Brussel: Hoofdstad van Eurabië

De gerenommeerde Franstalige universiteit van Leuven is de beste universiteit in België. Ze publiceerde nu een rapport, volgens welke in de EU-hoofdstad Brussel er nu al geen enkele andere bevolkingsgroep meer invloed heeft dan moslims. En binnen enkele jaren zullen ze daar heersen.

Op 18 november 2011 publiceerde de universiteit de studie De iris en de halvemaan”. Er wonen meer dan 300.000 moslims in Brussel – ze hebben daar volgens informatie van de wetenschappers intussen nu al meer invloed dan welke vakbond, politieke partij of andere religiegemeenschap dan ook. In de studie wordt gezegd, dat uiterlijk vanaf 2030 de EU-hoofdstad in meerderheid islamitisch zal zijn. In Brussel is het nu al in hoge mate verboden de islam of moslims te bekritiseren. Daarvoor zorgt bijvoorbeeld de groepering Vigilance Musulmane”. Deze laat iedereen strafrechtelijk vervolgen, die het waagt moslims te bekritiseren. Bijvoorbeeld Mark Elchardus. Hij is coauteur van een wetenschappelijke studie over jongeren in Brussel. Mark Elchardus schrijft in de studie dat een op de twee jonge moslims een antisemiet zou zijn. En hij bewijst dat dit niets met de sociale situatie van jonge moslims te maken zou hebben, maar in de religie van de islam opgesloten zou zitten. De groepering “Vigilance Musulmane” deed aangifte tegen de wetenschapper Elchardus vanwege discriminatie van een religiegemeenschap – en tegelijk ook nog tegen de Belgische krant “De Morgen”, die een interview met hem over het thema antisemitisme van jonge moslims in België publiceerde.

Men mag in Brussel tegenwoordig gewoon de waarheid niet meer zeggen. Dat is politiek niet correct. Wie dit desondanks waagt, staat al met één been in de gevangenis. Tegelijkertijd verhindert niemand, dat er op internet foto´s van islamitische groeperingen worden verbreid, waarop boven het Belgische parlement de vlag van Al Qaida al waait. Dat is kennelijk politiek correct. Ook kunnen Belgische kranten af en toe interviews met radicale moslimleiders over de mogelijke toekomstige invoering van de sharia  in België publiceren.

Intussen scholen in België jonge moslima´s ongestoord samen en vallen jonge Jodinnen aan, dat is de realiteit. En wie er net zoals de wetenschapper Mark Elchardus over bericht, die wordt vervolgd – niet echter de islamitische antisemieten. Duitstalige journalisten kijken daarbij dapper de andere kant uit. Ze kijken immers ook weg bij de gevangenisopstanden van de afgelopen dagen in België, waar speciale eenheden opstanden van moslims in bijvoorbeeld de gevangenis Andenne moesten neerslaan. De moslims eisen het recht om de gang als gebedsruimte te mogen gebruiken. Maar volgens de gevangenisregels mogen alle gevangenen alleen in de cel bidden. De moslims willen nu speciale rechten.

De ontwikkeling is duidelijk, per slot van rekening is een op de drie inwoners in de binnenstad van België al islamitisch. En groepen zoals “Vigilance Musulmane” zullen er steeds meer voor zorgen dat de islam niet bekritiseerd wordt. Wij maken belastinggeld over naar een EU-hoofdstad die islamitisch wordt. Dat is kennelijk onze toekomst.

Nu zien waarschijnlijk niet alle Europeanen dat zo. In de 20e hebben staatslieden zoals Winston Churchill het idee van een “etnisch zuiver” Europa op de agenda gezet. Churchill wordt tegenwoordig overal in Europa vereerd. En het idee van de repatriëring van cultuurverre volksgroepen keert nu verbazingwekkend in Europa terug. In België eisen rechts gerichte groepen van Vlaams Belang de repatriëring van niet geïntegreerde Turken uit België. Vlaams Belang is wel een van de grootste partijen in het Belgische parlement. Ook enkele van de vroeger zo liberale Noord-Europese landen bereiden projecten voor om islamitische bevolkingsgroepen te repatriëren – bijvoorbeeld jonge Afghanen. Dat leidt niet tot een schreeuw van verontwaardiging in de bevolking. Want sinds bijvoorbeeld in Zweden islamitische groeperingen gefinancierd moeten worden uit de door christenen betaalde kerkbelasting, zijn daar veel burgers woedend. En sindsdien in Denemarken een Somaliër een 10-jarig Deens kind op school verkrachtte, ziet het er in Denemarken niet anders uit. Deense rechts-extremisten oefenen nu al voor de gewelddadige verdrijving van Oriëntaalse migranten. Ze geven jonge Denen schietlessen en bouwen een Europees rechts-extremistisch militant netwerk op. De Deense politie heeft dat zojuist bevestigd.

