Oeffff, mag de waarheid worden uitgesproken?

Ingezonden door Marijke Wright.

Heb ook begrip voor normale Nederlanders!

Respect a.u.b. voor ons, die hier al duizenden jaren wonen!

Wij respecteren onze buren en zullen hen helpen in tijden van nood.

Doch, wij zijn Nederlanders, dus geen POLEN, géén ALBANEZEN, MAROKKANEN, TURKEN, ARUBANEN, AFGHANEN, NIGERIANEN, SURINAMERS, HAÏTIANEN enz.

Onze taal is NEDERLANDS en niet RUSSISCH, POOLS, ROEMEENS, TURKS, AZIATISCH of ARABISCH.

Onze kinderen leren NEDERLANDS vanaf hun derde levensjaar op school en wanneer wij als inwoners deze taal niet beheersen, zijn wij slecht geschoold en kansloos in onze maatschappij.

Waarom zijn niet-Nederlands sprekende migranten hier dan ineens bevoorrechte burgers?

Hollanders dragen jeansbroeken met hemd en onze vrouwen dragen topjes met rokjes.

Wij Hollanders dragen géén GORDIJNEN en géén hoofddoeken, want er zijn hier geen “zandstormen“!

WAARDE MIGRANT

RESPECT BEGINT BIJ JEZELF!

Als u zich beledigd voelt door een dame met korte rok en decolleté, blijf dan waar u vandaan komt!

Wij eten frieten met varkenssaté en brood met ham.

Als u daar een probleem mee hebt, kom dan niet naar ons toe en blijf lekker in uw zandbak!

De LEEUW VAN NEDERLAND is ONS boegbeeld, wie er niet mee kan leven gaat maar lekker KAMELEN bewonderen in het thuisland waar Allah de baas is.

Wij hebben, zegt men, een rechtvaardig strafsysteem: als u zich daarover denkt te moeten beklagen stel ik voor dat u opzout!

Wij hebben géén sharia, hakken géén ledematen af, steken géén ogen uit, hangen géén homo’s op, stenigen géén vrouwen die niet uitgehuwelijkt wensen te worden, hangen géén demonstranten tegen het regime aan hun benen op om hen vervolgens dood te knuppelen, gooien géén gehandicapte kinderen in de rivier, begraven géén criminelen levend, etc etc.

Wanneer iedereen van jullie dit nu eindelijk eens gaat beseffen kunnen we samen onze naam:

‘NEDERLANDERS’ waardig en trots dragen en onze prachtige cultuur in stand houden, iets waar onze NEDERLANDSE voorvaderen bloed, zweet en tranen voor hebben gelaten!

Door:

Marijke Wright                

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

101 reacties op Oeffff, mag de waarheid worden uitgesproken?

 1. Marc Bouwman zegt:

  Polen, Surinamers en Haitianen horen niet in dit rijtje thuis! Die kennen evenmin hoofddoek noch zandbak. Die verzetten zich net zo goed tegen al die onzin.

  Hou svp de zaken zuiver: het onderscheid is moslim tegenover die van niet-moslim.

  Met name van Polen en Surinamers kan gezegd worden dat ze de taal kennen, dan wel leren. Ik kan hou dan ook geen enkele reserve tegen hen bedenken. Zij verzetten zich ook niet tegen de Nederlandse cultuur, integendeel.

  In zijn geheel kan ik het dan ook niet eens zijn met dit artikel van Wright.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Marc Bouwman,… nooit begrijpend leren lezen?
  Is een ijzersterk stuk, van wie het ook is!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Mooie foto E. J. 🙂

  Like

 4. Marc kijk even op nederland 2,het is om dol te worden.gauw kijken mark

  Like

 5. Hellen zegt:

  Mooi verhaal Marijke , zo is het en als er mensen zijn die dit afwijzen , dan mogen ze van mij
  hun koffers pakken en opzouten ennnnn ik zal ze nog uitzwaaien ook .
  ps
  De laatste 2 regels zouden we op een mooie tegel aan de muur moeten hangen .

