Paul Weston: De greep van de totalitaire EU wordt sterker

Het gedrag van de EU-commissarissen wordt steeds dictatorialer en bewijst eerder het argument van de Sovjet-Russische dissident Vladimir Boekovski, die in het jaar 2006 zei, dat de politieke structuur van de Europese Unie hetzelfde als die van de Opperste Sovjet en het Politbureau is en dat deze gelijkenis opzettelijk is.

Liberaal links ontbreekt het ongelukkig genoeg aan welke vorm van historische kennis dan ook, echter met zijn talrijke huldigingen in menselijkheid zouden ze eigenlijk de menselijke aard moeten kennen, maar zelfs dat schijnt zijn intellectuele vermogens te boven te gaan. Het gedachtegoed van een dictator schijnt slechts te streven naar één enkel doel – controle te verkrijgen over anderen. Lenin zei ooit, dat het bij communisme eigenlijk niet om gelijkheid voor de arbeiders zou gaan, maar veelmeer om controle. Totale controle.

Hebben we niet precies dat de afgelopen weken kunnen zien? Mevrouw Merkel en meneer Sarkozy worden beide geciteerd, dat het hun bedoeling zou zijn om in het kader van de economische catastrofe in de eurozone (veroorzaakt door de economische politiek van de EU) van de Europese kiezer verdere controle af te pakken ten gunste van de EU, en nu zal dit zeer zeker in sterkere mate plaatsvinden.

De voormalige Griekse minister-president Papandreou deed het nogal stomme voorstel, dat het Griekse volk zelf op democratische wijze over zijn economische toekomst zou moeten beslissen – en onmiddellijk werd hij door de machtigen van de EU ten val gebracht en vervangen door Lucas Papapdemos, een man met onberispelijke socialistische economische referenties, die eerst van chef van de Griekse centrale bank opklom tot vicepresident van de Europese Centrale Bank (ECB) en toen minister-president van Griekenland werd. Met andere woorden, een stroman van de EU in een voormalig democratisch land.

In Italië viel Silvio Berlusconi niet over zijn pikante seksuele spelletjes of zijn zogenaamde levenslange corruptie, maar hij had het gewaagd vragen te stellen over de waarde van de euro. Optreden van het verontwaardigde EU-Politbureau en het einde van de bejaarde, maar desondanks opvallend rimpelvrije wellustige rokkenjager, die vervangen werd door de ongekozen voormalige EU-commissaris Mario Monti en een kabinet, dat bestaat uit bankiers en academici, niet een van hen vertegenwoordigt ook maar een enkele Italiaanse politieke partij. Ziet democratie er zo uit? Nee, het is gewoon totalitarisme.

Dit zou geen verrassing moeten zijn voor diegenen, die de dictatoriale praktijken van de EU kennen. Landen zoals Ierland en Denemarken mochten referenda houden, maar toen ze weigerden de visie van de EU van een utopische socialistische toekomst te accepteren, werden ze afwisselend bedreigd en omgekocht, totdat ze uiteindelijk toegaven aan de wensen van de ongekozen EU-commissarissen.

Diezelfde minachting van de democratie konden we in het jaar 2004 in Groot-Brittannië zien, nadat het noordoosten hardnekkig geweigerd had een regionale vergadering te vormen, tot grote ergernis van de Labourregering, die dit gewoon beantwoordde door de wil van de burgers naast zich neer te leggen en doorging. In het jaar 2007 vormde Gordon Brown negen regionale regeringsbureaus met aan het hoofd regionale ministers, volgens de geografische indeling van Engeland door de EU.

Groot-Brittannië werd schandelijk behandeld door zijn politici. Het Labour Manifest uit het jaar 2005 stelde vast, dat de kiezers over het Verdrag van Lissabon mochten stemmen, maar ze hebben gelogen. David Cameron, altijd zo elegant in zijn formuleringen, kreeg het voor elkaar het zo te brengen alsof hij een referendum zou aanbieden, maar uiteraard heeft hij dit niet gedaan. Nu staan we hier en worden praktisch door ongekozen socialisten in Brussel geregeerd, door een marionettenregering van zogenaamde “conservatieven” in Westminster.

Alleen al de afgelopen week zijn we erachter gekomen, dat de EU meerdere miljoenen Noord-Afrikaanse islamitische migranten d.m.v. mobiliteitspartnerschappen naar Europa en Groot-Brittannië wil importeren, met het doel om EU-acties “meer toe te spitsen op migranten met het doel de migranten meer rechten te geven en hun mensenrechten in hun herkomstlanden, bij de transit en in hun doellanden te versterken”.

William Hague, minister van Buitenlandse Zaken en EU-poedel, hoorde deze oproep en schreef een artikel voor de Daily Telegraph, waarin hij het belang van de Turkse EU-toetreding omschreef, ongeacht wat Amnesty International over de Turkse houding tegenover de mensenrechten te melden heeft.

