De tijd voor “British Freedom” is aangebroken

De meeste West-Europese landen hebben in ieder geval één erkende politieke partij, die zich uitspreekt tegen massa-immigratie en islamisering. Zulke partijen vormen een bruikbaar alternatief tegenover alle socialistische en “middenrechtse” partijen, die steeds opnieuw dezelfde oude multiculturele soep oplepelen door de bevolking te dwingen deze door te slikken, of ze zich er nu in verslikt of niet.

Hier is een lijst met de meest bekende en succesvolle immigratiekritische partijen in Europa:

Oostenrijk: Freiheitliche Partei Österreiches (FPÖ)

België: Vlaams Belang (VB)

Denemarken: Dans Folkeparti (DF)

Finland: Perussuomalaiset (Ware Finnen)

Frankrijk: Bloc Identitaire

Duitsland: Die Freiheit (DF)

Nederland: Partij voor de Vrijheid (PVV)

Noorwegen: Fremskrittspartiet (Vooruitgangspartij)

Zweden: Sverigedemokraterna (SD)

Zwitserland: Schweizerische Volkspartei (SVP)

Het valt op, dat Groot-Brittannië op deze lijst ontbreekt. Een tijd lang leek het alsof de BNP (British National Party) het gewenste alternatief voor de Britse kiezer zou worden, maar de partij bleek bij een groot deel van de bevolking niet aan te komen. Toen in het jaar 2009 de EDL (English Defence League) werd opgericht, weigerde deze de BNP te ondersteunen of zich bij haar aan te sluiten, omdat deze “alleen voor blanken” politiek wilden bedrijven.

De UKIP (United Kingdom Independence Party) zou een andere mogelijkheid geweest zijn, maar haar halsstarrige weigering om openlijk positie in te nemen m.b.t. de islam betekende, dat de partij op geen enkel moment bij diegenen succes had, die meer waarde hechtten aan het verzet tegen de islamisering. Wanneer men doelbewust tegen de overvallen van de sharia in Groot-Brittannië vecht, dan heeft de UKIP iemand op dit terrein niets aan te bieden.

De drie grote partijen – Labour, de Liberaal-democraten en de Conservatieven – lopen tegenwoordig in dezelfde pas als het om het multiculturalisme gaat. Labour was verantwoordelijk voor het openen van de sluisdeuren voor de islamitische immigratie gedurende de afgelopen vijftien jaar, terwijl de beide andere partijen zich wederzijds overtreffen in het bevredigen van de nieuwe machtige islamitische minderheid, vooral diegenen, die beweren de “islamitische gemeenschap” in Groot-Brittannië te vertegenwoordigen. Ondanks zijn lippenbekentenis om te zorgen voor verandering, heeft David “het multiculturalisme is mislukt” Cameron geen politiek aangekondigd, die een kans heeft de halsbrekende wedstrijd van vernietiging te verlangzamen.

De volledige politieke klasse is moreel bankroet, zonder enig idee van betekenis, en absoluut niet in staat om voor de mensen in Groot-Brittannië een nieuwe weg te ontwerpen.

Maar toch moeten de Britse kiezers niet wanhopig worden – er is een straaltje hoop aan de horizon opgedoken. Dit straaltje licht heet “British Freedom”, een partij, die ongeveer een jaar geleden werd opgericht. Zij heeft zich onlangs gereorganiseerd en een nieuw bestuur gekozen:

Voorzitter: Paul Weston

National Nominating Officer (zoiets als secretaris-generaal): Dr. George Whale

Penningmeester: Richard Bateman

De partij “British Freedom” heeft 10 november 2011 de volgende persverklaring uitgegeven, waarin het nieuwe gezicht van de partij wordt voorgesteld:

Paul Weston neemt vanaf vandaag, 10 november 2011, en onmiddellijk het voorzitterschap van de partij “British Freedom” over.

Paul heeft de afgelopen jaren talrijke artikelen geschreven, die op de website “Gates of Vienna” werden gepubliceerd. Hij hield zich bezig met de thema´s islam, multiculturalisme, liberalisme en het bedriegen van Groot-Brittannië door zijn politieke klasse en de mainstream media.

Een onlangs uitgevoerde enquête toonde aan, dat de meerderheid van de mensen op een partij zouden stemmen, die zich zou uitspreken voor de verdediging van het land, maar die geen historische last met zich mee zou dragen die een samenwerking met partijen zoals de BNP zou betekenen.

