De kolonisatie van het Westen.

auteur: Daniel Greenfield.

Als men in het verleden een ander land wilde veroveren, bouwde men bijvoorbeeld een aantal vikingschepen, men haalde een aantal jonge mannen bij elkaar met weinig toekomstperspectief en men ging onder zeil richting de grazige weiden. Vandaag de dag zijn die schepen straalvliegtuigen geworden, waarmee de te veroveren landen zelf hun kolonisatoren vervoeren.

Het proces van kolonisatie bezit over het algemeen drie kenmerken. Een overschot in de eigen mannelijke bevolking, het bezit van de technologie om de lange reis te kunnen maken en de middelen en de wil om de oorspronkelijke bevolking te onderwerpen.

De westerse medische wetenschap en hulp hebben bijgedragen aan het ontstaan van een bevolkings overschot, welke nergens een uitweg heeft en ook binnenslands door de sterk gelaagde bevolkingsstructuur niet kan worden opgelost. Thuis begint men aan revoluties in het kader van de Arabische Lente (en dat is een extra reden voor de Chinese één-kind politiek) en met geringe economische mogelijkheden in een oligarchie, is er vervolgens geen andere keus dan te vertrekken wil men vooruit komen in deze wereld.

De vaardigheid om veraf gelegen landstreken te koloniseren, vraagt om een zekere mate van technologische ontwikkeling. Elke barbaar kan een paar mijlen lopen en met een bijl de hoofden inslaan van gelijk achterlijke mensen die daar toevallig leven. Maar tenslotte zou men gestopt worden, of door een meer ontwikkelde maatschappij of door de zee, of andere natuurlijke barrières die men niet kan passeren zonder te stijgen op de beschavings-ladder.

Het westen heeft echter z’n technologie edelmoedig geëxporteerd, in zelfs zo’n mate dat het alomtegenwoordig en beschikbaar is. Omdat dit zo is, is de wereld een meer beschaafde plek geworden, het heeft het reizen naar het Westen vanuit minder beschaafde streken gemakkelijk gemaakt. Pakistan hoeft niet langer een functionerende maatschappij te zijn, of aan wetenschappelijk onderzoek te doen om de V.S. te kunnen bereiken. Het heeft alleen maar een paar tweedehands Boeings nodig en genoeg opleiding om ze te kunnen onderhouden en om ze te kunnen vliegen.

Gebruik van tweedehands technologie vraagt veel minder dan het bedenken en ontwikkelen ervan. Het vraagt om minder oorspronkelijke denkkracht, dat juist het kenmerk is van een moderne samenleving. Men kan iemand trainen de vruchten te plukken van zo’n moderne samenleving, zonder deel te hebben aan de geest van zo’n open en op wetenschap gebaseerde samenleving. Het is niet nodig om als een 20ste eeuwse natuurkundige te denken of om begrip te hebben van zoiets als een atoom. Men hoeft slechts de gebruiksaanwijzingen te volgen, die gestolen werden door de Sovjets, daarna doorgegeven aan de Chinezen, vervolgens sijpelde het door naar de Noord-Koreanen, van daaruit naar Pakistan en Iran en van daaruit naar elke terroristische groepering die er netjes om vraagt.

Maar een verkeersvliegtuig is bijvoorbeeld veel gevaarlijker dan een atoombom. Eén enkele smerige bom kan misschien een paar honderdduizend mensen doden. Tien stuks zijn nodig om 2 miljoen te doden, maar een verkeerstoestel kan een hele beschaving wegvagen.

Met nucleaire wapens kan men een continent niet koloniseren, maar dat kan wel met mensen. En mensen kunnen niet reizen door middel van atoombommen, maar wel in vliegtuigen. De moslim industrie van vliegtuigkapingen is één van de meer perverse voorbeelden van terreur campagnes, want zonder die vliegtuigen zou men in de 7de eeuw ronddolen, zonder toegang tot de pulserende westerse steden. Als de Amerikaanse luchtvaart na 9/11 ingestort zou zijn, was de moslim kolonisatie-industrie in grote moeilijkheden geraakt, geen mogelijkheid meer om al die jonge mannen uit de hogere en middenklasse, met hun jonge “nichtjes” naar Jersey City, Dearborn of Islamberg te vervoeren.