Wat een merkwaardige situatie: zelfs toen de “Arabische Lente”verzonk in een Koraanse winter, drongen onze ongelooflijk domme politici er bij hun eigen landen op aan om zich te laten overspoelen door mensen, die niet in staat zijn te leven in liberale democratieën.

Waarom wil de EU deze radicale en cultureel vreemde mensen opnemen?

Het antwoord is heel eenvoudig: verdeel en heers, breek de gemeenschappen open en vernietig de nationale staat. De Russen hebben dit tijdens de Tweede Wereldoorlog gedaan toen ze de Baltische staten annexeerden, toen grote hoeveelheden Russen naar de veroverde gebieden werden geëxporteerd, omdat men probeerde de autochtone bevolking te verwateren en te “de-nationaliseren” en zo een Sovjetcontrole af te zwakken.

De andere reden waarom men qua ras en cultuur op elkaar gelijkende landen met massa´s buitenlanders overspoelt, die helemaal niet van plan zijn de Britse waarden aan te nemen, is heel eenvoudig. Onze heersers vertellen ons, dat ze “verscheidenheid” met zich mee zouden brengen, maar dat is een leugen.

Regionale politiechefs spreken van “zenuwslopende” breuken in multiculturele gebieden, wat tot steeds grotere controle door de regering leidt om het deksel op de borrelende partijen te houden. Des te meer onenigheid of multiculturalisme, des te meer macht voor de socialistische elites – wat de bedoeling was.

Het gaat alleen om controle. Gedurende de afgelopen dagen hebben we geleerd, dat de EU het financiële centrum van de City of London meer onder EU-heerschappij wil plaatsen met toenemende druk op de Britten, om zich aan te sluiten bij de ongelukzalige euro.

Een ander EU-dictaat, dat zich op dit moment op weg naar de vorming van een wet bevindt, stelt voor, dat alle zaken een borg van € 25.000 moeten klaarleggen. Waarom? Omdat het veel gemakkelijker is om duizenden firma´s van een bepaalde grootte te controleren dan tienduizend kleinere, ongeacht hoeveel economische vernietiging dit zou veroorzaken.

Intussen maken mevrouw Merkel en de EU-commissarissen plannen, die moeten garanderen dat Groot-Brittannië geen referendum hoeft te houden, wat volgens het huidige EU-recht dringend noodzakelijk zou zijn, omdat dit het rechtstreekse resultaat van een grondwettelijke verandering zou zijn, die noodzakelijk zou worden na het voorstel van een nieuwe, machtige en ongekozen EU quasi-NGO, wiens taak de politieke annexatie van mislukte landen van de eurozone is.

En we willen toch ook de buitengewone fysieke macht niet vergeten, die de EU nu al ver ons heeft. Europol, de duistere politieservice van de EU kan grensoverschrijdend werken onder diplomatieke immuniteit. De EU heeft haar eigen paramilitaire eenheid, Eurogendfor (EGF), die volgens geruchten al werd ingezet aan de zijde van de Griekse mobiele eenheid. Dan is er nog het Europese arrestatiebevel (EAW), dat overal in Europa kan worden uitgevoerd en dat de arrestatie en uitlevering van een Brits staatsburger kan eisen – een aangelegenheid, waarin Britse rechtbanken worden overruled, mochten die toch willen interveniëren.

Het EAW werd in het jaar 2003 ingevoerd om tegen zware criminaliteit en terrorisme op te treden, maar vele duizenden Europeanen en Britse staatsburgers, die tot vandaag werden uitgeleverd, werden gearresteerd vanwege “misdaden”, die in hun alledaagsheid gewoon lachwekkend zijn.

In het vervolg zou dit echter niet meer zo alledaags kunnen zijn. Volgens de EU-wetten over racisme en buitenlanderhaat is het zeer wel mogelijk, dat men de uitvoering van een EAW kan meemaken, gewoon omdat de aangeklaagde persoon in het openbaar zijn verzet tegen de islamitische immigratie heeft verkondigd en zich daardoor “racistisch” en “buitenlandervijandig” heeft uitgelaten.

Alle bovengenoemde punten zou men heel serieus moeten nemen. En als we betrouwbare mainstream media zouden hebben, dan zou dit alles ook gebeuren, daaraan zou ik niet twijfelen, maar de socialisten in de media zijn grotendeels dezelfde mening toegedaan als de socialisten in Brussel, dus krijgen de dictators een vrijbrief.

Zou u zich een BBC kunnen voorstellen (in Nederland de NOS), die nog altijd de EU in Brussel zou ondersteunen, ook als deze door politiek rechts zou zijn overgenomen? Natuurlijk niet – zij zou de EU een totalitaire schande noemen – en ze zouden nog gelijk hebben ook!