De “British Freedom” wil een partij zijn, die veelomvattend is en niet opgebouwd rondom één thema. Ze zal uiteraard openlijk spreken over de bedreiging door de islam, iets, dat geen enkele partij – inclusief de UKIP – tot op dit moment bereid is te doen.

De “British Freedom” is van plan om deze gaten in het huidige politieke landschap op te vullen. We zullen rustig en zakelijk over de hachelijke situatie discussiëren, waarin Groot-Brittannië zich op dit moment bevindt. Bij ons is geen plaats of tijd voor racisme of huichelarij en geen tijd voor iets anders dan geciviliseerde discussie.

De “British Freedom” denkt o.a. het volgende:

 • Op dit moment is er weinig in Groot-Brittannië, vooral in Engeland, dat de moeite waard is om te vertegenwoordigen.
 • Onze pensioengerechtigden werden bedrogen.
 • Van de middenklasse werd een melkkoe gemaakt om een opgeblazen welvaartsstaat te subsidiëren.
 • De arbeidersklasse werd in een rechtstreekse concurrentiepositie tegenover immigranten geplaatst en moest werken voor een loon, waarmee ze nauwelijks een normaal gezinsleven kan onderhouden.
 • De jeugd werd door propaganda gehersenspoeld, terwijl tegelijkertijd het onderwijs treurig genoeg steeds slechter werd.
 • Onze economie werd gecorrumpeerd. Misdrijven zijn volledig buiten controle geraakt en de misdaad moet serieus bestreden worden.
 • Op ondemocratische wijze werd onze onafhankelijkheid van ons afgenomen.

De problemen op de lange termijn zijn aanzienlijk, maar we moeten ze aanpakken. Onze carrierpolitici interesseren zich niet voor het Groot-Brittannië van het jaar 2050, of zelfs 2025, in plaats daarvan geven ze er de voorkeur aan om zich in een 40-jarig ritme te concentreren op de kansen voor hun herverkiezing.

De “British Freedom” wil iets aan onze huidige problemen doen, met als doel het creëren van een veilig, rechtvaardig, ordelijk en vreedzaam land voor onze kinderen en kleinkinderen. Ook zullen we veel meer op de lange termijn dan op de korte termijn, dus op de carrière gerichte, doelen vertegenwoordigen. We zijn ervan overtuigd, dat deze ideeën ingang zullen vinden bij het publiek, ideeën, die in toenemende mate werden verwaarloosd door de grote politieke partijen.

“Gates of Vienna” staat volledig achter het ontstaan van een solide alternatief tegenover de verouderde en niet functionerende politieke cultuur, die de natie, die men vroeger kende onder de naam Groot-Brittannië, de afgelopen dertig jaar te gronde heeft gericht.

Groot-Brittannië is het enige land in West-Europa, dat op dit moment over een beweging beschikt – de English Defence League – waarvan het belangrijkste doel is de sharia en de islamisering te bestrijden. Als het de “British Freedom” lukt om de leden aan de basis van de EDL te bereiken, stijgen haar kansen op politiek succes enorm.

Toch is een echte verandering mogelijk geworden. De volgende parlementsverkiezingen zijn in mei 2015. Dat geeft aan “British Freedom” genoeg tijd om zich voor te bereiden.

En ze zal deze tijd nodig hebben – de “British Freedom” zal tegen de woedende stormvloed van de Britse media moeten inzwemmen, die zij wil demoniseren en saboteren. Het huidige establishment zal al het noodzakelijke doen om het ontstaan van een echt politiek alternatief te verhinderen.

De echte discussies over de problemen en de nieuwe manier van de partij om deze aan te pakken, zullen zijn voorbehouden aan de alternatieve media.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/49462

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/11/its-time-for-british-freedom.html#more

Auteur: Baron Bodissey

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Nieuws, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op De tijd voor “British Freedom” is aangebroken

 1. Goed zo.Dat is hard nodig.Good luck british freedom

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Ik hoop dat deze partei zich zal kunnen wapenen tegen eenzelfde gedemoniseer door de pers als de rest van de Islamkritische parteien in Europa.
  In elk geval is het goed dat in GB nu ten lange leste ook een partei is opgericht die gaat strijden tegen het Islamapeasen

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Britse problemen komen bekend voor, er is weinig verschil met Nederland.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Wat geweldig nieuws voor Groot Brittannie! Fantastisch om te horen.

