Criminele migranten: Wat Sarrazin heeft verzwegen

In Denemarken heeft een van de brutaalste ooit bekend geworden verkrachtingen van een kind door een Somaliër tot een lynchstemming in de bevolking geleid. En in Nederland zorgen criminologische studies over het verband tussen criminaliteit en migranten voor opzien.

Oriëntaalse migranten moeten in Denemarken de komende tijd goed uitkijken als ze ergens naartoe gaan. Bewapend met honkbalknuppels en messen beschermen de Denen nu kinderspeelplaatsen. De reden van de in de Duitse (Nederlandse!) media verzwegen ongebruikelijke groep mensen is een Somaliër, die na de poging tot verkrachting van een 9-jarig Deens meisje nu ook een 10-jarig Deens meisje op beestachtige wijze heeft verkracht. Hij sprak twee kinderen op een speelplaats aan en dreigde ze met een mes te vermoorden als ze niet met hem mee zouden gaan naar het bos. Een van de meisjes kon vluchten, het andere werd anaal, oraal en vaginaal verkracht. Dit gebeurde in Gullestrup – daar heerst nu een lynchstemming tegen Oriëntaalse personen. De Somalische dader had daarvoor deelgenomen aan een excursie over Somalische cultuur en gebruiken, gefinancierd door de Deense belastingbetaler. Daarna was hij volgens berichten in de Deense media helemaal veranderd, beschouwde de Deense cultuur en Denen als minderwaardig. Alle Deense kranten staan vol met berichten over de Oriëntaalse kinderverkrachter – ook de internationale Deense media berichten over de lynchstemming in het land.

Ondertussen kunnen de Duitsers zelfs niet genoeg Somaliërs krijgen. Duitsland liet alleen al afgelopen dinsdag op kosten van de belastingbetaler 150 gezinnen uit Somalië, Ethiopië, Soedan en Eritrea uit Malta over vliegen en verzorgt hen in het vervolg in Duitsland. Dat stond natuurlijk in geen enkele Duitse krant, maar op Malta was men blij dat men de medeburgers weer kwijt was.

Ondertussen komen de Nederlanders schokkend nieuws te weten over de in hun land levende Oriëntaalse personen. Sinds 2009 publiceert de Nederlandse politie in onderzoeken concrete informatie over bijzonder criminele bevolkingsgroepen – bijvoorbeeld over Marokkanen. Ook in criminologische Nederlandse vakbladen worden nu cijfers over criminele Oriëntaalse migranten gepubliceerd, bijvoorbeeld in het Amsterdamse Journal of Criminology. Nu werd de nieuwste studie m.b.t. de criminaliteit van Oriëntaalse migranten in Nederland gepubliceerd: 40% van alle Marokkanen in de leeftijd tussen 12 en 24 jaar is volgens dit onderzoek begonnen aan een criminele carrière. Al jarenlang proberen Nederlandse steden om met constant nieuwe programma´s grip te krijgen op het probleem van de stijgende criminaliteit van Oriëntaalse personen – alle studies tonen aan, dat de inspanningen mislukt zijn. In Amsterdam werden dit jaar voor het eerst Nederlanders door migranten met de dood bedreigd, omdat zij overdag niet zouden vasten. Op de oproepen van de politie kwamen tot nu toe geen aanwijzingen binnen, de Nederlanders zijn nu bang voor de culturele “verrijking”. Ze maken op dit moment de nachtmerrie immigratie mee.

Bron:

http://tinyurl.com/cbrke4o

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Islam. Bookmark de permalink .

23 reacties op Criminele migranten: Wat Sarrazin heeft verzwegen

 1. qutrex zegt:

  We hoeven in Europa niet meer lang te wachten op het moment dat de bom barst. Steeds meer mensen in dit land en in de landen om ons heen ervaren de dagelijkse ellende van dat multicul-gedoe en steeds vaker geven mensen tegengas. Wat de (plaatselijke) overheden ook mogen beweren (het is allemaal zo erg; onderbuikgevoelens etc ), het wordt niet langer meer gepikt.

