NL: Stimuleringsgelden voor cultuurvreemde migranten zijn weggegooid geld

Het hieronder volgende bericht zal in het Duitstalige gebied om redenen van politieke correctheid vermoedelijk niet worden gepubliceerd. Belastinggeld, dat de staat uitgeeft aan jongeren uit islamitische of Afro-Caribische landen, kun je tegelijk in de open haard gooien. Nee, dit bericht is niet afkomstig uit obscure bronnen, maar van de Nederlandse regering.

Van 2009 tot 2012 hebben 34 Nederlandse steden van de regering in Den Haag subsidies gekregen voor een groot pilotproject, waarmee zij probleemgroepen uit islamitische landen zoals Marokko of Afro-Carbische landen (bijvoorbeeld jongeren van de Antillen) zouden moeten sussen. Het ging om sociaal werk en jeugdprojecten. Het was het grootste jeugdproject voor probleemgroepen, dat ooit in Nederland had plaatsgevonden. Nu is het resultaat bekend: Des te meer geld men in de leden van deze niet-Europese probleemgroepen investeert, des te meer van hen breken hun studie af of melden zich als werkloos. Daarover bericht nu de krant “De Telegraaf”. Het zijn officiële gegevens van de Nederlandse regering.

Jonge Marokkanen, die Nederlanders overvallen en als gemakkelijke buit beschouwen, zijn de afgelopen maanden in het hele land een probleem geworden. Niet alleen in Den Haag zijn veel Marokkaanse jeugdbendes, die in plaats van te werken of naar school te gaan rooftochten plannen. Een Antilliaan bedreigt een Nederlandse burgemeester met de dood. Homoseksuelen worden door migranten op straat aangevallen en moeten vertrekken uit migrantenwijken. En intussen leveren Marokkanen en Antillianen onderling bloedig slag met elkaar. Nu weten de Nederlanders, dat de problemen niet met geld zijn op te lossen. Blijkbaar valt uit elkaar, wat sowieso niet bij elkaar hoort.

Noot van de vertaler:

Let wel: Van alle in Nederland gepleegde misdrijven wordt maar 2,4% door de politie opgelost! Dus 97,6% blijft buiten het zicht van de politie! 

Bekijk hier de video!

Bron:

http://tinyurl.com/6ufjmjh

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Kijk ook eens op onze Nieuwspagina!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op NL: Stimuleringsgelden voor cultuurvreemde migranten zijn weggegooid geld

 1. Ja waar om verbaast me dat nou niet.Er zal nog veel meer naar boven komen.

  Like

 2. potlood zegt:

  Je kunt het allemaal terugvoeren op de hippiegeneratie die tijdens het slapen op de Dam, het experimenteren met LSD en aanverwant, elkaar hebben gevonden in een soort neocommunisme op geitenwollensokken, en het is verbazingwekkend hoe vasthoudend ze daarin zijn.
  Héél incidenteel is er een André van Es die opstaat en eerlijk bekent dat het eigenlijk allemaal theorieën waren die zijn weerlegd.
  Helaas zitten er in de huidige politiek nog steeds de Spekmannen die vast blijven houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s