  Like

 6. Hellen zegt:

  @ Marijke 21.51
  Zat toevallig te zappen en kwam op Ned.2 terecht , ik werd zo f*cking kwaad dat ik na 10 min. ben weggezapt , er zat oa. zo’n enge Nederlandse , waarschijnlijk , een G. Slinxsert of Dhimmy 666 (( iig. geen patriot die staat voor haar vaderland )) figuur te ouwehoeren over groene paarse en rooie pieten , want zwarte piet nee hoor dat kan je niet maken , het ging dus weer eens over discriminatie , ow ow zwarte piet schijnt door de multicul waanzin ook al niet meer te mogen , ongelooflijk dat ze hier komen wonen en dan maar gewoon eisen om oude tradities en feesten te gaan verbieden , rot is gauw op .

  Like

 7. Dank je Hellen.Kijk daar word ik nou zo moe van he,ik zit net naar de tv te kijken en een heel verhaal over sinterklaas en zwatre piet en hoe discriminerend het is.Je weet je hele leven niet beter en het was het leukste feest wat er was en nu moet alles verandert worden,want het deught niet en weet je wat zo leuk is ,ik ben zelf met een zwarte man getrouwt en zwarte kinderen,maar ik word dood ziek van al die mensen die alles hier in dit land willen veranderen.rot op als het je niet bevalt en dat is mijn punt

  Like

 8. koddebeier zegt:

  DANK U, voor het goede verhaal, wat jammer genoeg waar is.

  Voor een ieder die het niet eens is met onze manier van leven, GA TERUG !! en aan alle dhimmies en landverraders ga met ze mee, je vind hun cultuur toch zo verrijkend.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe.
  Dat LAATSTE zouden ze met al die IDIOTEN moeten doen die een kinderfeest als zijnde racistisch bestempelen. En dan niet in een achterafhoekje, keihard in het openbaar.

  Like

 10. san zegt:

  Wat een achterlijk stuk. Zijn jullie nooit naar school geweest? Schaam je je neit?

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @san

  En nu de tegenargumenten……!?

  Like

 12. Nico zegt:

  Laten we dingen wel zien zoals ze zijn.
  De Nederlandse staat zoals we die nu kennen bestaat nog maar een paar honderd jaar.
  Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederland

  In die staat wonen mensen van een aantal volkeren, die zich op dat grondgebied hebben gevestigd en zich middels strijd onafhankelijk hebben gemaakt van andere heersers en een staat hebben gevestigd.

  Het gaat (de schrijver en de lezers van deze website) waarschijnlijk niet om de Nederlandse staat, maar meer om de volkeren die op dat grondgebied wonen. Jammer dat ons collectieve geheugen wat gewist is, zodanig dat we alleen nog maar in termen van een staat kunnen denken en onze afkomst (volk) vergeten zijn, ofwel de basis van onze etniciteit.

  Los daarvan klopt het artikel als een bus. Wie als vreemdeliing bij een ander volk wil wonen, dient dat op gepaste wijze te doen. Aanpassen of niet komen. Toch niet aanpassen? Dan opzouten 🙂

  Like

 13. Pleiadian zegt:

  Wie zijn wij dan?

  U zegt te spreken namens ons, maar alhoewel ik een blonde, blauwogige nerderlander ben, herken ik mijzelf totaal niet in uw beschrijving.

  “Wij eten frieten met varkenssaté en brood met ham.”

  Ik niet, ik ben vegetarier. Van mij mag ieder ander eten of juist niét eten wat hij wil.

  “Respect a.u.b. voor ons, die hier al duizenden jaren wonen!”

  U ondertekent het stukje met Marieke Wright. Wright, dat klinkt niet echt Nederlands. Uw voorouderen wonen hier al duizenden jaren?

  “Wij […] hakken géén ledematen af, steken géén ogen uit, hangen géén homo’s op […]”

  Aangezien u zo’n indrukwekkende lijst met misstanden kan noemen, dan kunt u ook aangeven wanneer deze incidenten zich in Nederland hebben voorgedaan! Want daar gaat het hier om, het gedrag van inwoners van Nederland!