De EU heeft 120.000 wetsontwerpen uitgevaardigd, waarvan slechts 10% van kracht is. Datgene wat is overgebleven, wacht er op om in de toekomst gebruikt te worden. Het kader h werd al dusdanig gevormd om de totale controle over voormalige democratische Europese landen uit te oefenen, we wachten er alleen nog op wanneer van kracht wordt.

Wanneer zal dit gebeuren? Niemand weet het precies, maar je schijnt niet echt verkeerd te liggen door te zeggen, dat we staan blootgesteld aan een stapsgewijze verscherping van de controle door de EU. Of het een weke ideologie blijft, moeten we afwachten, maar er bestaat geen reden om aan te nemen dat de gewelddadige socialistische geschiedenis van de afgelopen honderd jaar achter ons zou liggen.

We zijn op dit moment getuige van het ontstaan van een rasechte dictatuur. Deze mensen houden op geen enkele wijze rekening met de democratie en hun socialistische ideologie is gewoon een iets slappere versie van die communistische ideologie, die in de loop van de vorige eeuw meer dan 100 miljoen mensen heeft vermoord, terwijl deze tegelijkertijd de economische en maatschappelijke systemen van de naties heeft vernietigd die zij had geïnfecteerd.

De machtigste man in Europa is de voorzitter van de Europese Commissie Barroso, een voormalige Maoïst zonder dit duidelijk te hebben afgezworen, en nu nog bezweert hij met zijn apparatsjik-retoriek de nieuwe macht, ontstaan op de rug van een economische ramp, en noemt deze een “grote sprong voorwaarts”. Tijdens de Chinese “sprong” vermoordde voorzitter Mao ongeveer 45 miljoen van zijn eigen burgers.

Deze waanzin moet stoppen. Met de partij UKIP bestaat er een platform om tegen de EU te stemmen, maar als u zich ook zorgen maakt over de langdurige bedreiging door de islam, dan is er maar één partij die in uw interesse handelt en dat is British Freedom Party.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/50093

Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Europa, Europeanisering, Groot-Brittannië, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Paul Weston: De greep van de totalitaire EU wordt sterker

 1. Linsky zegt:

  Hoera, het is weekend!
  We krijgen weer leesvoer. 🙂

  Like

 2. ejbron zegt:

  @Linsky

  LOL!! (brok ongeduld!) 😉 🙂

  Like

 3. Linsky zegt:

  Uitstekend stuk weer E. J. !

  Vrijwel alle ziek makende feiten zijn in dit stuk benoemd.

  Er is echter nog een facet wat niet benoemd wordt……..
  de pedofiele bedoelingen van deze zieke geesten! 😦

  Als je de zaken goed bestudeerd kun je die echt wel er uit distilleren.
  Het gaat allemaal nog veel verder en dieper….!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Log effe in straks…wij lezers hebben een klein verzoekje. 🙂

  Like

 5. Linsky zegt:

  Kan hier trouwens ook.

  Uit de commens van een aantal reaguurders blijkt er duidelijk behoefte te zijn aan een zogenaamde ‘Open Draad’.

  Bij deze verzoeken wij u dan ook vriendelijk doch dringend aan deze behoefte tegemoet te komen, daar het uitblijven van een algemene opstand niet gewaarborgd zal zijn bij het negeren van deze wens!

  Hoogachtend.
  Linsky. 🙂

  Like

 6. Hellen zegt:

  EJ Bron , respect voor alles wat U vertaalt en naar buiten brengt , klasse !
  ZO ZOUDEN ER MEER MOETEN ZIJN !

  Like

 7. ejbron zegt:

  Dank u Hellen 🙂

  Like

 8. ejbron zegt:

  @Linsky

  E.J. begint NIET aan een of andere “Open Draad” o.i.d. Ik wens absoluut GEEN bemoeienis van wie dan ook meer met mijn weblog! Heb daar slechte ervaringen mee! 😉

  Like

 9. Linsky zegt:

  Mmmm,…helemaal niet bang voor opstanden dus. 😦

  Nou ja, …het was te proberen he. 🙂

  Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  @ Linsky.

  Ik ga je binnenkort een link toesturen via Bert.
  Ik zou graag willen dat je daar enig onderzoek naar gaat doen.
  De info komt van een voormalig Brussels politieman en lijkt me zeer interessant te zijn wat betreft het aantonen van pedofiele connecties.
  Het kan een weekje duren maar het gaat komen.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ik ben in blijde verwachting, Henk! 🙂 🙂 🙂

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  Oei Linsky, Ik hoop wel dat je buik op een wasbord blijft lijken.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Maak je geen zorgen over mijn buikje

  Ik kan staand m’n eigen pik nog zien. 🙂

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  LOL! Met een periscoop waarschijnlijk!! 🙂 🙂

  Like

 15. Linsky zegt:

  Waarom denk je dat E. J. ?
  Heb jij daar dan al ervaring mee? 🙂

  Eerlijk gezegd gebruik ik gewoon een ( lach ) spiegel 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s