 

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/ssel-hauptstadt-von-eurabien.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

( Bovenstaande vertaling geeft niet per se de mening van de vertaler weer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brussel: Hoofdstad van Eurabië

 1. Linsky zegt:

  Hieruit blijkt toch wel duidelijk dat het de overheden zelf zijn die overal op de wereld hun volk hebben verraden en verkocht!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.depers.nl/binnenland/612590/De-Gekke-Henkie-van-Europa.html

  Dit bericht ontving ik vanmorgen van De Pers.

  Het bevestigt weer wat wij al lang weten: niet de islam is de grote schuldige, maar onze links-liberale ‘broeders en zusters’. Zij zijn degenen die dit alles niet alleen oogluikend, maar zelfs openlijk toelaten.

  De walgelijke landverraders zitten in ons midden!

  Like

 3. Columnist zegt:

  Links-liberalen zoals André van Es zijn de pest. Het aanpakken van Links-Liberalen dient de hoogste prioriteit te hebben.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Zojuist heb ik de politici met dit artikel in kennis gebracht, met het volgende begeleidend schrijven:

  Geachte Dames en Heren politici,

  Uit een niet al te ver verleden herinner ik mij een artikel in de Volkskrant, dat als titel droeg “‘Geloof niet de makelaars in angst”, geschreven door uw collega F.T., een PvdA-er met een zonnige kijk op de toekomst en gespecialiseerd in het herkennen van overdreven volkssentimenten, onderbuik gevoelens.

  Ik breng een belangrijk artikel onder uw aandacht, dat misschien door dezelfde heer F.T. als een voorbeeld van onderbuikgevoelens zal worden bestempeld.

  Echter, het verhaal is niet alleen helder geschreven, maar ook goed onderbouwd. Het geeft een onthutsend beeld van een religie die zich dwingend laat gelden in Brussel.
  Met alle gevolgen van dien.
  Mijn vraag aan u is eenvoudig:
  MOETEN WIJ IN ONZE MAATSCHAPPIJ DEZE KANT OOK OP?

  Persoonlijk kan ik niet geloven dat er ook maar een van u zich sterk zou willen maken voor zo’n toekomst.
  En mocht er zich wel zo’n politicus in uw midden bevinden dan zou die, mijns inziens in aanmerking moeten komen voor psychiatrische dwangverpleging, of een tijd lang achter de tralies moeten verdwijnen. Het is mij om het even.

  En mocht u mijn vraag met een categorisch “”Nee!” willen beantwoorden, dan is mijn slotvraag:

  “‘ HOE DENKT U ZO”N SITUATIE TE KUNNEN VOORKOMEN?”

  Ik wens u een goed weekeinde en verblijf met vriendelijke groet,

  Hoogachtend,

  Henk.V

  Like

 5. pablo zegt:

  Ik heb ruim tien jaar geleden meerdere malen berichten van dezelfde strekking naar Guy Verhofstadt gemaild. En het was ik die werd gecolloceerd.

  Like

 6. Islam is te vergelijken met Adolf Hitler…..Er was een Lied van hem….Wir werden weiter marschieren wenn alles in Scherben Faellt, denn heute hoert ons Deutschland….und morgen die ganze Welt !!!!

  Like

 7. Columnist zegt:

  Als Europa zonodig één land moet zijn, waarom voeren ze dan geen Esperanto in?

  Like

 8. Linsky zegt:

  Columnist;
  daar heb je wel gelijk in,
  maar eigenlijk ben ik daar toch te beroerd voor, hoor!
  Hoop niet dat ze dat idee van je over nemen. 😦

  Like

 9. Columnist zegt:

  Als WIJ Esperanto leren, zijn we hun een stap vóór. Alle integratie en centralisatie werken dan opeens in ONS voordeel. Tel daarbij op dat Links nooit verwacht dat ‘Nazis’ Esperanto leren, en we hebben ook hèn schaakmat.

  Like

 10. alidas zegt:

  Ik zou van de echte belgen wel eens willen horen hoe die er over denken..
  Of hebben die zich er al bij neer gelegt,
  Dan hoop ik als het hier zo ver komt dat we wel iets zullen doen..
  Dat zien van die konten omhoog liggend op de straten is al om misselijk van te worden

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres, volkomen gelijk. We zijn door onze eigen politici verraden en verkocht! En het MONSTER EU, zal er wel voor zorgen, dat de MOSLIMS de baas worden, het is een grote vuile samenzwering.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V, heeft U al een reactie van 2e Kamerleden mogen ontvangen?
  Maar dat terzijde, de bron van alle ellende is al sinds 1975, “De Resolutie van Straatsburg”, waar in ruil voor olie, de moslimlanden het recht kregen hun bevolking massaal te laten emigreren naar Europa. Veel nederlanders en europeanen weten dat niet, want de MSM hebben ervoor gezorgd dat er geen aandacht aan werd geschonken. We zijn dus gewoon verraden en wel met voorbedachte rade door de EEG/EU en de BILDERBERGGROEP!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En de hoofdstad van de KOMINTERN te weten de EU, met de troijka van Rompuy,Barosso, en Verhofstad. Eigenlijk zou ik het die fuguren gunnen, dat ze eens flink slaag kregen van die “lekkere islamisten”. Dan zouden ze zich eens kunnen indenken hoe de europeaan zich voelt met wat zij ons hebben aangedaan.

