Bejaarden slachtoffers van gewelddadige berovingen in hun eigen woning

De Nederlandse politie en de media rapporteren een toenemend aantal gewelddadige berovingen in huizen van oude mensen. De helft van de slachtoffers raakt daarbij gewond. De politie adviseert mensen die worden beroofd om kalm te blijven, samen te werken met de rovers en hen alles te geven wat ze willen. Maar veel bejaarde burgers hebben er moeite mee om dit advies op te volgen.

De 76-jarige Dini van den Assem werd vorige week beroofd. Ze bood geen tegenstand, maar ligt nu toch in het ziekenhuis met serieus letsel. De gewelddadige berovingen veroorzaken een “golf van verontwaardiging” (???) in de Nederlandse samenleving, maar niemand heeft simpele antwoorden.

(Het gekke is dus dat dit nieuws alleen voor de buitenlandse kijkers bedoelt schijnt te zijn)

Bron: http://www.rnw.nl/english/video/dutch-elderly-under-attack-their-own-homes

zie ook: 

Lees ook onze nieuwspagina

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, political correctness, socialisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bejaarden slachtoffers van gewelddadige berovingen in hun eigen woning

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Samenwerken met crimineel tuig? Een paar dreunen voor hun harses kunnen ze krijgen. Als de heren het criminele pad op gaan dienen ze de consequenties ervan te aanvaarden. Op de voorpagina van de Telegraaf van 10-11-2011 stond hetvolgende bericht en ik citeer letterlijk. Kop: GEWELD MAG. Tekst:
  Den Haag, donderdag. Gewond raken bij en inbraak is het risico van het vak voor een inbreker. Dat vindt Herman Bolhaar, de hoogste baas van het OM. Hij reageert in Avondspits van WNL op de arrestatie van de vier mannen die een inbreker in het Amsterdamse Frans Ottenstadion in coma sloegen. Inbrekers weten dat ze van spullen moeten afblijven en als ze dat niet doen kunnen ze rekenen op een reactie van overheid of burgers, einde artikel.
  Tip voor ouderen: doe uitsluitend open voor bekenden. Doe nooit open als u niemand verwacht. Kijk indien mogelijk eerst vanuit een bovenraam wie voor de deur staat. Verwacht u geen aangetekende post of pakketten? Doe dan niet open voor nep-postbodes. Tip voor de politie: kom SNELLER in actie en neem SNELLER de telefoon op als 112 wordt gebeld. U weet verdomt goed dat tegenwoordig de naam van de beller en zijn adres op uw display verschijnen, ga dus geen tijd zitten rekken in noodgevallen!!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Bonustip voor de politie: bekijk het volgende filmpje vanaf 3:46 en hou ’s op met ZEUREN over “belediging..!!!!” http://tinyurl.com/7qh9exn
  Om te onthouden: er zal een dag aanbreken dat iemand een proces begint, dit omdat belediging subjectief is. En dat heeft met het GEVOEL te maken. Geen rechter kan daar iets aan veranderen. Bekeuringen uitdelen omdat iemand een bepaald gevoel uit, is zinloos. http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zie mijn eerste bijdrage en klik de link aan: hij had het allemaal vooruit kunnen weten! http://tinyurl.com/c7j7j5r
  (vraag me af wat de familie op de kerfstok heeft)

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Gelukkig lopen in deze wereld nog detaillisten rond die zich NIET laten overvallen.
  En dan moet de redactie van “die krant” ook nog over jongeren beginnen terwijl ze verdomt goed weet dat het in 98% van de gevallen om islamitische chaosveroorzakers gaat! http://tinyurl.com/88ycgns

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Fout gemaakt. Link van 7:35 moet zijn: http://tinyurl.com/6wmu3q9
  Sorry voor het ongemak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s