Stuttgart: 14-jarige Bosniër slaat 78-jarige het ziekenhuis in

In Stuttgart (38% van de inwoners hebben een migratieachtergrond) wachtten dinsdag vijf scholieren tussen 13 en 15 jaar voor een kiosk op een gunstig moment. Toen gingen er drie naar binnen, eentje van hen sprong over de toonbank en sloeg en schopte de 78-jarige eigenaresse van de kiosk het ziekenhuis in, terwijl de anderen sigaretten stalen en de kassa wilden openbreken. Wat betreft de herkomst van de daders, hult de leugenachtige pers zich zoals gebruikelijk liever in stilzwijgen.

De Pforzheimer Zeitung komt helemaal niets over de lippen, of de Stuttgarter Zeitung en de Stuttgarter Nachrichten erover berichten, is onduidelijk, op het internet staat in ieder geval tot nu toe niets. Alleen BILD licht een tipje van de sluier op:

Het was afgelopen dinsdag tegen 08.40 uur, toen drie jongens de kiosk van Renate K. binnen kwamen, twee anderen stonden op de uitkijk. Renate K.: “Een gemaskerde sprong over de toonbank en duwde me op de vloer. Toen sloeg hij me met zijn vuist ongeveer 50 keer in mijn gezicht. Ik probeerde mijn hoofd te beschermen. Hij schopte in mijn ribben en nieren. Ik was doodsbang. Ze zouden me hebben kunnen vermoorden.” Een van de overvallers gooide ongeveer twintig pakjes sigaretten in een sporttas en probeerde de kassa open te breken – tevergeefs. Toen sloegen de jongeren op de vlucht.

En dan:

Na verhoor door de politie kwamen ze allemaal vrij. Officier van justitie Claudia Krauth (37): “Er bestaat geen grond tot arrestatie.” Wie zijn de brutale overvallers? De vermoedelijke hoofddader (14), tegen wie een onderzoek wordt ingesteld wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, zou onlangs pas vanuit Bosnië naar Duitsland gekomen zijn. Een andere verdachte (14) bezoekt een speciale school, de anderen gaan naar het VMBO.

De rest kun je zelf bedenken, migratieachtergrond in de eerste, de tweede of de derde generatie!

Update – alles zoals verwacht:

De jongeren hebben Turkse, Tunesische en Bosnische wortels. Tot nu toe waren ze de politie nauwelijks opgevallen. Een van hen heeft twee winkeldiefstallen op zijn kerfstok, een andere zaakbeschadiging. De vermoedelijke dader is een onbeschreven blad. Een 14-jarige Bosniër, die pas enkele maanden geleden door zijn ouders naar Duitsland werd gehaald. Op de ochtend van de overval hadden de jongens gespijbeld. Roof in plaats van gymnastiek.

Ze belanden echter niet achter de tralies. “Een voorwaarde voor een arrestatiebevel is vluchtgevaar of gevaar voor het uitwissen van sporen van een misdrijf”, zegt officier van justitie Claudia Krauth. Of het gevaar van herhaling. Maar een dienovereenkomstige roverscarrière zou niet herkenbaar zijn.

Update 2- De Stuttgarter Nachrichten berichten toch!

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/stuttgart-14-jahriger-bosnier-prugelt-78-jahrige-krankenhausreif/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Stuttgart: 14-jarige Bosniër slaat 78-jarige het ziekenhuis in

 1. louis-portugal zegt:

  Geweldig die multiculturaliteit.

  Like

 2. Tiemen Veenstra zegt:

  Er is natuurlijk geen reden om een paar baldadige kwajongens op te sluiten. Zucht! 😦

  Like

 3. Columnist zegt:

  Een Bosniër. Bosniërs zijn blank. Hoe herkennen de anderen hem als een medemoslim?

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb een ideetje en dat parkeer ik hier. Ik weet pertinent zeker dat veel lezers van dit uitstekende blog er net zo over denken. Daarnaast zou ik wel eens willen weten hoe een paar Haagse “bromsnorren” annex “speurneuzen” gereageerd zouden hebben als hun oma zo zou zijn toegetakeld zoals Renate K. heeft moeten incasseren.(zie alle info over de “aanklacht” tegen Frik op AP..!!!) En dan nu het ideetje: dat soort UITSCHOT dezelfde aframmeling* geven zoals ze deden met Renate K. Uiteraard in het openbaar, in aanwezigheid van alle Duitse publieke en commerciële radio en tv-zenders.(zal de komende dagen m’n zenderaanbod goed in de smiezen houden, jekénniewéte…)
  EJB: haal al die knoppen hieronder WEG! Haal ze allemaal weg van je blog.
  *dat gebeurt niet want dan beginnen all Duitse gutmenschen moord en brand te schreeuwen
  dat we zo niet met elkaar moeten omgaan(kuch, kuch, kuch).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s