waren de VS en de EU bij elkaar khadaffi €75 miljard euro schuldig.
  Dat geld is gegeven aan de overgangsregering .
  Toen khadaffi eenmaal vermoord was,juichten Hillary Clinton, Obama en de overige ministers en presidenten van de EU.
  De NAVO-bende was en is sowieso een valsspeler ,kunnen zij wel met z’n allen tegen 1 en dat nog wel met hun moderne wapentuig tegen gedateerd wapentuig van khadaffi, wat ‘n onvergeeflijke vuille watjes en mietjes zijn het.
  Moordenaars,leugenaars,bedriegers,schijnheilige wetsovertreders en dieven dat ze zijn, foei!!!
  Joegoslavië en Irak waren slachtoffer van een van deze vergelijkbare situaties door deze vuile honden.
  Het moge duidelijk zijn, dit is het werk van de duivel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s