  Het is al lang 5 voor 12 geweest. De welwillende voornamelijk oorspronkelijke europeanen zijn het zat en beseffen dondersgoed dat het zo niet langer door kan gaan. Alle ingredienten voor het losbarsten van een gigantische volkswoede zijn aanwezig. Het water staat bij velen tot aan de lippen en voor veel mensen is de maat vol. Het is m.i. slechts wachten op de spreekwoordelijke en onvermijdelijke vonk in het kruitvat… Van alles is er geprobeerd; het heeft vele miljarden gekost, maar de boven ons hoofd gegroeide problemen kunnen niet meer met praten worden opgelost of onder het tapijt worden weggemoffeld.
  Er valt ook niet met die fanatieke volgers van een eng zandbak geloof/ideologie te onderhandelen. Dat is hen ook niet toegestaan. Triest maar waar. Het is mooi geweest. Laat maar uit elkaar klappen de boel.

  Like

 2. Vreemd wel dat Somaliers, Marokkanen en anderen beschouwd worden als “orientaalse” immigranten. Ik dacht altijd dat de Orient in Azie ligt en niet in Afrika.

  Allerlei woorden en begrippen veranderen ~ het Nabije Oosten bestaat niet meer, alles is nu zo wat Midden Oosten. Fascist en nazi zijn scheldwoorden geworden en hebben hun oorspronkelijke betekenis verloren. Arabieren kunnen nooit anti semitisch zijn, want ze zijn zelf semiten…..

  Dit alles helpt uiteraard niet om het probleem van de criminaliteit op te lossen, maar volgens mij zou het aan te bevelen zijn om woorden en termen wat precieser te gebruiken.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Ik blijf het maar herhalen: hoofdoorzaak van alle allochtone, lees: migranten-ellende is de KORAN.* Mijn advies: daders van misdaden zoals boven onmiddellijk na het oppakken, (bezittingen verbeurd verklaren, inhoud/bankrekening naar de slachtoffers), samen met de verwekkers(indien aan wezig) denaturaliseren, registreren als persona non grata en met dezelfde gang uitzetten naar het land van herkomst.
  *zie ook HET PROJECT.
  En omdat hier geen geschikte draad te vinden is, deze waarschuwing: kijk uit met mobiele telefoons en e-mail..!!! http://www.spyfiles.org

  Like

 4. Wachteres zegt:

  G.Deckzeijl: HOOFDOORZAAK VAN AL DEZE ELLENDE IS LINKS.

  Wat hebben wij in Europa met de koran van doen? Als links niet zou toestaan dat de fundamentalistische islam met al zijn achterlijke gewelddadigheden voet aan grond kreeg in Europa, dan zouden er ook geen problemen zijn.

  Zelfs fundamentalistische moslims die in hun geboorteland niet welkom zijn, mogen hier vrij rondlopen en vinden bescherming onder de wet.

  En wee degenen die kritiek hebben op diezelfde islam; zij zijn behept met tenminste onderbuikgevoelens of nog erger met racistische, Hitleriaanse opvattingen.

  http://www.welingelichtekringen.nl/1317-europa-wil-niet-meer-strijden-voor-idealen.html

  Lees de linkse reacties eens onder dit artikel. Er wordt niet inhoudelijk in gegaan op wat Hirsi Ali zegt, zij als persoon, met voor links niet welgevallige opvattingen wordt aangepakt.

  ‘Tegengaan van de islamisering is geen doelstelling van beleid’

  Een motie ingediend door PVDA en GroenLinks.

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/279717/Brede-steun-voor-linkse-motie-islamisering-niet-tegengaan.htm

  Helaas ziijn de meeste partijen zo beinvloed door het linkse denken dat ze hiermee accoord gingen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres: ja, je hebt gelijk! http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres: hier is nog zo’n voorbeeld van linkse naïviteit. Lees vooral de laatste zin van het artikel. http://tinyurl.com/ct9u7z7
  Zou ze ’t doorhebben wat zich in Amsterdam aan het ontwikkelen is?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres en anderen: bij onze Oosterburen is het gelazer dat we hier met de Marokkaanse holbewoners hebben, een hot item! http://tinyurl.com/6pfgsz4

  Like

 8. Linsky zegt:

  Yep Deckzeil;
  Hier ook een leuk document PDF..
  Heb het zelf echt niet helemaal gelezen, heb wel wat anders te doen 🙂
  Maar voor de liefhebber dus;

  Klik om toegang te krijgen tot marokkaanse-nederlanders-2011.pdf

  Like

 9. Linsky zegt:

  Ik zal E. J. vragen om een Topic ‘Open Draad’ te verschaffen.
  Tot zolang maar even hier:

  A Manifesto for European Economic Dictatorship

  Like

 10. Linsky zegt:

  Deze is wel leuk. 🙂
  Nobody fucks with the Jesus!