  Like

 14. Niet alleen maar problemen met onze honden… ook met onze vrouwen : Vernederde sexism in Brussel – Humiliating Sexism in Brussels – Thanks Multikulti and mostly Islamisten !
  http://www.youtube.com/watch?v=Xvf6KZ-Kr3g

  Like

 15. marnix zegt:

  Brussel, Antwerpen, Charleroi, Luik, Ronse…zijn door de Islam reeds ingenomen, met volledige steun van de Belgische regering. Het fenomeen is over heel Europa, Steden zoals Oslo, Marseille hebben geen controle meer. De rechtstaat en BE inwoners hebben in vele randgemeenten van Brussel de veldslag reeds verloren tegen de 300.000 Moslims.
  Molenbeek, Anderlecht, Sint-Joost ten Node zijn trieste voorbeelden.
  Ons klein economisch Vlaanderen betaald elke maand 62.000.000 euro aan allochtonen hun uitkeringen, extreem rechts en andere partijen organiseren zich door heel Europa, elke protest zal de oorlogszuchtige genetica van de Moslims aanwakkeren, wat tot een Balkan effect gaat leiden door heel Europa. De vraag is wie is er voorbereid op die burgeroorlog? Wie zal er verzet bieden?
  Hoelang nog voor de Moslims hun wapen arsenaal uit hun kelders gaan boven halen in Brussel?
  Krijgen we weer de beelden te zien zoals in Srebrenica met Moslims of Christenen hun rug tegen de muur #####

  lees ook:
  http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Zeven terreurverdachten opgepakt in Brussel (woensdag 10 oktober 2012, 10u38)
  BRUSSEL – De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft zeven verdachten opgepakt in een onderzoek naar terrorisme, meldt het federaal parket. Midden september werden al zeven andere personen aangehouden in een ander onderzoek naar een gelijkaardige cel.

  Het terreuronderzoek wees het bestaan uit van een groep die jonge Brusselse moslims rekruteerden om in Afrika te gaan strijden, eveneens voor de plaatselijke jihadistische beweging Al-Shabaab.
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121010_00328923

  Like

 17. Alexei Iwanovitsch zegt:

  Dames en heren scribenten u kunt op dit forum wel van alles schrijven maar degenen die de regering vormen in NL en de EU lezen uw pennenvruchten toch niet en zouden ze deze lezen dan worden ze afgedaan als rechtse prietpraat en ondebuikgevoelens, dus vergeefse moeite ik concludeer dat in deze ander manieren gezocht dienen te worden omonze protesten telaten horen

  Like

 18. IVooral DEZE een na de laatste alinea geeft mij moed:
  “En sindsdien in Denemarken een Somaliër een 10-jarig Deens kind op school verkrachtte, ziet het er in Denemarken niet anders uit. Deense rechts-extremisten oefenen nu al voor de gewelddadige verdrijving van Oriëntaalse migranten. Ze geven jonge Denen schietlessen en bouwen een Europees rechts-extremistisch militant netwerk op. De Deense politie heeft dat zojuist bevestigd.”

  Dàt is wat wij ook moeten doen en ik trouwens al sinds 2009 doe en wellicht ook een reden om in België te blijven wonen aangezien je daar wapens mag en kunt hebben en daar zal het heengaan want het wordt ieder voor zich ben ik bang. De mensen zijn niet uit hun comfort zones te rukken wàt voor berichten je ze ook voorschotelt… en schrijven en dit sturen naar de politieke partijen wat ik dus doe, heeft behàlve naar de PVV geen ènkele zin.

  WIJ zèlf zijn het die het heft in handen moeten nemen, het is een grote smerige afgesproken bende, die om olie de islammers bevoordeelt, zonder te beseffen dat ZIJ ‘stràks’ de EERSTEN zullen zijn die die islammers te grazen zullen nemen op instignatie vd imams, want Die Dhimmies hebben hun nut ‘gehad’ en weten dan te veel en moeten als eersten gedood worden…. dus willen wij die islammers niet hun noodzakelijke portie moord en doodslag c.q. martelen en verkrachten gunnen dan moeten wij NU ons gaan verenigen en hen uit onze landen ‘zetten’….

  Like

 19. marnix zegt:

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130327_00520096&pid=2354060

  Dit is 1 huis in Anderlecht – Brussel.
  Brussel zit vol van slapende cellen, 1 bericht in code via het internet kan die terroristen doen activeren. Dit is geen gewone Arabische crimineel, kijk naar de uitrusting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s