Vandaag Gaddafi – Morgen jij

Alle mainstream-media zijn het erover eens: In Libië werd een boze dictator, die erger was dan Hitler en die zijn eigen volk langzaam uitmoordde, ten val gebracht. De NAVO “hielp” daarbij de “rebellen” van Libië onder luid applaus van het Libische volk. Oppositie tegen deze voorstelling van zaken bestaat slechts op alternatieve forums en op blogs zoals deze hier.

De waarheid luidt:

De NAVO heeft een soevereine staat, die aan geen enkel land van de NAVO de oorlog had verklaard en geen bedreiging vormde, overvallen, duizenden burgers afgeslacht en staatschef Gaddafi laten martelen en vermoorden. De NAVO heeft op deze wijze in Libië dezelfde islamitische extremisten, die zij zogenaamd in Afghanistan bestrijdt, aan de macht geholpen. In het voormalig modernste en het Westen het meest welgezinde land van Afrika wordt nu het islamitische recht, de sharia, ingevoerd.

Maar waarom zou ons dat moeten interesseren? Een of ander mislukt land in Afrika wordt weg gebombardeerd. Wat hebben wij daarmee te maken?

Welnu, afgezien van het feit dat dit in onze naam wordt weg gebombardeerd:

 • Libië bewijst, dat het hoogdravende gezwets over mensenwaarde en mensenrechten niet dient ter bescherming van de volkeren, maar alleen om een reden (“schendingen van de mensenrechten”) te hebben om soevereine naties aan te vallen, te bezetten en uit te buiten. Dat zou tot nadenken moeten stemmen.
 • Libië bewijst, dat de controle van de machtigen over de media totaal is. Op het moment, dat er geen oppositie bestaat tegen bepaalde thema´s (bijvoorbeeld klimaatverandering, gender mainstreaming, strijd tegen rechts) zouden we wantrouwend moeten worden.
 • Libië bewijst, dat de meeste mensen in Europa noch over de nodige intelligentie beschikken om zich over de misdaden van de NAVO in Libië te informeren, noch de empathie om mededogen met een volk te hebben, dat genadeloos met superieur oorlogstuig en onzuivere oorlogsmethodes wordt afgeslacht. Zolang men dat “bevrijding” noemt, schijnt dit algemene instemming te vinden.
 • Libië bewijst, dat onze politici niet in ons interesse handelen of zich er ook maar voor interesseren wat wij willen. Ze zijn er zeker van, dat ze met hun gigantische media- en manipulatieapparaat kunnen zorgen voor de “juiste” stemming.
 • Libië bewijst, dat het “Eén-Wereld”-establishment nog steeds meedogenloos zijn doel vervolgt en diegene, die een autarkische en onafhankelijke natie opbouwt, overhoop schiet.
 • Libië bewijst: Vandaag nog vriend, morgen al vijand. Wie zich verzet tegen de grote plannen of op andere (gevoelde of reële) wijze een bedreiging vormt, wordt gedood. Ook dat zou tot nadenken moeten stemmen.
 • Libië bewijst: Het grote gezwets over mensenrechten en pacifisme van links is altijd al een lippenbekentenis geweest. In naam van de vrede en van de vrijheid mogen kennelijk ook clusterbommen worden gebruikt.

De misdaden van de NAVO in Joegoslavië zouden ons al wakker hebben moeten schudden. Daarna Afghanistan, Irak. Weldra is Syrië aan de beurt, daarna (of tegelijkertijd) Iran. Terwijl men de islamitische wereld “bevrijdt”, bespoedigt men de islamisering van Europa. De verschillende religies en complete volkeren worden zodoende tegen elkaar opgehitst, hun loyaliteit tot hun God en hun vaderland wordt misbruikt en er wordt oneindig lijden geproduceerd.

Video:

Bron:

http://kairostheos.wordpress.com/2011/11/05/heutegaddafimorgendu/

Auteur: Kairos

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", NAVO. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vandaag Gaddafi – Morgen jij

 1. Kairos zegt:

  Thank you for your translation! Danke für Ihre Übersetzung!

  Like

 2. Pingback: Kurzmeldung « Einigkeit und Recht und Freiheit

 3. treintrien zegt:

  Als we hier gratis onderwijs, ziekenzorg en een fatsoenlijke infrastructuur hadden, gingen wij dat zootje incompetente politiekers óok afslachten. Ehm. Afzetten.
  Helemaal logisch, toch?
  Ik ben blij dat ik niet de enige westerling ben die niets meer van deze wereld lijkt te snappen.
  Wederom dank, Bron!

  Like

 4. ejbron zegt:

  @Kairos

  Gern geschehen!! 🙂

  Like

 5. Columnist zegt:

  Je begint de NWO te begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s