In het Ruhrgebied wordt het reizen met openbaar vervoer steeds gevaarlijker

Het toebrengen van (zwaar) lichamelijk letsel is de afgelopen twee jaar verdubbeld. Daarbij komen nog andere zaken, zoals lastig vallen, bedelen, beledigen, roken, enz. Allemaal zaken, die karakteristiek zijn voor de verrijkers uit de parallelsamenleving en voor de rotatieburgers. Waarschijnlijk kon men het er niet over eens worden hoe men deze verschillende groepen daders moet noemen, daarom liet men het liever achterwege hun etnische afkomst te benoemen en vertrouwde opnieuw op een algemene verdenking en op de vooroordelen van de lezers:

Het reizen met het openbaar vervoer wordt steeds gevaarlijker. De afgelopen twee jaar is het aantal gevallen van het toebrengen van lichamelijk letsel verdubbeld. De VRR heeft een statistiek over de veiligheid in zijn verkeersmiddelen gepubliceerd en laten zien welke lijnen het gevaarlijkst zijn.

Lastig vallen is de belangrijkste ergernis, waarmee klanten en personeel in de bussen en trams in het Ruhrgebied het meest te maken krijgen.

De VRR publiceerde nu een statistiek over de veiligheidssituatie in zijn verkeersmiddelen. Conclusie: ongeveer 70% van de gevallen hebben te maken met actief en passief lastig vallen. Waarvan buschauffeurs, conducteurs en veiligheidspersoneel in meer dan de helft van de gevallen de slachtoffers zijn. 43% van de slachtoffers zijn reizigers.

Bedelen, beledigen en roken komen veel vaker voor

Maar ook dit: In het jaar 2010 kwam het 450 maal tot het toebrengen van lichamelijk letsel in bussen en trams, een jaar daarvoor waren dit er nog 409 en in 2008 nog 209.

Het aantal als “zwaarwegende gebeurtenissen” vastgelegde delicten ligt echter slechts bij 5%. Veel vaker ergeren klanten en medewerkers zich aan bedelen, beledigingen of rokende reizigers of aan medereizigers, die dronken waren of bedreigend overkwamen.

En de journalist, die zichzelf er niet toe kon brengen om de etnisch-culturele afkomst van de meeste daders te noemen, heet Martin T.

Laten we hopen, dat de meeste slachtoffers diegenen zijn, die in hun blindheid deze toestanden hebben veroorzaakt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2011/12/02/im-ruhrgebiet-wird-das-fahren-mit-den-offentlichen-verkehrsmitteln-immer-gefahrlicher/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op In het Ruhrgebied wordt het reizen met openbaar vervoer steeds gevaarlijker

 1. Linsky zegt:

  “Laten we hopen, dat de meeste slachtoffers diegenen zijn, die in hun blindheid deze toestanden hebben veroorzaak!”

  Dat is wat we dus hopen…dan is er toch nog iets van ‘gerechtigheid’.

  Overigens denk ik dat we zo langzamerhand in NL de zelfde situatie hebben, met dit verschil dat de gevaarlijkste dat schorem in uniform is….
  Hier worden bijv. oude mensen die elkaar willen helpen op het station door vier “veiligheidsagenten” van de trappen gesodemieterd!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Liveshow The Voice of Holland trekt bijna 3,5 miljoen kijkers!

  Kijk, zo hou je mensen van de echte problemen af. 😦

  Like

 3. Linsky zegt:

  En misschien moeten we hier ook maar eens beter op ons doen en laten letten: 😦
  http://www.geldenrecht.nl/artikel/2011-12-02/verzekeraars-gluren-op-facebook

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen inclusief de webmaster: PAS OP MET FACEBOOK…!!!!! Flikker die F-knoppen van je blog af, Bert, doe het VANDAAG…!!!! http://tinyurl.com/67vhpj6
  Alles wat je op die GLUURsite van Zuckerberg parkeert, wordt geheid ook door potentiële werkgevers(en geheime diensten!) gelezen en UITGEBUIT. Let op je privacy. Zag ik gisteren op http://www.security : cybercriminelen zijn nu al instaat om virusscanners te omzeilen om op die manier allerlei rotzooi op je “kist” te parkeren. En de overheid blijft maar ouwehoeren dat internetbankieren in casu DigiD veilig zouden zijn. Het is GELUL, een veilig internet zal ALTIJD een utopie BLIJVEN..!!! http://tinyurl.com/3m5wfmg
  Maar uit eigen ervaring weet ik dat je kunt blijven waarschuwen en dat het de “goegemeente” geen ene reet interesseert. Maar o wee, als ze te maken krijgen met bv. identiteitsdiefstal(iets dat igv facebook ALTIJD op de loer ligt) is de wereld te klein. Maar dan zijn ze wel TE LAAT.

  Like

 5. Tiemen Veenstra zegt:

  Het zullen wel weer neonazi’s zijn…. 🙂

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ik geef de strijd op, Bert. Want die knop zie ik nog steeds hier rechtsonder staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s