Het zwarte gat in de geschiedenis

Iedereen weet dat Turkije, Egypte, Noord-Afrika, Libanon, Syrië, Irak, Iran, Afghanistan en andere islamitische landen (57 in totaal) voor bijna 100% uit moslims bestaan. Deze landen waren ooit christelijk, Boeddhistisch en Hindoeïstisch. Hoe lang heeft het precies geduurd, voordat ze islamitisch werden?

Als je de geschiedenis bekijkt, dan lijkt het net alsof de islam kwam en de landen door toverij islamitisch werden. Maar uiteraard vond zoiets in zo´n omvang niet zo simpel plaats. Onze scholen staan er echter op dat de islam “gewoon gebeurt”. Inderdaad, de hele geschiedenis van de opkomst van het islamitische imperialisme wordt in de curricula van onze scholen ontkend. Onze scholen onderwijzen niet hoe de islam zonder uitzondering iedere natie in een zuivere islamitische staat verandert, hoe dit plaatsvindt en wat de consequenties daarvan zijn. Dit is de wet van de islamitische verzadiging.

Onze geschiedenis ontkent de waarheid van de islamisering van beschavingen. In werkelijkheid ontkent onze geschiedenis zelfs dat de islam hierin verwikkeld is. Het waren de Turken, de Arabieren, de Moren enz. Er bestaat geen islam, maar alleen maar enkele etnische groepen.

Laten we de geschiedenis eens wat nader bekijken en de vraag stellen: Hoeveel kafirs (niet-moslims) stierven er als gevolg van de islamitische veroveringen? U zult hier en daar waarschijnlijk enkele cijfers vinden, in een bepaalde veldslag, maar het bindende antwoord op het aantal gedode mensen door de jihad ligt bij nul, niets, helemaal niets. Er bestond zelfs niet eens een categorie met de naam “Doden door de Jihad”. U ziet het – islam gebeurt gewoon.

Na 9/11 was er een intellectueel antwoord op het bestaande intellectuele vacuüm, over hoe de islam in werkelijkheid functioneert. Er ontstond een revolutie van nieuwe islamgeleerden, gecreëerd door die lekengeleerden, die buiten de hersendode gevestigde academies stonden.

De kennis en de werken van Bat Ye´or, Spencer, Trifkovic, Bostom, Warraq, Warner, Phares en vele anderen pakten het probleem van de ware aard van de islam offensief aan. Deze nieuwe geleerden gaven antwoorden op alle vragen over de islamitische kolonisatie op de wereld.

Het Centrum voor de studies van de politieke islam gaf vorm aan het begrip Tranen van de Jihad voor de doden, die door de wet van de sharia werden veroorzaakt. Het is niet mogelijk om het exacte aantal doden te noemen, want de islam heeft de geschiedenis geschreven (per slot van rekening waren zij de winnaars) en natuurlijk is deze geschiedenis alleen maar mooi.

Er is maar één manier om in de buurt van een goed antwoord te komen en dat zou voor de academies betekenen deze cijfers op te pakken en ze met voorrang te onderzoeken.

Men zou conferenties moeten houden, rapporten verdelen, tijdschriften zouden de vooraanstaande onderzoeken moeten publiceren en het overige academische denkproces zou decennia lang en in vele extra rapporten doorgaan.

Als het antwoord op de vraag naar het aantal doden door de Jihad niet nul is, dan neemt het Centrum voor de studies van de politieke islam aan dat er in de loop van de afgelopen 1400 jaar 270 miljoen niet-moslims werden vermoord. Dit aantal omvat 60 miljoen christenen en 80 miljoen Hindoes. Wat echter als er maar 30 miljoen christenen werden gedood?

Betekent dat dan dat de kerken nog steeds de moorden op de Kopten in het huidige Egypte moeten negeren en ontkennen dat er in de 20e eeuw miljoenen Armeniërs werden vermoord?

Dit is een civlisatorisch probleem, geen probleem van het optellen. Het is niet zo, dat we ontkennen dat er 270 miljoen door de Jihad gedood werden; we ontkennen, dat de islam zich in oorlog bevindt met alle niet-moslims en met de civilisatie van de niet-moslims.

Een groter aantal zou niet de lafheid, die ons tegenwoordig verblindt, uitschakelen, zodat we kunnen herkennen, dat de islam een verhaal van de vernietiging van alle civilisaties is – de wet van de islamitische verzadiging.

Het is interessant om te zien hoe mensen op deze aantallen reageren. De grote meerderheid negeert ze. Die wil het niet weten. Het meest politieke aantal is het aantal Afrikanen, dat in de Jihad voor de slavenhandel werden gedood.

Alle gevestigde bronnen vertellen ons, dat alle slaven vanaf de westelijke kusten van Afrika door christenen naar Amerika werden gebracht. Er is gebleken, dat er ook slavenhandel in de Middellandse Zee bestond en aan de oostkust van Afrika en alle grote handelaren in Afrika waren zonder uitzondering moslim. Dit besef overtreedt het gevestigde dogma van het christelijke kwaad.

Een van de fouten van het aantal van 270 miljoen is, dat dit getal exclusief het aantal Zoroastriërs is, dat in Perzië werd gedood en dat van andere minderheden, zoals de Sabiërs en de Bahai. En wie weet hoeveel boeren er in naamloze dorpen werden gedood, gewoon, omdat ze niet geloofden dat Mohammed de profeet van Allah was?

Als het aantal dus niet 270 miljoen bedraagt, hoe groot is het dan? Gebruikt u uw kritische verstand om een antwoord op dit probleem te vinden en vertelt u ons niet dat het aantal nul is. Verbetert u ons, ontken niets. We hebben 1400 jaar van ontkenning achter ons.

Feiten en cijfers zijn belangrijk, maar de werkelijke tragedie hier is, dat onze scholen geen juiste geschiedenis onderwijzen, dat de oorzaak voor het lijden van deze wereld wordt veroorzaakt door het islamitische Jihadistische imperialisme.

Omdat de gevestigde professoren en historici weigeren dit thema, de Tranen van de Jihad, op te pakken, moeten we vertrouwen op ander onderzoek om de vraag naar een exact aantal na te gaan.

Daarom, als u een of ander slachtofferaantal met harde cijfers kunt aantonen, kom dan naar ons blog en informeer ons daarover!

Extra video: Bill Warner speech on Islam

Bron:

http://europenews.dk/de/node/49413

Auteur: Bill Warner

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.politicalislam.com/blog/the-black-hole-of-history/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Kijk ook op onze Nieuwspagina!

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het zwarte gat in de geschiedenis

  1. Goed zo bill warner.Tell it like it is

    Like

  2. Pingback: In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden? « ejbron

  3. Pingback: BOINNK!!! | Vóór dat de islam het Midden Oosten veroverde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s