  Like

 11. Linsky zegt:

  Overigens is er inmiddels ook een nieuw verschijnsel ontstaan ten gevolgen van onze zo gewaardeerde cultuur verrijking…de zogenaamde Robbery Mob! en variant op de leuke Flash Mobs.

  In dit geval stormen hele bendes, die van te voren met elkaar hebben afgesproken, middels twitter en msn, etc. tegelijk zaken binnen om in de ontstane chaos de boel te plunderen.
  Pakkans..nihil!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Dank D.G en Linsky: Interessante en leerzame links.

  Like

 13. Linsky zegt:

  En speciaal voor de mensen die veel tijd hebben en zich misschien wel vervelen,
  hier het blog van een medestrijder die wat tegen zegeningen van de islam schijnt te hebben. 🙂

  http://logicfreezone.wordpress.com/category/de-zegeningen-van-de-multikul/

  Like

 14. JiepMK zegt:

  Niet eens met Deckzeijl. Ik zie de koran als, allah het zwijntje en zijn ranzige profeet mohammed de pedofiel als een onderdeel van de identiteit. Het idee van ‘wij moslims zijn superieur’ is gebaseerd op identiteit waar cultuur, ras, religie en alles wat er bij komt kijken onderdeel van uit maken. Of dacht je dat arabieren ineens normaal gaan doen zodra ze de Bijbel gaan lezen?

  Overigens acht ik die Denen nog niet dapper genoeg om een stuk importafval als zo’n infantiele zandneger met gelijke munt terug te betalen, maar we wachten het af.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @JiepMK: geef even aan waarom je het niet eens bent met info die ik alleen maar doorgeef.
  Hier heb je het bewijs dat allochtone, lees: voornamelijk Marokkaanse criminaliteit direct gelieerd is aan soera 3:151: http://www.ex-moslims.nl
  Al eerder heb ik gemeld van gevallen waarin allochtone verwekkers hun addergebroed opjutten om bv. winkeldiefstallen te plegen. (dit omdat volgens diezelfde KLOTE-koran ongelovigen, lees: niet-moslims het leven op alle mogelijke manieren zuur gemaakt mag worden, dus ook diefstal.)
  Het heeft geen zin een bepaalde ontwikkeling te bagatelliseren, dat kunnen ze zelfs bij internetGESTAPO MDI niet ontkennen!
  http://tinyurl.com/3pmtnol

  Like

 16. JiepMK zegt:

  @Deckzeijl

  Ik denk dat de koran aansluit bij de arabirische identiteit, en niet andersom zoals jij stelt.
  Je zou ook kunnen zeggen dat ik denk dat de koran een soort van excuus is om mensen met een andere identiteit te kunnen onderdrukken, verkrachten, vermoorden en te bestelen. Als ze geen koran hadden gehad, dan hadden ze iets anders verzonnen. Omdat het in die woestijnbewoners zit en er niet vanuit de koran wordt ingebracht.

  Nogmaals: denk jij dat het vervangen van de koran door de Bijbel leidt tot verbetering van de kwaliteit mensen uit die woestijnlanden?

  Like

 17. Linsky zegt:

  JiepMK ;

  Persoonlijk ben ik dezelfde mening toegedaan!
  Het zit in dat volk zelf.

  Hun aard en onvermogen zelfstandig te oordelen.

  Een mens die zelfstandig denk, en verantwoordelijk is en wil zijn voor zijn eigen daden,
  kan zich nooit conformeren aan een doctrine die andere gelovigen de hals af wil snijden.

  Er is namelijk ook nog zoiets als persoonlijke ethiek, of geweten….etc.

  Maar op het bezit van die eigenschappen heb je die moslims nog nooit kunnen betrappen!

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Linsky en anderen: maar ‘de aard van het volk’ heeft zich toch echt wel via de islam/de koran ontwikkeld.

  Wat, als het in de koran verboden wordt om zelfstandig te denken, gewoon doen wat allah in zijn boodschap zegt, en verder je hersenen niet laten werken?

