In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden?

Alle huidige islamitische landen – inclusief het “moederland” van de islam Saoedi-Arabië – waren, voordat ze onder miljoenen slachtoffers met het zwaard geïslamiseerd werden, of animistisch, christelijk, Hindoeïstisch of Boeddhistisch. In het Nabije Oosten, maar ook in Perzië, India, Afghanistan, Pakistan en Indonesië deden de moslims alles om de sporen van de voormalige hoogontwikkelde culturen uit te wissen. Alleen al in Afghanistan vernietigden ze tienduizenden voormalige Hindoeïstische en boeddhistische tempelcomplexen. Niets zou de nakomelingen eraan moeten herinneren, dat daar, waar tegenwoordig de islam heerst, ooit hoogontwikkelde culturen bestonden, die in de meeste gevallen superieur waren aan de islam.

Systematische geschiedvervalsing door de islam

Aan de moslims in al die landen wordt geleerd dat de islam er altijd al was. Nauwelijks iemand van hen weet, dat de islam overal probeert alle geschiedenis voor haar ontstaan uit de collectieve herinnering van de mensheid te wissen. Als de islam eenmaal een land in handen heeft, maakt hij zich regelmatig meester van diens wetenschappelijke verworvenheden en beweert deze zelf ontdekt te hebben.

Maar moslims hebben niet het getal nul uitgevonden, zoals ze brutaal beweren (in India werd het getal nul uiterlijk sinds de 5e eeuw na Christus – dus al lang voor Mohammed – genoemd). Als eerste veilig gestelde bewijs van de nul als getal in India (al eerder in Zuidoost-Azië) wordt een stenen tablet uit de plaats Gwalior, 500 kilometer ten zuiden van New Delhi, beschouwd.

Zelfs het Arabische schrift, het schrift van de koran en daarom heilig voor moslims, is geen ontdekking respectievelijk ontwikkeling van de Arabieren, zoals ze graag willen doen voorkomen. Het Arabische schrift vindt zijn oorsprong in het Byblosschrift (Libanon) en het Fenicische schrift. De vorm van de letters en de fundamenten voor de verdere schriftontwikkeling werden gelegd in het Aramese schrift – en dat al omstreeks 900 voor Christus, uit het Fenicische schrift ontwikkeld en legde de basis voor de meeste andere Semitische schriften. Het schrift was verbreid in de regio van Klein-Azië tot India. Voor de weergave van geschriften gebruikt men tegenwoordig nakomelingen van dit schrift (Hebreeuws, Syrisch, Mandaïsch).

Niet anders is het met de Arabische cijfers: dit zijn in werkelijkheid Indische cijfers (alleen in Europa ook als Indisch-Arabische cijfers en in het dagelijkse taalgebruik als Arabische cijfers bekend) en werden door Indische wiskundigen ontwikkeld. Toen de Arabieren in de 9e eeuw India overvielen, daar vervolgens 80 miljoen Hindoes en ongeveer 35 miljoen Boeddhisten vermoordden, namen ze uit India het schrijfschrift en het Indische cijferschrift mee, waarvan ze het op het decimale stelsel berustende voordeel al tamelijk snel erkenden en brachten beide – samen met de van de Hindoes en boeddhisten geroofde fabelachtige schatten evenals ontelbare seksslavinnen – naar Saoedi-Arabië.

En in het bijzonder heeft de islam zich niet vreedzaam uitgebreid, zoals hij zijn gelovigen vertelt en in zijn talloze geschriften voorstelt. De waarheid is, dat geen enkele andere ideologie in de geschiedenis van de mensheid zoveel mensen heeft vermoord als de islam. Want de islam is geen religie in de gebruikelijke zin van het woord. De islam is veelmeer een ideologie met als doel de vernietiging van alle beschavingen.

Over dit thema gaat het volgende artikel van Bill Warner, met als titel:

“Het zwarte gat in de geschiedenis”.

Bron:

http://tinyurl.com/d79enhd

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Islam, Islamisering, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden?

 1. Columnist zegt:

  “Aan de moslims in al die landen wordt geleerd dat de islam er altijd al was.”

  Maar hoe kan de Islam dan met Mohammed zijn begonnen?

  Like

 2. ejbron zegt:

  @Columnist

  Taqqiya!!!??

  Like

 3. potlood zegt:

  Heb me in het verleden vaker afgevraagd hoe het kan dat een jonge staat als Israël er in zeer korte tijd in is geslaagd grote delen van de woestenij waar ze kwamen binnen ja en nee om te toveren tot een welvarend land met grote stukken zeer vruchtbaar land.
  Dit in schril contrast met de omliggende islamitische landen
  De enige rijke islamitische landen zijn dit omdat ze olie hebben, olie die door buitenlandse bedrijven uit de grond wordt gehaald, die door buitenlandse bedrijven wordt vervoerd, en die door buitenlandse bedrijven wordt geraffineerd.
  Het enige dat de sultans, emirs en hoe ze allemaal ook mogen heten doen is achterover leunen en het geld op hun rekening laten bijschrijven.
  Daarbij komt dat ze vaak van gekkigheid niet weten wat ze met al die onmetelijke rijkdom moeten doen.
  Primitief volk !

  Like

 4. Columnist zegt:

  Waarom heeft men zich afhankelijk gemaakt van die olie?

  Like

 5. Moos zegt:

  Wat een bijzonder slecht geschreven stuk en je reinste geschiedvervalsing.

  Like

 6. ejbron zegt:

  @Moos

  Leg uit Moos! De islam heeft natuurlijk alleen maar een hoogstaande cultuur in de veroverde landen gebracht?! Bewijzen s.v.p.!

  Like

 7. Tanchelijn zegt:

  Columnist, u moet het antwoord zien vanuit de naadloos dichtgetimmerde islamitische mythologie: jodendom en christendom zijn eigenlijk islam want afkomstig van Allah, Mozes en Abraham en Jezus waren dan ook moslims. Maar de beelden van deze profeten, en hun boodschap, zijn vervalst door misleide, leugenachtige joden en christenen. Het was dus aan de door Allah gezonden Mohammed om de zaken weer op orde te stellen. Ziet u wel? Er is over nagedacht en iedere kier zit potdicht.

  Uw tweede vraag: men heeft zich afhankelijk gemaakt van “die olie” omdat men feitelijk afhankelijk is van de wil van Allah. Alles is de wil van Allah, dus waarom zou men ook maar iets ondernemen of zelf bedenken… Juist ja: islamitisch fatalisme.

  Moos doet wat vrijwel alle moslims doen: zonder argumenten afbranden, letterlijk dan wel figuurlijk. U kunt het hen eigenlijk niet kwalijk nemen, heer Bron, zij weten niet beter.

  Islam heeft de mensheid niets anders te bieden dan tot allerhoogste schoonheid verheven afzichtelijkheid en tot goddelijke rede verdraaide waanzin; islam is leegheid, de donkerste gevangenis en een bloederige, doodlopende weg: islam is schitterend opgepoetste uitzichtloosheid.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  http://linkis.com/wordpress.com/PGlGP

  Like

 9. Jan bakker zegt:

  Wat een zinloos heen en weer gezwets, alle religies zijn niet meer van deze tijd , en de leeghoofden die ze nog proberen in stand te houden , doen niets anders dan de menselijke ontwikkeling tegen te houden en blijven steken in de middeleeuwen , domme religieuze mensen zijn mensheids ergste vijand .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s