Denemarken: Islamitische fundamentalisten eruit!

Dit voorstel formuleerde de nieuwe sociaaldemocratische minister-president van Denemarken Helle Thorning -Schmid in een toespraak tot het partijcongres, zoals Jyllands Posten berichtte. Hier in de Duitse vertaling. Het lijkt erop alsof de ontwikkelingen rondom de islamisering van Europa op gang komen. Als de sociaaldemocraten nu ook al zulke duidelijke uitspraken doen, schijnt er iets in beweging te komen achter de politieke coulissen. Misschien hebben de islamitische organisaties iets te vroeg hun maskers laten vallen. Het instellen van “shariazones” overal in Europa zou zo langzamerhand toch ook “goedmenschelijke” politici moeten wakker schudden.

De nieuw gekozen Helle Thorning-Schmid schijnt behoorlijk helder in haar hoofd te zijn. Zij heeft het teken der tijd herkend. Deze shariazones zijn het meetbare teken van de islamitische inbeslagneming van land. De profeet Mohammed – het perfecte voorbeeld in de islam – heeft nu eenmaal voor eeuwig als spreekbuis van Allah geëist, dat de islam overal de heerschappij moet overnemen. Moslims moeten ook de islamitische wetten invoeren en de minderwaardige ongelovigen, die men als “erger dan vee” beschouwt, onderwerpen. Dat is het principe van de enige en ware islam en des te meer moslims er in “ongelovige” landen (het Dar al-Harb, het “Huis van de Oorlog”) wonen, des te duidelijker wordt deze veroveringsaanspraak. De sluipende ondermijnings-Jihad, die veel gevaarlijker is dan bijvoorbeeld de in vroeger eeuwen op Europa afstormende Ottomaans-islamitische veroveringshordes met hun “Allahu-Akbar”-kreten, is echter nu heel duidelijk iets te vroeg als openlijke invasie tot uiting gekomen.

De nieuwe minister-president van Denemarken zei letterlijk:

“Als men shariazones in Denemarken wil invoeren, dan zou het misschien eenvoudiger en beter voor alle betrokkenen zijn dat men dan naar een land gaat dat al één enkele grote shariazone is. Voor de Salafisten en andere groeperingen met een gemeenschapsbedreigend karakter is het bericht van de nieuwe regering duidelijk: jullie verwoesten de vele jonge mensen, die deel willen uitmaken van de Deense gemeenschap.”

Daarmee zou de minister-president de minister van Buitenlandse Zaken Villy Sövndal en de minister van Sociale Zaken en Integratie Karen Haekkerup hebben bevestigd, die zich daarvoor net zo kritisch zouden hebben uitgelaten. De fundamentele religieuze groeperingen zouden volgens een rapport van het ministerie van Integratie een “groeiend probleem” in Denemarken worden.

De eerste stap tot een analyse is gezet. De volgende stap zou moeten worden, dat het geen probleem van schijnbaar “extreme” groeperingen is, maar dat gewoon de islam zelf de wortel van alle kwaad is. Des te erger de toestanden in de “parallelsamenlevingen” worden, des te minder zullen de regerende politici deze feiten kunnen verzwijgen. Het politiek correcte wegkijken zal spoedig tot het verleden behoren. De toekomst van Europa behoort die partijen en politici, die duidelijk stelling nemen tegen de islam. Steeds meer mensen herkennen, dat de islamisering zich ontwikkelt tot een existentieel probleem.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/danemark-muslimische-fundamentalisten-raus/

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Lees ook onze nieuwspagina

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Denemarken: Islamitische fundamentalisten eruit!

 1. koddebeier zegt:

  Het eerste noordelijke/europese land is ontwaakt…………..Nu de rest nog, voor het te laat is !!!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Ik wist het …….. jarenlang te keer gaan tegen Wilders en zijn Europese medestrijders en als links er niet meer onderuit kan dan draait hun politiek correct gedrag in een andere richting oftewel:

  “zoals de wind waait, waait mijn jasje”.

  Nu maar hopen dat zij er iets van menen en dat ze er in de praktijk iets mee doen!

  Like

 3. Columnist zegt:

  Ze wil alleen de Salafisten verwijderen. Beter is het de Salafisten te onderwerpen aan een Pact van Omar.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Eerst zien, dan geloven! Alle moslimvriendjes zijn met deze oproep niet in één klap betrouwbaar geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s