Weg met de democratie: de “Arabische Lente” wordt een islamistische winter

Wat hebben onze media gejubeld, toen er overal in de Arabische wereld revoluties hoop op naderende “democratische” hervormingen wekten. Al diegenen, die waarschuwden voor een sterker islamisme, golden als “islamofobe” spelbedervers. Nu wordt het resultaat zichtbaar. Het enige, dat nu in opmars is in de Arabische wereld, is de haat tegen democraten.

In Egypte is acht maanden na de revolutie geen sprake meer van democratie. Voor christenen worden daar nu steeds vaker uitgaansverboden ingesteld – niemand protesteert. Egyptische militairen brullen nu “Allahu Akbar” als ze christenen doden. Wie als christen bij demonstraties tegen het militaire regime wordt aangeschoten en gewond raakt, moet sinds afgelopen maand in ziekenhuizen gescheiden worden van islamitische patiënten, omdat “ongelovigen” zogenaamd “onrein” zijn – dat wordt nu op de Egyptische televisie verkondigd. De boodschap luidt: voor de christenen in het Nabije Oosten bestaat er geen “Arabische Lente”.

Overal in Noord-Afrika zijn de radicalen nu in opmars. Hun leiders verkondigen nu al de naderende heerschappij van de islam over de hele wereld. In Libië hebben de revolutionairen na de dood van Gaddafi als eerste de vlag van de terreurbeweging Al Qaida gehesen. Zo vierden de Libiërs het vertrek van de NAVO. In Libië geldt nu het recht van de islamitische sharia– hebben we daarvoor Libië bevrijd? Libië is nu ook “Jodenrein” – aldus de officiële opvatting – hebben we daarvoor gevochten? Voor Joden is geen plaats meer in het toekomstige zogenaamde “democratische” Libië. En wij vereren het nieuwe regime met het dingen naar miljardenopdrachten. Kan het nog barbaarser?

In Tunesië hebben de mensen onlangs nog voor de islamisten gekozen. Het enige joodse restaurant in Tunis zal binnenkort gesloten worden – na de overwinning van de islamisten moeten wij daarvoor zogenaamd begrip hebben. In de hoofdstad Tunis is nu al 75% van alle moskeeën in handen van radicale islamisten. Men spreekt in Tunesië alleen nog van democratie om geld uit het Westen te krijgen.

Niet anders is het aan de Hindoekoesj. Daar verdedigen westerse soldaten in het verre Afghanistan zogenaamd de democratie. Voorbeelddemocraat is regeringschef Hamid Karzai. Die echter keert zich af van de westerse democratie. Hij neemt weliswaar graag ons geld aan, maar zou in geval van nood het islamistische Pakistan en niet bijvoorbeeld westerse democratieën steunen. Hoewel er in Afghanistan alles, behalve democratie is, belooft Duitsland nog steeds hulp. En wij zijn verheugd over de zogenaamde opmars van de democratieën. We schijnen onszelf te haten.

Bron:

http://tinyurl.com/84wojav

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", antisemitisme, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

2 reacties op Weg met de democratie: de “Arabische Lente” wordt een islamistische winter

  1. Jarre Tell zegt:

    Ja en in Kenia vertrekken de christenen uit het kustgebied richting binnenland omdat het geloof der liefde in reactie op de inval in Somalie ook daar moord en doodslag aan het voorbereiden is. En vergeet ook niet Syrie waar, als het huidige bewind het begeeft, de christenen en alawieten de kolonel achterna zullen gaan. En niet te vergeten Ivoorkust. Hoor je niets meer van. Maar ook daar zijn de democratische krachten volop bezig met de verspreiding van het enige ware geloof. Het gaat goed met de ummah.

    Like

  2. HUUBgoud zegt:

    geen woord aan toe te voegen, een waarheid als een koe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s