Nederland plant grenscontroles voor alle voertuigen

Screenshot_8

In Nederland wordt in toenemende mate de resolute immigratiepolitiek van Geert Wilders en zijn partij merkbaar. Om krachtig te kunnen optreden tegen de alle perken te buiten gaande criminaliteit en illegale immigratie, installeert de Nederlandse regering nu bij de grensovergangen bewakingsinstallaties, die al vanaf januari alle binnenkomende auto´s registreert en via de computer controleert. De EU ziet hierin blijkbaar een bedreiging van haar plannen voor de islamisering en massa-immigratie en kondigt al verzet aan.

Der Spiegel bericht:

Wie binnenkomt, wordt gefotografeerd: Volgens persberichten wil Nederland aan zijn grenzen alle auto´s fotograferen en de kentekens via de computer controleren. Verdachten moeten dan worden onderschept. De Europese Commissie maakt zich zorgen over het vrije grensverkeer – en wil de zaak controleren.

Nederland installeert volgens een bericht in de “Financial Times Deutschland” (“FTD”) op dit moment aan 15 grensovergangen automatische bewakingsinstallaties, met behulp waarvan al vanaf januari 2012 alle binnenkomende auto´s moeten worden geregistreerd. Per computer moeten de data van alle voertuigen worden gecontroleerd – slaat het systeem alarm, dan komt de politie in actie en onderschept het voertuig, schrijft de krant in haar online-uitgave. Volgens “FTD” bevestigde het Nederlandse ministerie van Migratie een dienovereenkomstig bericht in de Nederlandse krant “NRC”.

De Nederlandse regering wil met de nieuwe bewaking naar eigen zeggen mensenhandel en illegale immigratie beter bestrijden. Bij kleinere grensovergangen dienen hiertoe volgens “FTD” mobiele camera´s te worden gebruikt.

Deze winter zou de Nederlandse Minister van Justitie een wet willen indienen, volgens welke de staat de beelden en data vier weken mag opslaan. Op binnenlandse autosnelwegen zouden al kentekens gefotografeerd en eigenaren van auto´s bijvoorbeeld op uitstaande boetes gecontroleerd worden.

Europese Commissie eist specifieke informatie

Al in september had de Nederlandse grenspolitie verklaard, dat er voor een test in het noordoosten van het land aan de grens met Niedersachsen camera´s zouden zijn geïnstalleerd. Het project zou al vanaf 2005 zijn voorbereid, werd er gezegd. Het publiek zou pas na beëindiging van de testperiode geïnformeerd worden.

In de EU dreigt ruzie over de Nederlandse bedoelingen: volgens “FTD” heeft de Europese Commissie specifieke informatie van Den Haag geëist. Men zou de handelwijze willen controleren op verenigbaarheid met Schengen, zei een woordvoerder van de commissie.

Andere landen hadden ook tijdelijk grenscontroles ingevoerd – Frankrijk bewaakte in het voorjaar na de migrantenbestorming van Lampedusa zijn grenzen met Italië, in Denemarken werden onlangs weer permanente grenscontroles ingevoerd. De nieuwe sociaaldemocratische regering heeft het besluit echter weer opgeheven.

De grenscontroles hinderen noch het verkeer noch de vrijhandelszone. Ze filteren de criminelen en illegalen uit. Iedere staat heeft de plicht om zijn burgers te beschermen. En dit wordt nu onder Geert Wilders in Nederland eindelijk in de praktijk omgezet.

Screenshot_9

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/niederlande-verstarken-grenzkontrollen/#more-221927

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, EU, Immigratie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nederland plant grenscontroles voor alle voertuigen

 1. Maria zegt:

  11. September

  http://www.box.net/shared/kxdr64h46ctjgykily12
  ………………………………………………………………………………….


  feature=channel_video_title

  Like

 2. G.Deckzijl zegt:

  Dus als je even de Duitse grens passeert om bv. eens lekker te gaan winkelen in Osnabrück of Aken en als je terugkomt sta je ongewild op de harde schijven van figuren die dagin daguit bonnenboekjes vol lopen te schrijven, terwijl de allochtone overlast in steeds meer Nederlandse woonwijken uit de klauwen loopt.
  Ik stel me zo voor dat er lezers zijn die het niet met me eens zijn. Daar zit ik niet mee.
  Maar wat ik hierboven tikte zijn wel de feiten.
  En hoe willen de heren dat gaan doen met auto’s uit Bulgarije en Roemenië?Worden die ook allemaal op harde schijven gezet? Hoe willen ze die in vredesnaam allemaal controleren, terwijl er niets eens genoeg politie is voor andere taken?
  Wat moet er van dit land worden als al die hotemetoten blijven denken dat ze met keyboards en beeldschermen de problemen denken op te lossen, im plaats van hun gesubsidieerde luie poten in beweging te zetten?
  http://tinyurl.com/3m5wfmg
  @EJB: volg het voorbeeld van Van Frikschoten en haal die verdomde F-knop van je site! http://tinyurl.com/67vhpj6

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s