NAVO-strategie: £ 100,- in de maand voor ex-Taliban

De Britten hebben in de strijd tegen de Taliban nu de optimale overwinningsstrategie gevonden! Iedere drop-out krijgt per maand £ 100,- salaris van de Britse belastingbetaler en mag zijn wapen houden! Hij hoeft alleen op een vragenlijst in te vullen waarom hij Taliban geworden is. Of hij een paar Britten in de lucht heeft gejaagd – in Afghanistan werden 400 Britten gedood en raakten er 5000 gewond – is niet interessant.

De amnestie geldt voor alle wreedheden, of het nu om onthoofden, vrouwen ophangen of kinderen vermoorden gaat. Sinds een jaar zouden er 2700 Taliban in het noorden met deze methode vreedzaam zijn geworden. Of er naast iedere drop-out ook een observerende psychiater staat, die eventuele terugvallen zou kunnen bestraffen met een salariskorting, staat niet in het rapport, maar de drop-out moet Al Qaida afzweren en hij krijgt in de moskee te horen dat de islam de religie van de vrede is.

Of het Duitse leger in het kader van de NAVO ook zo´n programma heeft, weten we niet, maar de Afghanen in de Duitse sector vragen waarschijnlijk liever direct asiel aan – 6674 personen tot nu toe dit jaar. Wie veel van zulke rapporten leest, heeft overigens ook dringend een psychiater nodig, voordat hij helemaal doordraait.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/11/nato-strategie-100-im-monat-fur-ex-taliban/#more-222977

Vertaald uit het Duits door;

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in NAVO, political correctness, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s