  “Hollanders dragen jeansbroeken met hemd”

  Persoonlijk kleed ik me toch met meer stijl 😉

  Kijk, iedereen mag vinden wat hij/zij wil, maar het valt me op dat het vaak diegenen zijn die zich beroepen op hun “vrijheid van meningsuiting” om vervolgens anderen te vertellen wat ze wel of niet mogen.

  Like

 14. seculiere turk zegt:

  tis maar dat jullie het weten maar de broek is een turkse uitvinding,een paar eeuwen terug had een turk moeilijkheden terwijl hij een paard reed met die witte gordijnen aan,dus knipte hij het midde stuk en naaide die aan elkaar (rond aan de benen) dusja turken reden met paarden en geen kamelen

  geld is ook een turkse uitvinden,toenmalig het rijke ottmaanse rijk van de wereld waren de ottomanen die het eerst de ruilhandel afschafte en goude muntstukken en papieren obligaties maakte,toen de persians een locomotief beroofde zagen ze alleen maar kisten vol papieren obligaties was natuurlijk niks waard voor hun,en waren ze woest

  en turkije is een begrachtig land met veel water rond hun heen,dus echt ook geen woestijn he

  Like

 15. seculiere turk zegt:

  en homos worden relatief ook geaccepteerd in turkije,wel in de steden,aan de grens gebied van iran en irak waar vooral koerden wonen is totaal ten boze
  bekense turkse presentoren zijn opelijk gay,tarken die jullie ook kennen heeft is toegegeven dat hij al is met een man heeft gedaan
  en de gay perade start altijd eerst in instanbul

  Like

 16. Ja San ik ben naar school geweest,ga er verder niet eens op in,Verleden week nog een heel stuk over eerwraak in holland,zeker niet gezien,ja er zijn meer mensen die slapen.Ik heb voor een groot bedrijf gewerkt,onse kleed kamer werd gehalfeert om dat er voor de dames een gebeds ruimte moest komen.En dan kom je op de werk vloer en kan je uitleggen in engels een beetje duits enz wat er moet gebeuren en als je zegt we leven toch in holland,dan word er weer gezegt niet,hier geen discriminatie hoor en zo word er steeds een stukje meer weg gegeven,wij staan er bij en kijken er na

  Like

 17. seculiere turk zegt:

  @marijke wright
  voor welke nasionaliteiten werden jullie kamer voor gehalveerd?

  Like

 18. E.J. Bron zegt:

  @seculiere turk

  Mag ik u verzoeken niet alle comments op te vatten als persoonlijke aanvallen tegen u of het Turkse volk? Daarvan is namelijk helemaal geen sprake!

  Like

 19. seculiere turk zegt:

  oei kwam ik zo over,was niet de bedoeling hoor,ik wou gwn de juiste beeld geven van de turkse volk niet mijn volk
  mijn volk zijn vlamingen

  ik doe dit ook bij de turken,om de juiste beeld van de belgen weertegeven want dat is even fout

  Like

 20. seculiere turk,voor de marokaan,en wat mij kwaad maakte dat er amper ruimte was voor ons om te lopen en daar ben ik dus niet mee eens,bidden doe je thuis of in de moskee

  Like

 21. Nico zegt:

  Qua etniciteit hebben de Engelsen ongeveer eenzelfde achtergrond als de mensen die traditioneel op Hollands grondgebied wonen. Kijk maar eens naar de overeenkomsten tussen de Duitse, Nederlandse en Engelse taal, vooral als je iets leest wat bijv. 500 jaar oud is.

  Mensen van andere volkeren kunnen daar best tussen vertoeven, mits ze geen dominerende (of anderzinds storende) factor worden. Dat ondermijnt stabiliteit. Toch hebben machthebbers hier bewust naartoe gewerkt. Eerst door het besef van afkomst verloren te laten gaan, daarna door bewust de eerder genoemde soep te creeeren.

