Door EU-recht tot 400.000 asielzoekers per jaar meer

In de papieren uitgave van de “Schweizerzeit” verscheen eergisteren een alarmerend artikel, de “EU duldt geen nationaal asielrecht”, geschreven door Udo Ulfkotte. Hij bericht, dat de EU de regering van Duitsland op dit moment onder druk zou zetten om zich te houden aan “minimale standaards” in het asielrecht.

Aan de praktijk tot nu toe, het ondervragen van asielzoekers in het transitgebied van vliegvelden, waaruit inreisbeperkingen zouden kunnen voortkomen, zou “een einde moeten worden gemaakt”. Tot nu toe paste de Duitse regering het op het Verdrag van Dublin gebaseerde proces toe om asielzoekers naar die EU-landen te sturen waar zij als eerste voet in Europa hebben gezet. In feite wil Brussel Duitsland nu dwingen alle asielzoekers op te nemen die hier binnenreizen. Ulfkotte schat – onder verwijzing naar Berlijnse asielautoriteiten – dat Duitsland zodoende 400.000 asielzoekers per jaar meer krijgt te verwerken.

Maar dat niet alleen: Brussel zou er ook bij Duitsland op aandringen alle asielzoekers “gepaste materiële ondersteuning” te garanderen. Asielzoekers zouden dezelfde rechten hebben op een sociale uitkering als autochtonen. En alsof dat nog niet voldoende zou zijn: men zou asielzoekers na het aflopen van een periode van zes maanden ook nog toegang tot de Duitse arbeidsmarkt moeten garanderen.

Geen twijfel mogelijk – daardoor wordt Duitsland nog sterker het hoofddoel van asielzoekerstromen. We kunnen nu al schetsen welke massa´s uit de crisis- en oorlogsgebieden van Noord-Afrika op ons af zullen komen. Wanneer daar straks de islam met zijn volledige sharia-programma heerst, zal de vluchtbeweging een Bijbelse omvang aannemen. Omdat Duitsland (nog) een van de meest royale sociale stelsels in Europa biedt, zouden we wel eens overstroomd kunnen worden. De links-socialistische EU-apparatsjiks willen Duitsland blijkbaar steeds meer verzwakken en uitdunnen.

De Duitse regering krijgt steeds minder macht, het EU-recht dringt onze eigen wettelijke speelruimte steeds verder terug, onze soevereiniteit verdwijnt, zodat we weldra geen baas in eigen huis meer zijn. Deze ontwikkeling kan niet naar de zin van de Duitse bevolking zijn.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/durch-eu-recht-bis-zu-400-000-asylanten-mehr/#more-220373

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, Immigratie, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Door EU-recht tot 400.000 asielzoekers per jaar meer

 1. topsporter zegt:

  Zoiets kun je niet accepteren.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Mooi, alweer een rede meer om een dikke vette streep om het Euro verhaal te zetten.

  WEG MET DE EUROPESE UNIE EN DE EURO !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s