Climategate 2.0: Zo bedriegen de klimaatfantasten

Voor de aanhangers van de samenzweringstheorie van de zogenaamde “aardopwarming” is het een van de zwaarste klappen in de afgelopen decennia. Nu werden meer dan 5000 mails anoniem op internet gezet, die bewijzen hoe de “wetenschappers” vanwege de politieke correctheid data vervalsen en manipuleren om datgene te “bewijzen” wat helemaal niet bestaat: opwarming van de aarde.

Na Climategate 1.0 is er nu Climategate 2.0 – de geschiedenis herhaalt zich. Terwijl zelfs het vooraanstaande Amerikaanse tijdschrift Forbes over Climategate 2.0 bericht, vertellen de Duitstalige (Nederlandstalige!) media de burgers de waarheid niet. Er is geen klimaatverandering. Serieuze wetenschappers kunnen deze in ieder geval niet bewijzen. Het ligt heel anders: de wetenschappers, die van een “klimaatverandering” spreken, onderwerpen zich zodoende aan een politieke richting die zij willen ondersteunen. Alles wat indruist tegen dit politieke doel, wordt ruw uit de weg geruimd. Data worden vervalst en critici monddood gemaakt. Dat bewijst de nu anoniem op het internet geplaatste E-mail communicatie van de bekendste klimaatonderzoekers ter wereld.

De Wereldklimaatraad staat volgens deze communicatie (zo wordt in een van de mails gezegd) boven alle wetten. Burgers, die serieuze informatie m.b.t. de zogenaamde “aardopwarming” van de wetenschap willen hebben, moeten worden afgewimpeld – desnoods vervalst men de data. In Duitsland geven de media ondertussen veel ruimte aan iedereen, die niet moe wordt om de ideologie van de samenzweringstheorie van de “klimaatverandering” te verbreiden. Het is nu duidelijk, dat de data, die op een Russische server gepubliceerd werden, echt zijn. Dat zet de klimaatfantasten behoorlijk onder druk.

Het tijdstip van publicatie van deze explosieve correspondentie van de wetenschappers werd opnieuw net zo gekozen als twee jaar geleden bij Climategate 1.0 – enkele dagen voor de volgende VN-Kyoto-conferentie in Durban in Zuid-Afrika. Nu hebben de daar bijeengekomen “deskundigen” het nodige uit te leggen. Waarschijnlijk zullen ze Climategate 2.0 gewoon negeren en blijven doorgaan met het verbreiden van de samenzweringstheorie over de zogenaamde klimaatverandering. Anders wordt per slot van rekening de geldkraan dichtgedraaid. Duidelijk is intussen: Er bestaat een overdreven klimaathysterie. Dat zien intussen serieuze wetenschappers ook zo.

Bron:

http://tinyurl.com/72u89ox

Auteur: Christine Rütlisberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Climategate. Bookmark de permalink .

6 reacties op Climategate 2.0: Zo bedriegen de klimaatfantasten

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hier in eigen land kunnen ze er ook wat van. Ik ken ze persoonlijk, de IDIOTEN die er heilig van overtuigd zijn dat enkel in eigen land(…!!!)met allerlei lastenverzwaringen het -volgens hun beleving- steeds slechter wordende weer in casu de invloed van het klimaat teruggedrongen zou kunnen worden en dan heb ik het nog niet eens gehad over de toenemende activiteit van de…ZON..!!! Deze week werd ik door kennissen ingeseind over een lezing van een lid van de Groene Khmer, ene Reinier van den Berg, werkzaam voor Meteoconsult te Wageningen. Deze stakker stookt doelbewust onrust met zijn stelling dat Nederland binnen 5 jaar onder water staat. http://tinyurl.com/87s7qvl (pdf(1 pagina), kolom 2, alinea 1)
  Uitgebreide achtergrondinfo hier: http://tinyurl.com/3ewv9k6
  Dringend advies voor de toekomst: let goed op wat gemeentelijke en Haagse plucheplakkers bedenken om u geld uit de zak te kloppen op basis van milieu- en klimaatGEZEIK..!!
  Vergeet niet dat nooit te bewijzen valt dat lastenverzwaringen(enkel in Nederland) enig effect op milieu en klimaat zouden hebben. Wie blijft volhouden dat het wel kan is in mijn optiek zwaar ontoerekeningsvatbaar.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 12:36
  Hier is die meneer die maar blijft roepen dat de zeespiegel snel stijgt.
  http://tinyurl.com/c2xqwdr

  Like

 3. ejbron zegt:

  @G.Deckzeijl

  Knoppen verwijderd!! 😉

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Rechtsonder dit kader staan ze nog…!!! Haal ze overal weg, laat Zuckerberg definitief op z’n GAT gaan.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 28-11-2011: klimaatgezeik in Durban begonnen.
  http://tinyurl.com/6fa2u56

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s