  Like

 22. Hellen zegt:

  @ Pleiadian
  Wie zijn wij dan ? Wat dacht je van Nederlanders ?
  Onze voorouders hebben dit land wel degelijk opgebouwd , ik ken de verhalen van mijn overgroot en groot ouders mensen die vaak 60 uur per week hebben gewerkt , zij hebben met bloed zweet en tranen dit land groot gemaakt , in 1945 lag ons land in puin , welke buitenlanders waren er toen die de puinhopen werden weggewerkt ? Moslims ? Polen ? Roemenen ? Antillianen ? Bulgaren ? Aziaten ? Nee , Nederlanders hebben krom gelegen en wat zien we nu , de ex gastarbeider , die de sociale voorzieningen kaal plukken , want 40 % werkt niet , de bajes zit vol met allatonen , steden waar de criminaliteit hoogtij viert , mensen die als gast binnen kwamen stellen nu eisen , de ontelbare mosketen die ze neer gooien met geld uit S.A. , de straten en wijken lijken op een kashba , Nederlandse vrouwen / meisjes die dagelijks voor k*nkerhoer worden uitgescholden , schaamlappen op elke vierkante meter , zwarte waggelende tenten , kerels slenterend in een jurk op weg naar het theehuis , is dat mijn land ? Dacht het niet , wij , de Nederlanders hebben de plicht om ons land te beschermen tegen alles waar zo zwaar voor gevochten is , op de eerste plaats vechten tegen de invloed van die afschuwelijke islam een woestijn ideologie die Europa kapot zal maken , we kennen de haatbaarden met hun borden met die fraaie teksten zoals sharia voor Europa , islam zal zegevieren , de echte holocaust moet nog beginnen en meer van die teksten , ik zal blijven vechten voor de toekomst van mijn kinderen , tot de laatste dag .
  Ik voel me wel degelijk aangesproken door het verhaal van Marijke en dat haar achternaam een Engelse invloed heeft zal misschien komen door haar man .

  Like

 23. Linsky zegt:

  Gelukkig zijn er in de USA ook steeds meer die wakker worden…of al waren natuurlijk!

  Muslim Heritage, my ass!

  Barack Obama, during his Cairo speech, said:
  “I know, too, that Islam has always been a part of America ’s story.”

  AN AMERICAN CITIZEN’S RESPONSE:
  Dear Mr. Obama:

  Were those Muslims that were in America when the Pilgrims first landed? Funny, I thought they were Native American Indians.
  Were those Muslims that celebrated the first Thanksgiving day? Sorry again, those were ilgrims and Native American Indians.
  Can you show me one Muslim signature on the United States Constitution?
  Declaration of Independence ?
  Bill of Rights?
  Didn’t think so.
  Did Muslims fight for this country’s freedom from England ? No.
  Did Muslims fight during the Civil War to free the slaves in America ? No, they did not. In fact, Muslims to this day are still the largest traffickers in human slavery.. Your own half brother, a devout Muslim, still advocates slavery himself, even though Muslims of Arabic descent refer to black Muslims as “pug nosed slaves.” Says a lot of what the Muslim world really thinks of your family’s “rich Islamic heritage,” doesn’t it, Mr. Obama?
  Where were Muslims during the Civil Rights era of this country? Not present.
  There are no pictures or media accounts of Muslims walking side by side with Martin Luther King, Jr. or helping to advance the cause of Civil Rights.
  Where were Muslims during this country’s Woman’s Suffrage era? Again, not present. In fact, devout Muslims demand that women are subservient to men in the Islamic culture. So much so, that often they are beaten for not wearing the ‘hajib’ or for talking to a man who is not a direct family member or their husband. Yep, the Muslims are all for women’s rights,
  aren’t they?

