Christenen in het huidige Turkije (Documentaire)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Christenen in het huidige Turkije (Documentaire)

 1. Ik ben daar geweest en zo vreselijk mooi.En een schande wat daar gebeurt.Laat dat eens hier op tv zien,walgelijk.

  Like

 2. rose zegt:

  Albert Heijn, Dirk van den Broek, V&D, LIDL, Hema, universiteiten en hogescholen worden geconfronteerd met het hoofddoek probleem van in Nederland geboren massa Moslims!
  Moslima’s aan de kassa of loket met hoofdbedekking is niet alleen islam reclame, dit soort geforceerde acties symboliseren de overwinning van de politieke islam.

  30 jaar geleden kwamen we weinig moslima’s met een hoofddoek tegen. Eerste generatie analfabeten waren niet geïnteresseerd in de zwaar provocerende politieke zaken. Maar nu hun nageslacht 3. en 4. generaties zijn geïndoctrineerd en georganiseerd tegen de westerse volkeren. Zelfs in hogescholen en universiteiten willen ze aparte islamitische ruimtes creëren. Om dit systeem in stand te houden in de hoofden van de mensen is er een actieve propagandamachine, die onder controle staat van de grootste transnationale Islamitische bewegingen ter wereld, die proberen er ons van te overtuigen dat islamisme de weg naar geluk is.

  Een belangrijke rol in deze hersenspoeling ligt bij de Godsdienst/ links spelende lobbyorganisaties en de public-relationsbureaus, die massaal publicaties en berichten verspreiden om de publieke opinie in de gewenste richting te manipuleren.
  Daarnaast “doneren” Moslimlanden honderden miljoenen dollars aan de campagnes/projecten , b.v. islamscholen en moskeenbouw voor de politieke bewegingen, antiwesterse opvoeding en opleiding voor de honderden duizenden kinderen in Nederland.
  Inmiddels de meerderheid van de hier geboren Moslimkinderen zijn als vijand opgevoed en georganiseerd tegen Nederland: ze doen van alles om te laten zien dat ze voor altijd Turk of Marokkaan willen blijven.
  Met de Nederlandse geld opgevoed, opgeleidde Moslimjongeren in dure kleidingen zien het liefst één grote eigen staat waarin alle Turken en Marokkanen verenigd zijn. Andere staatsvormen, zoals de Nederlandse staat, zijn uiteraard onaanvaardbaar want binnen de groep van islamieten mogen er geen groepen bestaan. Deze staat, moet proberen de gehele Nederland, België, Denemarken en andere West-Europese landen te onderwerpen. De “leider”, moet absoluut gehoorzaamd worden. Geïndoctrineerde jongeren baseren hun identiteit op een scherp anti westerse aspect, in eigen uniformen willen ze de tegenstellingen overal levend houden. Ze willen niks weten over het feit dat de hoofddoek voortkomt uit de behoefte van een patriarchaal georganiseerde religie de vrouw te onderdrukken. Of, kennelijk, uit de behoefte van vrouwen zich te onderschikken aan deze religie. Ze willen niks horen over de de ongelijkheid tussen geslachten die door de hoofddoek wordt uitgedrukt is gelijk de uitdrukking van intolerantie in deze religie. Het is algemeen bekend dat deze jongeren hun hoofddoek, moskee en militaire dienst in Moslimlanden als een politieke aspect zien.
  Aan de andere kant wordt op meer plaatsen belastinggeld gebruikt om religieuze intolerantie en seksuele apartheid te bevorderen. Veel corrupte gemeenten stoppen nog steeds miljoenen geld in voor vrouwen en mannen gescheiden informatieloketten, die worden ondergebracht in door de moslims gecontroleerde gebouwen, verboden gebieden voor de Nederlanders. Deze praktijken van de parasitaire overheidsambtenaren betekenen de capitulatie voor het streven van grote mogendheden.

  Grote bedrijven, politiek en christelijke leiders doen ook mee aan het gevreesde verval.

