Video: Europa versus de islam

Welke manier van leven vind jij leuk? Beslis NU, voordat het te laat is!

 

 

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam. Bookmark de permalink .

9 reacties op Video: Europa versus de islam

 1. Columnist zegt:

  Ik denk dat uiteindelijk geen van beide dominant zal worden. Een derde macht zal in het gat springen. Alleen door het ontwikkelen van een nieuwe godsdienst zullen we uit de impasse komen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  @Colummist…..Wordt wakker man….Ontwaakt!!!!
  Als we doorslapen gaat onze beschaving ten onder !!!
  Met verhaaltjes er komt wat anders of het zal zo vaart niet lopen, dat help niet om dit gevaar te keren.

  Like

 3. potlood zegt:

  Religie heeft mensen er echt van overtuigd dat er een onzichtbare man is, die hoog in de hemel woont, en toekijkt bij alles dat je doet, elk moment van de dag en nacht.
  En die onzichtbare man heeft een speciale lijst met daarop 10 dingen, en die dingen mag je van hem niet doen.
  En als je één van die dingen toch doet, dan heeft hij een speciale plek vol vuur en rook en brandende dingen en pijn en angst.
  En daar stuurt hij je dan heen, om daar te gaan leven,te branden, te lijden, te stikken, te gillen en te krijsen tot het einde der tijden…
  Maar hij houdt van je…..!
  George Carlin.

  En dit citaat geldt niet alleen voor gristenen, maar net zo goed voor moslims, en is de reden dat religie en staat strikt gescheiden dient te zijn.
  Geloven doe je privé, daar val je een ander niet mee lastig, en op basis van dat geloof mag je van een ander zeker geen respect verlangen, of eisen aan verbinden.

  Like

 4. Hellen zegt:

  Een groter verschil bestaat er niet ! Wat een verziekte geesten . Totaal verknipt , als ik me iets voor kan stellen van de ellende wat die verwoestende oorlogzuchtige islam ideologie brengt , is het dat ik het gezicht van de duivel zie , zeer zeker een zaak om ons met man en macht tegen te verzetten en met alle middelen die we hebben te bevechten , dat zijn we verplicht t/o onze voorouders en kinderen .

  Like

 5. Columnist zegt:

  @koddebeier

  ‘Onze’ beschaving heeft ernstige constructiefouten, die het erg lastig maken de Islam te bestrijden. Alhoewel de Islam zeer effectief is tegen het huidige Westen, heeft de Islam ook interne problemen.

  @potlood

  Atheïsme heeft zijn kans gehad in de Sovjet-Unie. Alleen goede godsdienst kan slechte godsdienst verslaan. Het is waar dat het Christenen een nogal schijnheilig en tegenstrijdig idee van Liefde hebben. Daarom gaan Christenen naar de hel.

  @Hellen

  Als het om Heidenen en Atheïsten gaat, zijn Christenen zelf nogal oorlogzuchtig. Denk aan de Christelijke verovering van Amerika. Als het daarentegen om Moslims gaat, zijn Christenen een stuk milder.

  Like

 6. Fuck The Islamisaition and go back where your mother was born

  Like

 7. Tuurlijk hebben de moslims problemen! Zolang wij er zijn wel.
  een ding is zeker de omijnen heb hyn werk niet volledig afgemaakt
  En ja elk die rotzohttp://www.youtube.com/watch?v=Rfm1l9g8UAY&feature=player_embeddedoi hier komt maken gelijk terug sturen
  wat wilders in de film uiterlijk met nadruk verkondigd.
  Maar ik merk er niets van ..

  Like

 8. potlood zegt:

  @Columnist.Ik heb nieuws voor u; er bestaat geen goede godsdienst.
  Overigens was het atheïsme in de Sovjet-Unie opgelegd vanuit een dictatoriale ideologie, daar was weinig vrijwilligs aan.
  Begrijp me niet verkeerd, van mij mag iedereen geloven wat hij of zij wil, ik wens er alleen niet mee lastig gevallen te worden.
  Ik heb er ook geen respect voor en ik weiger op eisen van gelovigen in te gaan, omdat wat ze eigenlijk vragen is dat ik me onderwerp.Let wel dat geld voor elke religie.
  Geloven doe je, als het dan helemaal moet, privé, en wat een ander al dan niet gelooft zou niemand interressant horen te vinden.
  Voor mijn part gelooft men in de sprookjes van Andersen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s