  Where were Muslims during World War II? They were aligned with Adolf Hitler. The muslim grand mufti himself met with Adolf Hitler, reviewed the troops and accepted support from the Nazi’s in killing Jews.
  Finally,
  Mr. Obama, where were Muslims on Sept. 11th, 2001? If they weren’t flying planes into the World Trade Center , the Pentagon or a field in Pennsylvania killing nearly 3,000 people on
  our own soil, they were rejoicing in the Middle East . No one can dispute the pictures shown from all parts of the Muslim world celebrating on CNN, Fox News, MSNBC and other
  cable news networks that day. Strangely, the very “moderate” Muslims who’s asses you bent
  over backwards to kiss in Cairo , Egypt on June 4th were stone cold silent post 9-11. To
  many Americans, their silence has meant approval for the acts of that day.
  And THAT, Mr. Obama, is the “rich heritage” Muslims have here in America ..
  Oh, I’m sorry, I forgot to mention the Barbary Pirates. They were Muslim.
  And now we can add November 5, 2009 – the slaughter of American soldiers at Fort Hood by a Muslim major who is a doctor and a psychiatrist who was supposed to be counseling soldiers returning from battle in Iraq and Afghanistan ..
  That, Mr. Obama is the “Muslim heritage” in America.

  Muslim Heritage, my ass!

  Obama – The Anti-Israel President

  Like

 24. Linsky zegt:

  Hellen,
  Misschien wil @ Pleiadian met zijn naam al aangeven dat hij eigenlijk niet van deze aarde is 🙂

  Like

 25. Linsky zegt:

  Overigens heel heel goed betoog Hellen! 🙂

  Het is juist dit gevoel van patriottisme en normaal cultuur besef wat dat linxse schorem wil vernietigen.
  Opdat ze hun zieke gangetje kunnen gaan.

  Like

 26. seculiere turk zegt:

  @marijke wright

  bedankt,en je hebt 100 procent gelijk

  Like

 27. Seculiere turk.Toen ik in turkijen woonde moest ik me ook aan passen,en dat heb ik en mijn fam dan ook altijd netjes gedaan en trouwens waar ik dan ook gewoont hebt,maar ik heb hollandse vrienden die echt weg gepest zijn uit Amsterdam en dat is geen leugen hoor.Vriendin van mij woonde in de haarlemermeerstraat was een goeie buurt,komt een marokaans gezin boven haar wonen,je gelooft het niet,kippen aan de waslijn op het balkon en stinken en de hele nacht lawaai en ze konden er niets tegen doen.Moraal van het verhaal ze is moeten verhuisen en zo is het met heel veel mensen gegaan in Amsterdam.

  Like

 28. seculiere turk zegt:

  erg,zeker even erg als brussel
  van u werk,kunt u nergens een klacht indienen?of bent u bang dat u als racist wordt beschouwd?want dat bent u zeker niet

  Like

 29. Linsky zegt:

  Marijke,
  Amsterdammers zijn al heel lang op de vlucht voor de culturele verrijking!

  Zij waren zo’n beetje de eersten die van dat zieke verschijnsel mochten genieten.

  Volgens mij is het daarom zo druk in Lelystad…….. 🙂

  Like

 30. Hellen zo waar wat je schrijft.Ik ben geboren in Amsterdam en mijn ouders hebben zig rot gewerkt na de oorlog om dit land weer op de rails te krijgen,en daar om als ik Amsterdam zie doet het me echt verdriet.

  Like

 31. Goed stuk linsky en ook zo waar,er zijn mensen die blijven hun kop in het zand steken.Toen ik terug kwam in nederland en ik moest me in laten schrijfen.Ik vroeg wat is er hier aan de hand in Amsterdam.De politie zei er zijn 60 duizend mensen weg en echt niet dood,Waar gebeurt linsky

  Like

 32. Linsky zegt:

  Onze enige hoop is dat het allemaal wel ergens goed voor zal zijn.
  Het hogere doel is vaak niet zichtbaar hè…we kunnen enkel de lichtjes volgens die er in het heden zijn.

  Vandaar hier een opstekertje van Hoop!

  DOEL DER REIS

  De mens…in zijn schip.
  Varend in de mist.
  Zoekend naar zijn doel.
  Strijdend… zonder dat hij wist!

  *

  Bij weten van te voren,…
  heeft de strijd geen enkele zin.
  Zonder echte pijn en diep gevoel,
  is er geen gewin.