De kolonisatie van het Westen is uniek in het feit dat het de nieuwe kolonisten zelf van de transportmiddelen voorziet, ze voorziet van financiële middelen via uitkeringen en subsidies zodra men geland is, en het dirigeren van de binnenkomers naar de top van de sociale ladder in de domme verwachting dat ze ook westerlingen gaan worden, zelfs als allang pijnlijk duidelijk is geworden dat dit nooit gaat gebeuren. Lenin sprak over kapitalisten als mensen, die hem het touw verkochten waar hij ze mee zou gaan opknopen, maar het Westen geeft het touw zelfs gratis weg en biedt zelfs cursussen op hun universiteiten aan, waar men kan leren om een knoop voor een strop te maken.

Alles wat de moslimwereld hoeft te doen, is te zorgen voor een bevolkings-overschot en voor een kleine fooi verschepen we ze hierheen, we geven ze studiebeurzen, een opleiding en een maatschappelijke positie van waaruit ze ons kunnen onderwerpen. Half Europa staat aan de rand van de afgrond, omdat z’n wereldburgers besloten, dat immigratie een goede manier was om de nationale identiteiten af te breken, zonder de mogelijkheid in overweging te nemen, dat diezelfde immigranten hun eigen identiteit zouden hebben en ook niet geïnteresseerd zouden kunnen zijn in de rol van ongevormde klei in een Europese mal.

De allergrootste stommiteit van de 20ste eeuw was het nogal vreemde geloof in de vooruitgang, dat de wereld van de geschiedenis had losgeketend en de mensheid had vrijgemaakt om om een hoger niveau te komen. De doden waren nauwelijks in één oorlog gevallen of hun jongere broertjes herhaalden dezelfde onzin. En toen de helft van de mannen die het overleefden, de bloedige rommel hadden opgeruimd, bleken ze niets geleerd te hebben uit de les die nare mannen in hun slechtzittende uniformen hadden aangedragen, behalve dan dat hun eigen nationalisme het enige was, dat als een dodelijke ziekte stond, tussen hen en het Duizendjarige Rijk.

Na twee wereldoorlogen waren de Duitsers er niet meer in geïnteresseerd om hun troepen over de grens te sturen, maar een groot deel van Europa stond er op, dat de Russen dit ook zouden nalaten, net zo fervent als hun vaders dat tegenover de Duitsers ook hadden gedaan. En toen de Russen het opgaven en voor de verandering besloten, dat het misschien voordeliger was tarwe te verbouwen dan legers op de been te houden, toen nam werkelijk iedereen aan dat het einde van de geschiedenis gekomen was, we allen alleen nog internationale conferenties gingen bijwonen en naar verre oorden op vakantie gaan, zonder dat ons daar iets ergs zou overkomen.

Maar het Duitse geboortecijfer is het laagste in West-Europa en het Russische bijna net zo slecht. Dat verklaart het uitblijven van oorlogen. Het is moeilijk een oorlog te voeren als je de mensen er niet voor hebt. Het huidige Duitse geboortecijfer is de helft van wat het was in de dertiger jaren. Het geboortecijfer van Pakistan nu is zelfs nog hoger. En het Turkse cijfer is bijna gelijk aan het Duitse van 1930 – geen wonder dat Turkije Berlijn koloniseert.

Eigenlijk zijn de enige landen militant die hun bluf met een hoog geboortencijfer kunnen ondersteunen. Het lage cijfer van Japan valt netjes samen met z’n pacifisme, terwijl China’s vruchtbaarheid als een strategische reserve achter de hand wordt gehouden en waarvan de regeerders denken het in te zetten, als ze denken dat het veilig is dat te doen. Rusland kan wel met de stok zwaaien, maar de enige vorm van bevolkingsoverschot die ze hebben, is moslim en de dag dat de oproep tot gebed voor moslims over het Rode Plein klinkt, is niet meer veraf. Voor de moslimwereld blijft dan alleen nog Latijns-Amerika, India en Israël over.

Amerika is nog niet verloren, maar het is ook niet instaat te wedijveren met de Mohammeds en de Gomezsen en met een open immigratie is een immigratie gestuurde demografie z’n toekomst. Europa met z’n verzorgingsstaten, lange vakanties, late huwelijken, geringe godsdienstigheid en hoge immigratiecijfers is niets anders dan verdoemd.

Westerse samenlevingen met dalende geboortecijfers, importeren hun eigen kolonisatoren alleen om de lage cijfers te compenseren en de pensioenen van vorige generaties te kunnen blijven betalen. De enige banen die in dit imperium overblijven, zijn nodig voor het instant houden van een byzantijns aandoende, menselijke machinerie en men hoeft er geen engels voor te kennen of te begrijpen wat men aan het doen is, om één van deze banen te krijgen.

