Noord-Engeland: moslims maken meisjes tot seksslavinnen

De Londense krant “The Times” beschuldigt de politie in Noord-Engeland van zware nalatigheid bij de vervolging van systematisch seksueel kindermisbruik door meestal islamitische mannen. Uit angst voor racismebeschuldigingen en islamvijandigheid zouden ook sociale organisaties bij de bescherming van de slachtoffers gefaald hebben.

“The Times” heeft een lijst gevallen gepubliceerd, waarbij teenagers misbruikt en tegen betaling tot seks met mannen werden gedwongen. Maar de autoriteiten grepen te laat in.

Nu ziet de Britse regering zich gedwongen om een nationaal actieplan tegen kindermisbruik op te stellen. Tim Loughton (Conservatief), parlementair staatssecretaris voor kinder- en familieaangelegenheden, zou te verstaan hebben gegeven, dat alle gemeentelijke autoriteiten ertoe zouden worden opgeroepen om gevallen van kindermisbruik sneller en met de hoogste prioriteit te onderzoeken.

Vooral in Noord- en Midden-Engeland benaderen vooral mannen van Pakistaanse afkomst de schoolmeisjes en verleiden hen met alcohol, drugs en seks. Ze maken de minderjarigen van 11 tot 16 jaar daardoor afhankelijk van hen en buiten ze dan als seksslavinnen uit.

Slachtoffer doet poging tot zelfmoord

De lijst van “The Times” heeft vooral betrekking op het graafschap West-Yorkshire. Daar zou bijvoorbeeld een meisje uit Leeds eerst gewillig zijn gemaakt om daarna door meerdere mannen tegelijk verkracht en als seksslavin misbruikt te worden. Het meisje probeerde vorig jaar om zichzelf van het leven te beroven door van een brug te springen. De autoriteiten zouden het nagelaten hebben informatie te onderzoeken, die hen naar de daders zou hebben geleid, aldus “The Times”.

De krant heeft ook andere wanhoopsdaden ontdekt. Zo zou een moeder haar 14-jarige dochter naar familie in Nieuw-Zeeland hebben gebracht, zodat ze kon loskomen van de mannen, die haar met drugs volgestopt en verkracht zouden hebben.

Zulke misdrijven zouden sinds de late jaren-90 bijna uitsluitend door mannen van Pakistaanse herkomst zijn gepleegd. Aangiften zouden vaak helemaal niet of slechts aarzelend in behandeling zijn genomen.

Een jongerenwerker uit Leeds schatte, dat “ongeveer 80% van de meisjes, met wie ik werk, seks zou hebben met Pakistaanse mannen”. Maar in de Noord-Engelse stad van 440.000 inwoners is slechts 3% afkomstig uit Pakistan. In andere graafschappen, zoals Derbyshire en Lancashire, zou de politie inmiddels veel harder optreden tegen seks- en drugsbendes, aldus “The Times”.

Engelse meisjes zijn “gemakkelijk vlees”

Als een van de redenen voor de misdrijven had de krant al eerder genoemd, dat moslims alleen zouden mogen trouwen met Pakistaanse maagden. Velen beschouwen Engelse meisjes als “gemakkelijk vlees”, aldus de voormalige Minister van Binnenlandse Zaken Jack Straw (Labour). “The Times” had op 5 januari een onderzoek gepubliceerd, volgens welk sinds 1997 in 17 processen in Noord- en Midden-Engeland steeds twee of meer mannen wegens seksueel misbruik en uitbuiting van minderjarige meisjes werden veroordeeld. Onder de in totaal 56 veroordeelden, bevonden zich 3 blanken en 53 Aziaten, van wie 50 met islamitische namen. 1,6 miljoen van de bijna 62 miljoen Britten zijn  moslims. Ze komen meestal uit immigrantenfamilies uit Pakistan en Bangladesh.