  **

  Speurtocht door de nevelen en in de mist,
  ontwikkelt het vermogen van ’t gevoel,
  om blindelings te varen… op ’t echte DOEL.

  * * *

  Like

 33. seculiere turk,Nee ik ben op kantoor geweest en geklaagt en wat zo erg is ze geven het nog toe ook,maar ze zeggen ze kunnen er niets aan doen,En dat is met zo veel van die dingen in dit land en daar door komt ook de kwaad heid van de mensen,want wij zelf worden vaak gediscrimineerd

  Like

 34. Linsky zegt:

  Dank je Marijke 🙂

  Like

 35. Linsky zegt:

  Als de moderator het niet erg vind zet ik hier een kort emotioneel filmpje,
  speciaal voor onze seculiere Turk:
  Om te tonen dat we gewoon menselijk zijn en niet generaliseren, maar ons enkel verzetten tegen de moslim waanzin!
  Het gaat hier namelijk om een Bosnische moeder!

  Like

 36. Nog een en houd ik er mee op,Hellen mijn vriendin haar dochter zit op de kapper school in Amsterdam en vroeg of ik even model kon zijn voor haar,Allemaal leuke jongen meide,Kom in gesprek met een meisje die in slotervaart woont,Ze vertelt haar vader moet haar brengen en halen in de avond,als ze alleen loopt word ze lastig gevallen en voor hoer uitgescholden,Ze hebben het geld niet om te verhuisen en als je dat hoort dan word ik daar zo ziek van en dan zeggen ze in den Haag er is niets aan de hand,om te kotsen gewoon

  Like

 37. Linsky mooie muziek ,maar mijn duits is niet zo heel goed,en jammer dat er geen nederlands onder staat

  Like

 38. seculiere turk zegt:

  bedankt voor het filmpje,maar helaas versta ik geen duits

  gisteren zat ik op de tram en achter mij zaten 3 noord afrikaanse jongeren die zeer luid arabisch praatste,paar zetels voor hun zat een zwart meisje waarbij die arabische jongeren op een intimiderende manier zeer luidruchtig dat meisje zat te versieren

  helaas de rest van de tram associerde mij samen met die arabieren,om dat ik ook een bruine ben
  en keken mij ook scheel aan,ik kon letterlijk hun gedachte horen terwijl ik er helemaal niks mee te maken had

  daarom ejborn vandaar mijn reactie’s

  Like

 39. Linsky zegt:

  Turk;
  Oke
  je hebt je punt.

  Als E. J. het goed vind zet ik hier een vrije vertaling voor je van de tekst in het filmpje.
  Ten slotte is hij de Baas en moet een beetje de lijn en relevantie van de topics controleren, 🙂

  De liefde van een moeder….

  Mijn moeder had maar één oog. Ik haatte haar, omdat ze er niet uitzag en me regelmatig in onaangename situaties bracht door haar verschijning, waar ik me enorm voor schaamde.
  Ze werkte als kokkin op onze school en zorgde voor de voeding van de kinderen. Op een zeer onaangename dag bezocht ze me zelfs in de klas. Ik schaamde me zeer en negeerde haar zoveel mogelijk en vermeed haar ook aan te kijken.

  Iedereen keek naar me en een van de anderen zei; ‘Hé, jouw moeder heeft maar één oog!’
  Ik kon wel door de grond zakken en wenste dat ik dood was en dat mijn moeder verdween. De zelfde dag nog vroeg ik haar waarom ze me zo in verlegenheid bracht; ‘Waarom maak je me steeds zo belachelijk. Waarom sterf je eigenlijk niet eindelijk!’

  Maar zij antwoordde niet.
  Ik dacht er verder niet over na en schaamde me er ook niet voor, omdat ik heel erg woedend was. Niet een keer heb ik me om haar gevoelens bekommerd.