Stelt u zich eens voor dat de indianen schepen hadden gestuurd om Engeland en Spanje te koloniseren en ons hadden geleerd om tipi’s te bouwen en juist genoeg belasting te betalen om de stam te laten voortbestaan. Dat is dezelfde absurditeit die zich nu afspeelt en zal zeker op dezelfde manier eindigen, met veel dode indianen, die in reservaten leven en waarvan velen leren vloeren te schrobben, terwijl ze engels en spaans spreken. Alleen in dit geval, zijn wij die indianen.

Texas maakte ooit deel uit van Mexico, maar toen het niet de bevolking bezat om de ruimte te vullen, kwamen de “settlers”. Nu is het evenwicht verplaatst en glijdt Texas terug in Mexicaanse hand. De oude logica wat betreft kolonisatie, is dat het land eigendom is van diegenen die het bevolken. Daarom hebben landen grenzen als ze niet meer het bevolkingsoverschot hebben om er overheen te gaan. Als ze geen grenzen meer hebben en geen overschot aan mensen, zijn ze ten dode opgeschreven.

Het Westen heeft dus geen grenzen en bevolkingsoverschot en wordt dus gekoloniseerd door de eerste de beste kolonisator. Van alle kolonisten hebben moslims het meest duidelijke beeld van hun eindbestemming in het overnemen van de gehele wereld en in de naam van de islam te regeren. Met steenrijke en invloedrijke mensen op de achtergrond in de Golf, hebben ze een dodelijke greep op Europa en het water loopt ze al in de mond bij de gedachte aan Noord-Amerika. Er is een belachelijke simpele manier om dit te stoppen, maar in een beschaving dat geobsedeerd is door z’n eigen idealisme, is simpelheid vulgair. Het is veel beter om een ingewikkeld plan te bedenken ten behoeve van “de broederschap van dehele mensheid,” dan om z’n eigen grenzen te bewaken.

Als het Westen tenminste gekoloniseerd zou worden door competente culturen, omdat ze de technologie en vaardigheden bezaten om te veroveren, dan zou het eindresultaat geen terugval in de donkere middeleeuwen betekenen. Maar het Westen verhuurt z’n technologie en vaardigheden voor z’n eigen onderwerping.

Na de olieindustrie ontwikkeld te hebben, dat de Golf rijkdom bezorgde en na het bouwen van z’n steden en het opzetten van bedrijven, verwelkomt het hun bastaardkinderen om zich z’n eigen steden te laten plunderen en zich te laten overheersen. Het Westen wordt niet verslagen door een superieure cultuur, maar door een ideologie en een derderangs, slechte kopie van een religie, dat op het juiste moment op de juiste plaats was, toen olie de bepalende faktor werd in de economische infrastructuur.

Kolonisatie van het Westen kan alleen maar eindigen in de volgende “middel-eeuwen,” maar de weerstand ertegen kan het Westen misschien nog een kans op vernieuwing geven. Het Westen staan mogelijk donkere tijden te wachten, maar z’n vooruitzichten zijn beter dan dat van Japan in verval, waar de demografische bedreiging ontbreekt om het land wakker te schudden uit z’n apathie.

De islam heeft het Westen in de “vlucht of vecht-modus” gezet, waarbij z’n leiders voor het grootste deel vluchten en op zoek zijn naar mogelijkheden om zich in de situatie van een “botsing der beschavingen” te kunnen (onder) schikken. Maar vijanden die zo dom en arrogant waren om hun eigen schepen achter zich te verbranden om nog een paar inboorlingen meer te kunnen doden, maken meer fouten.

De grootste misrekening die elke machtige natie kan maken is het idee van de “onvermijdelijkheid van de uitkomst.” De post-nationalistische wereldburgers geloofden in de onvermijdelijkheid van hun vorm van vooruitgang en weigerden iets te zien dat in tegenspraak was met hun aannames. De islamisten maken, zoals alle fanatici, dezelfde fout. Hun gevoel voor onvermijdelijkheid en onkwetsbaarheid is een vorm van ontkenning, dat hun eigen culturele tekortkomingen maskeert. De post-nationalisten en de islamisten hebben zichzelf en hun aanhang voorgelogen, maar het moment van de waarheid komt dichterbij, waarop de leugens niet langer overeind kunnen worden gehouden. Voor de post-nationalisten komt dat moment eerder dan voor de islamisten en dat is een goed ding. Want het geeft degene die overvallen worden  de kans eerder wakker te worden dan de overvallers.

Bron: (cache)

Vertaald uit het Engels door: Vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De kolonisatie van het Westen.

  1. Pingback: De kolonisatie van het Westen « De Bladelse Courant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s