 

Zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2011/09/13/jonge-meisjes-als-seksspeeltje-voor-moslims/

Bron:

http://www.kath.net/detail.php?id=34082

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Racisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Noord-Engeland: moslims maken meisjes tot seksslavinnen

 1. William zegt:

  Ik ben bang dat het slechts een kwestie is van tijd voor de bom barst en een bloedbad onvermijdelijk is. Dat heeft slechts een oorzaak onze beroerings angst om voor racist te worden neergezet. Maar op een gegeven moment raken deze beschuldigingen hun beoogde werking kwijt.
  En worden de mensen imum voor Dat is het punt of no return Het recht zal in eigenhand worden genomen en deze pooiers zullen dan in grote getallen het loodje leggen.Als we nog een restje beschaving willen behouden dan moet er hard tegen dit soort praktijken worden opgetreden
  Anders dan raken we toch echt de controle kwijt.

  Like

  • Columnist zegt:

   Ik zie meer heil in ideologische ondermijning. Als de Pakistanen allen blanke meiden grijpen, maar zwarte meiden met rust laten, is de ideologische basis eerder Links-Liberaal dan Islamitisch. Toch kunnen we er niet onderuit dat dit gedrag ook ten dele gemotiveerd wordt door een Conservatieve seksuele moraal. En ook dan kunnen we de schuld niet volledig bij de Islam leggen.
   Als een praktische wenk is het onvermijdelijk om Pakistaans te leren, anders hebben de Pakistanen een te groot tactisch voordeel.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Tsjéésis, wat een rotkoppen hierboven.
  Maar nu iets dat belangrijker is en ik even nergens anders kwijt kan: de griffierechten gaan OMHOOG.
  Bekijk deze uitzending van gisteravond.Zelfs als u wordt gedaagd en niets op uw kerfstok heeft moet u BETALEN en niet te weinig. Heb het ook al bij AP geparkeerd maar is nog niet verschenen.
  http://tinyurl.com/6og4fc3 Kom in verzet. Zegt het voort. Let op: voorstel van Opstelten & Co is nog niet door beide Kamers, dus nog geen wet..!!!!

  Like

 3. JiepMK zegt:

  Wat ik vooral niet snap is dat de ouders van die blanke meisjes zo over zich heen laten lopen. Het zullen over het algemeen linkse hippies en tokkies zijn, maar dan nog, als zoiets je dochter betreft zou je als ouder toch in actie moeten komen.

  En dan te bedenken dat het pakistani betreft, een miezerig soort tweevoeter dat qua fysiek evenveel voorstelt als een bejaarde eekhoorn met reuma.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Heel triest verhaal en het staat natuurlijk niet alleen.

  Maar veel westerse vrouwen wenden zich ook vrijwillig tot de islam. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag.
  Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’.

  Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar zij een diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  40 jaar geleden was een buitenlander, vooral getint, al een leuk vriendje om te pronken……..

  En Pa zei, ‘Och onze Achmed valt wel mee hoor’

  Nu wordt de tol betaald….duur!

  Like

 5. potlood zegt:

  Het is in ieder geval gelijk duidelijk waarom vrouwen in islamitische landen volledig bedekt dienen te zijn.De barbaren worden al handtastelijk als ze een enkel of een pols zien.Walgelijke mensen.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Nou ben ik persoonlijk wel blij dat ik ze niet goed kan zien. De meeste die ik wel zag waren lelijk als de nacht. Kun je nachtmerries aan overhouden! 🙂

  Like

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  Moslims die hun seksuele driften op ongelovige hoeren uitleven. Mohammed kan tevreden zijn….

  Like

  • Columnist zegt:

   Vanuit Islamitisch oogpunt zijn ongelovigen nog erger dan hoeren, hoeren vragen tenminste geld. Je moet altijd andermans ideologie analyseren.

   Like

 8. lucky9 zegt:

  Inmiddels uit de media verwijderd:

  “55-jarige Marokkaanse vrouw dwingt minderjarige meisjes tot seks tegen betaling”
  locatie: ergens in Oost-Vlaanderen.

  Je moet tegenwoordig snel zijn om de waarheid te kopiëren want op een andere nieuws-site was de nationaliteit al weg gecensureerd.

  Een Marokkaanse als souteneur? Hallo! Denk eens na Dwang of geen dwang?

  Like

 9. Bassie zegt:

  Wat een griezels, echt luguber voor die meiden daarmee te moeten doen! Maarja misschien kiezen ze er ergens ook wel zelf voor;) Beste is iig die kereltjes te castreren, verminkt zijn ze al:)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s