  Ik wilde zo snel mogelijk het huis verlaten. Omdat ik erg goed en snel kon leren kreeg ik de kans op een stageplaats in Singapore.
  Zo ging ik daar naar toe zo gauw ik de kans kreeg en studeerde daar af. Ik kreeg een goede baan, kocht een huis, trouwde en kreeg twee kinderen.
  En zo was ik heel gelukkig en tevreden met mijn gezin en mijn leven.

  Op een dag kwam ze mij bezoeken, omdat ze mij al jaren niet meer had gezien. Toen ze voor mijn deur stond begonnen de kinderen te lachen, omdat ze er zo raar uitzag met dat ene oog.
  Ik schreeuwde; ‘Hoe kun je dat nou doen. Hier zomaar ineens aan de deur komen en mijn kinderen zo laten schrikken! Weg wezen hier en laat je nooit meer zien!’
  Ze keek me rustig aan en zei; ‘Sorry, ik ben hier aan het verkeerde adres.’ En ze ging.

  Jaren later kreeg ik een uitnodiging voor een schoolreünie. Ik heb mijn vrouw belogen en vertelde dat ik op zakenreis moest. Na de reünie, bleef ik een week en ging daarna meer uit nieuwsgierigheid eens in mijn oude straat kijken.

  Het huis was leeg. De buren, die toevallig buiten kwamen, vertelden me dat mijn moeder net die week was overleden.
  Ik liet geen traan. Zij gaven me wel een brief van haar mee, die ik besloot op de terugreis te lezen……………….;

  Lieve jongen.
  Ik heb veel tijd gehad om na te denken.
  Vergeef me dat ik je in Singapore opzocht en ook je kinderen liet schrikken.
  Ik hoorde van de reünie en was blij je dan misschien te kunnen zien.
  Hoewel ik waarschijnlijk niet uit bed zal kunnen komen. Ik ben te ziek.
  Vergeef me als ik je in je leven in onaangename situaties heb gebracht en je beschaamde.
  Toen je klein was heb je door een ongeluk een oog verloren.
  Zoals elke moeder kon ik het niet verdragen je te zien opgroeien met een verminkt gezicht en met maar één oog.
  Daarom schonk ik je een van mijn eigen ogen.
  Ik ben hoe dan ook gelukkig dat mijn kind de wereld kan aanschouwen.
  In liefde.

  Je moeder.

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  @ seculiere turk
  Dat begrijp ik. De naam is trouwens E.J. Bron.

  Like

 41. seculiere turk zegt:

  ja tuurlijk moet E.J. bron zijn site controleren,en heel klein beetje had hij ook gelijk want ik was erover aan het door rammelen 🙂 maar ik leg het gewoon extra uit om geen misverstanden te creëren

  en amai wat een hart verscheurende tekst,het doet u effe nadenken he

  Like

 42. Linsky zegt:

  Ik wilde er maar mee zeggen en aantonen dat we niet blindelings en klakkeloos overal tegenaan schoppen. Dit zijn dingen die elk normaal en gezond mens raakt!

  Maar juist om die menselijkheid te waarborgen is de strijd
  tegen de islam en de implicaties daarvan, een noodzakelijk kwaad!

  Liever zouden we ook in alle rust onze kinderen sprookjes voorlezen,
  om ze voor te bereiden op de ‘echte’ wereld!

  Helaas moeten we nu erg veel tijd besteden aan zaken die onze normen, waarden en persoonlijke ethiek bedreigen………… 😦

  Like

 43. Linsky een jankertje voor de zondag,mooi hoor en zal hem dan ook bewaren.Kippenvel

  Like

 44. Pleiadian zegt:

  @Hellen,
  Ik zou graag inhoudelijk reageren, maar uw reactie staat zo bol van vooringenomenheid, dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Een paar dan: Antillianen zijn Nederlanders (tenminste t/m 2010). Delen van Nederland zijn tijdens WO2 door de Polen bevrijd. En u vraagt retorisch welke buitenlanders, om vervolgens door te gaan met Moslims. Ik neem aan dat u ook weet dat een geloof geen land is…
  Het tweede deel van uw verhaal is enkel een excuus om uw uiterst rechtse vooroordelen te spuien.
  Wij Nederlanders, dat zijn wij hier allemaal samen, inclusief diegenen tegen wie u zich hier afzet.
  Wie vijanden zoekt, zal ze altijd vinden. Wie vrienden zoekt ook. De grootste beperking op zoek naar geluk dan ben jezelf.