  In de grootste steden van Nederland -Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht- is Mohammed (inclusief de variaties Mohamed , Mehmet, Muhammad) nu al de meest gekozen babynaam. Het probleem is dat de snelst groeiende bevolkingsgroep in Nederland tevens de meest anti_Nederlandse is.
  De grootste moskeeën van de vijandelijke grootmachten worden in Nederland gebouwd, in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. Meest gevaarlijke Moslims worden naar Nederland geëxporteerd. De meeste van deze Turken en Marokkanen en hun politieke leiders (zie Albayrak en Abu Talab) hebben nog steeds dubbel paspoort en misbruiken ze Nederlandse nationaliteit voor hun eigen nationale belangen! Rotterdam is voor ca. 50% islamitisch en in sommige wijken is het link om in de avond op straat te vertoeven.
  De supermarkten,overheidsinstanties zijn onder de voet van allerlei moslim bendes die alles kunnen doen wat zij willen..Deze nachtmerrie is een bedreiging voor de Nederlanders…Het is dan ook niet moeilijk te bedenken hoe de confrontatie tussen de Europeanen en dit soort vijandelijke indringers zal aflopen. De Moslim Broederschap, Hezbollah, Libische al-kaida stammen, Hamas, Diyanet, Milli Gorus, Fethullah enz..enz..zijn nu al de baas in de meeste Europese moskeeën. Nederland loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen van onze beschaving kwijt te raken.
  Islamieten in aparte uniform binnen de Nederlandse overheidsinstellingen, dit soort ontwikkelingen leveren ons geen voordeel, maar ellende, zoals we zien uiteindelijk in al de moslimlanden, al 1400 jaar. Onder leiding van allerlei politici, organiseert men hoofddoekbrigades en bovendien met de subsidies…Hoofddoek een symbolisch ijzeren gordijn die moet voorkomen dat moslims worden besmet met Nederlandse waarden als, democratie, gelijkberechtiging, scheiding van kerk en staat, emancipatie e.d.
  Het is triest dat moedige vrouwen zelfs in landen als Pakistan, Afghanistan, Irak, Turkije, Libië, Egypte, Libanon, Iran, Soedan, Saudi Arabië, Katar met gevaar voor leven hun hoofddoek afleggen en daarin niet worden gesteund door de Nederlandse vrouwen, laat staan islamitische vrouwen in het vrije westen. Hoofddoekbrigade zegt: “mijn hoofddoek is een uiterlijk teken (symbool) dat mijn aanhankelijkheid voor de islamitische leer (het geloof) aangeeft die mij oproept om mee te doen in deze samenleving (participatie), maar dat is wat anders dan integreren. Ze dragen dus een hoofddoek met als doel een ideologie te dienen, een ideologie die ook voor een staatkundig streven staat.
  Een uniform met de hoofddoek dat nu nog in islamlanden met harde hand wordt opgelegd: Door het westerse elite gesteunde Saudi’s, hebben overal in Saoedi-Arabië de hoofddoek dwingend opgelegd. En omdat Saoedi-Arabië leidend is in de barbaarse islamitische netwerk, zag je als gevolg daarvan in de jaren’80 overal in de islamitische wereld hoofddoekjes verschijnen. Zweepslagen in Iran, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en Soedan, Libië, Egypte etc. etc..; zwavelzuur in het gezicht in Algerije, Marokko, Libie, geweerschoten in Kashmir, brutalisering in Afghanistan, Pakistan, Jemen enz. Die landen tonen aan dat baas over eigen hoofd zeker geen gewone naturelle ontwikkeling is. De vrouwen in de westerse wereld voor ons hebben gevochten voor vrijheidsrechten van de vrouw. En nu zullen wij deze wel even om zeep helpen door een Hoofddoek te dragen. PVDA, CDA, D66, GL en SP moeten ook de verantwoording nemen voor wat er achter de hoofddoek schuil gaat namelijk waar je zelf voor gestreden hebt en dat is vrouwen mishandeling, vrouwen onderdrukking en de expressie om vrouw te zijn. Beseffen deze partijen niet dat er miljoenen vrouwen zijn die dit kledingstuk geheel onvrijwillig moeten dragen omdat ze anders worden afgeranseld, dat ze zonder die doek niet naar buiten mogen, dus opgesloten zitten. Het is geen vrije keus van de dames, als ze dat zelf beweren, is het hersenspoeling! Geweldig. Waarschijnlijk roepen ze ook op tot meer huiselijk geweld (want vrouwen die niet doen wat hun mannen willen verdienen klappen), meer kranten voor de ramen (vrouwen die gewoon naar buiten mogen kijken zorgen alleen maar voor overlast). Dit alles omdat mannen die zichzelf moslim noemen zich niet kunnen beheersen als ze vrouwenvlees zien. De bedekking van vrouwen is ontstaan omdat rover hoofdmannen jaloers waren en elkaar vrouwen probeerde te roven niet meer en niet minder.
  Het zijn hoofddoek fanaten in de Arabische wereld die hun zonen opvoeden en hun tot macho’ s en prinsen creëren en verwennen, waardoor zij al op jonge leeftijd een super macht binnen de familie zijn. Hun criminele kinderen hebben voor 100% controle over hun zusjes ook al zijn die ouder. Moeders waren betrokken bij eerwraak op haar dochters zonder hand uit te steken om hun leven te beschermen. Het vermoorden van meisjes wordt uitgevoerd door jonge broers waarvoor de gevangenis straf door hun jeugdigen leeftijd milder uitvalt.
  Nu in Nederland willen we ons voedsel kunnen kopen in een Nederlandse winkel, waar we niet worden geconfronteerd met reclame voor de islam. Hema, AH, HBO, Universiteiten, van den Broek en Lidl moeten neutraal worden, waar we geen reclame maken voor een meer dan treurig systeem als de islam.

  U kunt u schamen voor de manier waarop ons land te grabbel is gegooid aan doelbewust opererende strijders en import van achterlijkheid en criminaliteit. Verstandig zou zijn, alle uitingen van deze politieke ideologie te schrappen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Rose, schitterend betoog. En ik ben het volledig met U eens, door de LINKS idiote politici zullen we binnen de kortst mogelijke tijd hier Joegoslavische toestanden gaan meemaken. Hoe lang pikken we deze infiltratie van deze salafisten nog!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s