Seksfoto´s met zoon “uit traditie” – vader slechts aangegeven

 Een vermoedelijke seksuele dader evenals de omgang van justitie met hem zorgen in Neder-Oostenrijk op dit moment voor verbijstering. Hoewel de 47-jarige Turk zich had laten fotograferen tijdens duidelijke poses met zijn zoon, blijft de tweevoudige vader op vrije voeten. De motivering: het misbruik zou quasi al jarenlang familietraditie zijn en iedereen zou hieraan vrijwillig hebben meegewerkt.

Een verkoopster in de supermarkt bracht de steen aan het rollen. Tijdens het inpakken van de boodschappen waren de ontwikkelde familiefoto´s van de familie uit Bruck aan de Leitha van een vakantie in hun geboorteland toevallig uit de envelop gevallen. Op meerdere foto´s was de vader te zien in duidelijke poses met de jongste van zijn twee zoons.

Er was al opdracht gegeven tot arrestatie

De verkoopster alarmeerde daarna onmiddellijk de politie. Na een mondelinge aanwijzing tot arrestatie kwam het Openbaar Ministerie hier na verhoor echter op terug, deed alleen aangifte en liet de 47-jarige man lopen.

“Verkeerd begrepen vaderliefde”

Als motivering werd aangegeven, dat de op zich kinderpornografische poses niet uit seksuele motieven, maar uit verkeerd begrepen vaderliefde zouden zijn ontstaan. Het kind zou alles weliswaar alles onaangenaam hebben gevonden, maar had de gevoelens van zijn vader niet willen kwetsen.

Bron:

http://www.krone.at/Oesterreich/Sex-Fotos_mit_Sohn_aus_Tradition_-_Vater_nur_angezeigt-Keine_Festnahme-Story-294392

Auteur: Christoph Budin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Lees ook onze nieuwspagina

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

6 reacties op Seksfoto´s met zoon “uit traditie” – vader slechts aangegeven

 1. Wachteres zegt:

  Het kan nog erger: Wat als een moslimvader zijn dochter(tje) sexueel misbruikt?

  In Oostenrijk en Duitsland zijn zulke gore viespeuken al vrijgesproken, wan tja, de ‘koeltoer’ nietwaar. Daar moeten wij respect voor hebben.

  Nog even en in heel Europa kunnen moslims in sexueel opzicht doen en laten wat zij willen.

  Van Job Cohen mogen de mannen hun vrouw best mishandelen.

  Als er een aantal precedenten zijn, hebben wij alles maar te accepteren.

  Like

 2. Columnist zegt:

  Met kinderen trouwen mag dan halal zijn, fotootjes maken is in ieder geval niet normaal in die cultuur. En je eigen kinderen misbruiken ook niet. Er worden steeds dommere smoezen aangesleept om moslims vrijuit te laten gaan. Ze mogen hier méér dan van de shari’a en in eigen land.

  Like

 3. Serdar zegt:

  dit gedrag is inderdaad zorgwekkend,maar de vinger wijzen naar moslims over dit kwestie is een beetje laag he
  je heeft de indruk dat er hier geen pedofoli is,hoeveel kwesties zijn er al bekend geweest met priesters,leerkrachten,en dit is hoog waarscheinlijk een puntje van de ijsberg

  en nu ga ik waarscheinlijk een antwoord terug krijgen van,als het daar zoveel beter is waarom keer je dan niet terug….soms vraag ik me af wie hier de stereotype is

  Like

  • Columnist zegt:

   Daar heeft Serdar gelijk in. Tegen pedofilie buiten het huwelijk wordt hard opgetreden in moslimlanden. Als je als man buitenechtelijke seks hebt met een meid van 18 jaar of jonger, wordt je in Saoedi-Arabië onthoofd.

   Like

 4. treintrien zegt:

  @ Serdar/ Columnist:
  Daarentegen mag je volgens mij binnen de sharia met je eigen kind doen wat je goeddunkt…

  http://hoeiboei.blogspot.com/2011/11/kinderen-geslagen-kinderen-vermoord.html

  @allen:
  Was er niet in Duitsland laatst ook al zo een gevalletje?

  Een of andere turk die was vrijgesproken van verkrachting omdat hij nu eenmaal het iq van een aardbei had en er niet tegen zou kunnen als hij in de gevangenis kwam?

  Ik heb er geen woorden voor, hoe erg ik me in de steek gelaten voel door zowel de rechterlijke macht, als de politieke macht in Heel Effing Europa!

  Like

  • Columnist zegt:

   @treintrien

   Aan de andere kant is er een overlevering die zegt dat voorbehoedsmiddelen verborgen kindermoord is, en dat je niet je kinderen mag doden uit geldgebrek.

   De rechterlijke macht geeft ook niet-islamitische pedofielen zeer lichte straffen. Daarom gaan velen ervan uit dat de rechterlijke macht zelf pedofiel is.

   http://www.stopkinderseks.com/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s