  Nu maar hopen dat zij voldoende ‘guts’ hebben om door te zetten tegen de storm, wat zeg ik, tegen de orkaan in.

  Ik wens deze mensen alle wijsheid en inzicht om in elke situatie de juiste stappen te nemen, zodat zij in 2015 volledig beslagen ten ijs komen en meteen een indrukwekkend grote partij zullen worden, voor het te laat is.

  Mogen zij Engeland redden van de ondergang! God bless!

  httpv://www.youtube.com/watch?v=p2n27-qnp5c

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ik hoop dat-ie zo bespeelbaar is.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/8885128/EDL-members-arrested-on-Armistice-Day.html

  EDL members arrested on Armistice Day
  Nearly 200 members of the far-right English Defence League were arrested in central London yesterday after police discovered that they planned to attack the protesters occupying St Paul’s Cathedral.

  Hier zullen zij tegenop moeten boksen!

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Het beste beeld van de Vid vind Ik toch de foto van Gordon brown met het onderschrift
  Ignorance is bliss.
  Een teken van inteligentie van degenen die de Vid in elkaar gezet hebben.

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Armistice Day is voor de Yanks @ Wachteres
  Remembrance Day is de Engelse versie, ook wel Poppy’s day genoemd.
  Je weet dat Ik niet graag wil verbeteren maar in dit geval ere wie ere toe komt.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ik weet het Henk, ik begrijp niet waarom de krant die herdenking zo genoemd heeft.

  http://news.sky.com/home/uk-news/article/16107674

  Hier heb je nog een krant die de dag ook zo noemt! Ik kan het niet helpen.

  Maar het voelt vast goed dat je mij kunt verbeteren. 😉

  Ik zal in Engeland eens informeren hoe dat zit.

  Like

 10. ejbron zegt:

  @Wachteres

  Mooi video A.!!! 😉 😀

  Like

 11. Martha zegt:

  Het hart van elke Brit moet toch met hoop vervuld worden
  nu goodlooking man, Paul Westman de scepter gaat
  zwaaien over de vrijheidspartij, British Freedom.

  Dat prachtige land, ik vreet mij bijkans op als ik die
  vreselijke beelden zie van die achterlijken, die
  bezit hebben genomen van “mijn Engeland”.

  Go for it, Paul!!

  Like

 12. Liesje zegt:

  Hopelijk komen we dan van deze hielenlikker van de islam af.

  http://www.wijblijvenhier.nl/News/cameron-islam-democratie-niet-onverenigbaar/

  Cameron: Islam & democratie niet onverenigbaar.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  EJbron 12 nov. 7.40 p.m.Graag gedaan B. 😉 🙂

  Misschien moeten wij als Nederlanders, net als de Engelsen, wat meer patriottisch worden.

  Meer openlijk laten zien dat wij trots zijn op ons land en onze cultuur.

  Islam, the “Religion of Peace”: Winston Churchill Said it as it is

  httpv://www.youtube.com/watch?v=1Xkt-8ItSlU&feature=related

  Funeral Sir Winston Churchill:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=87Xkr8z3lEo&feature=related

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Nu hopenlijk goed:

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Sorry Bert, ’t lukt mij niet zo goed op jouw site en helaas kan ik niks verbeteren:

  Like

 16. Sjer zegt:

  Ik mis Italië en haar Lega Nord… Ook mag bij Frankrijk het Front National vermeld worden. Verder heeft ook Hongarije een islamkritische partij, waar de naam me helaas ontschoten is.
  Als oud-inwoner van Spanje kan ik ook zeggen dat de Partido Popular (PP) ook zeer islamkritisch is en samen met haar belangrijkste lobbygroep, de Spaanse Bisschoppenconferentie, er veel aandoet om de herislamisering van het land een halt toe te roepen. De Spanjaarden hebben immers duizend jaar onder het juk van de Moren geleefd.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/322376/Britse-politie-arresteert-vier-jonge-terreurverdachten.htm

  Anti-terrorisme-agenten hebben in de Britse stad Birmingham vier mannen gearresteerd. Ze worden verdacht van het financieren van terrorisme. Ook zijn ze volgens autoriteiten naar Pakistan afgereisd voor terrorismetraining.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s