  Voor de islam is zelfstandig denken als vloeken in de kerk.

  Een moslim leert niet eigen verantwoordelijkheid te dragen en verantwoordelijk te zijn voor wat hij doet of niet doet.

  Daarom hebben ze ook nooit schuld als ze iets hebben uitgespookt. De schuld ligt altijd bij anderen.

  Zelf denken ze ook dat de misdaden die zij begaan in opdracht van allah gebeuren. Vandaar:

  “Allahu Akbar”. Bij alles wat ze doen,zelfs bij de grootste misdaden, wordt dit geschreeuwd.

  Like

 19. Linsky zegt:

  Wachteres;

  Je hebt helemaal gelijk hoor! 🙂

  Het punt is dat de omstandigheden niet de mens maken,
  maar dat de omstandigheden laten zien wie iemand is!

  In de oorlog zei men vaak; “Kijk eens wat de oorlog met mensen doet!”

  Maar het was de oorlog die de mensen de kans gaf te zijn wie ze werkelijk waren.
  Vandaar dat er zich wel heel erg veel vrijwillig aanmelden bij de SD en de SS!!!

  Voor die moslims geld het zelfde…..de koran en de sahria, geeft ze de gelegenheid te zijn wat ze willen,…………..
  kinderverkrachters en vrouwenmishandelaren!

  😦

  Like

 20. wachteres zegt:

  Helaas, Linsky. Ik kan het toch niet helemaal met je eens zijn.

  Het is voor mij een kwestie van: wie was er eerst; de kip of het ei. En daar kom ik met jouw redenering ook niet uit.

  Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe eeuwenlange indoctrinatie en verbod om zelfstandig te denken op mensen inwerkt.

  Mannen in Europa hebben in vroegere tijden ook absurde gedachtegangen over de vrouw en het vrouwelijk wezen gehad.

  Dat is eigenlijk pas veranderd in/na de tijd van de Verlichting.

  Zijn mannen daarom nu beter dan vroeger? Nee, ze zijn minder afhankelijk van wat de pastoor of de dominee erover zegt.

  In 1957 is er pas een wet doorgekomen die gehuwde vrouwen recht op zelfstandigheid gaf.

  Van tevoren hoorde ik eigenlijk geen man zeggen dat de regels voor de gehuwde vrouw absurd waren.

  Onze normen en waarden hebben zich ontwikkeld door de verlichting, het humanisme en door nadenken over godsdienst.

  Die hele ontwikkeling is er in het Midden-Oosten tot nu toe niet geweest.

  Like

 21. Linsky zegt:

  Wachteres:

  Misschien dat enkelen onder ons na al die eeuwen onderhand eens hebben gegrepen dat het leven alleen geleefd kan worden als men de verantwoordelijkheid voor eigen daden ook zelf neemt!

  Uit wat er in het verleden is gebeurd blijkt in ieder geval dat, ( ondanks dat we best weten dat “beschaving” vaak niet meer dan een laag vernis is ), we toch door de nodige inspanningen middels zelfreflectie en ontwikkeling van normen en waarden, geresulteerd in persoonlijke ethiek,
  iets verder zijn gekomen en in staat zijn als normale mensen met elkaar te leven.
  Een ‘beschaafde’ samenleving er op na te houden.

  Al minstens 1400 jaar hebben die rifratten alleen maar dat gevoed in hun zieke geest het meest dierlijke in leven hield!

  Ik zeg niet dat de Westerse mens en haar ideologie en geloof het beste zijn, maar wel leefbaar.

  Wij zijn in ieder geval zo ver, dat we met ander culturen kunnen samenleven, ook al kost dat soms strijd en pijn.

  Die zandnegers en rifratten, hebben maar één doel…

  HET VERNIETIGEN VAN ALLES WAT ANDERS IS EN GOED EN LIEFDE IS!
  ZIJ ZIJN TEGEN HET LEVEN ZELF!

  Het is niet van belang wat er het eerst was.

  Van belang is waar we nu mee moeten leven…toch?

  Like

 22. Wachteres zegt:

  “HET VERNIETIGEN VAN ALLES WAT ANDERS IS EN GOED EN LIEFDE IS!
  ZIJ ZIJN TEGEN HET LEVEN ZELF”!

  Helemaal mee eens. En daar valt niet mee te leven; dat moeten wij niet willen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s