  Like

 45. Pleiadian zegt:

  @Linsky,
  Probeert u nu te zeggen dat u uw kinderen niet goed kan opvoeden omdat u teveel tijd kwijt bent aan het beschermen van de Nederlandse normen en waarden?

  Like

 46. Linsky zegt:

  E.J. wis ff please dat rotbord! was weer te snel!

  Like

 47. seculiere turk zegt:

  @Pleiadian

  ik weet niet goe ik mij moet verwoorden op u reactie,maar ik denk inderdaad dat u de point gemist hebt,linsky zei gewoon zijn mening van sommige zijn meningen ben ik ook niet mee eens,maar nederland is een vrije land en dat is zijn volste recht om wat hij zegt of goe welke waarden hij zijn kinderen bijbrengt

  de point is : moest nederland te veel islameren dan had hij deze rechten niet,daarmee neen tegen islam!

  Like

 48. Linsky zegt:

  Pleiadian;
  Laat ik het zo zeggen, dat ik in ieder geval niet van plan ben mijn tijd verder te verspillen aan reaguurders, die niet bij machte zijn begrijpend te lezen en de point missen van alles wat er gezegd en geschreven wordt.

  Kijk niet naar de vinger die naar de maan wijst!!!

  Like

 49. Linsky zegt:

  Trouwens, als je op elke slak zout gaat leggen, komen we straks van die beestjes te kort!
  Da’s niet goed voor de natuur. 🙂

  Like

 50. seculiere turk zegt:

  dan hadden we geen zout meer om binnenkort onze wegen sneeuw vrij te maken

  Like

 51. Kijk als iemand een mening geeft ben je gelijk weer rechts of een racist.Ik dacht dat het hier bij de wet verboden was dat fam met elkaar trouwde,Daar kwamen allerlei ziektes van en met al de nieuwe geloofgenoten is het nu heel normaal geworden,en de problemen die er bij zijn gekomen en zieken kosten word ook niet over gesproken allemaal onder de tafel geveegt.Wat ben ik nu,rechts of een racist om dat ik er zo over denk,Woont meneer pleiadian soms ook aan de gracht en hoeven zijn kinderen niet door slotervaart naar huis worden gebracht en gehaalt,want ja dat is tegen woordig ook holland

  Like

 52. Linsky zegt:

  Psies Turk 🙂
  Goeie opmerking!
  Dat komt er dus ook nog bij.

  Zo raakt het zout der aarde op 🙂

  Like

 53. seculiere turk zegt:

  en voor mijn belgische friet

  Like

 54. E.J. Bron zegt:

  Gooi je daar straatzout op? Jekkes! 😉 🙂

  Like

 55. seculiere turk zegt:

  zal wel zijn,nederlandse en belgische zout komt uit turkije dus ik moet wel :p
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/1913208/2010/12/27/Turkije-helpt-Nederland-met-180-000-ton-strooizout.dhtml?redirected

  ah man ik heb echt te veel vrije tijd

  Like

 56. E.J. Bron zegt:

  Wees blij! Ik kom altijd vrije tijd tekort! 😀

  Like

 57. Kijk dat bedoel ik nou,je hebt een mening en je bent of een racist of rechts en meneer Pleiadian zegt we zijn allemaal nederlanders,nou bij mij weten mochten wij nederlanders niet met fam leden trouwen om dat er alerlei ziektes uit voor zouden komen,Nu hebben we zoveel mede nederlanders die met fam leden zijn getrouwt en wat ons klauwen met geld kost,want ja er komen allerlei ziektes van.Word niet over gesproken en onder de mat geveegt en zo kan ik nog wel een pagina vol schrijfen,Woont meneer in een fijn blank buurtje en hoeft zig geen zorgen te maken over hoe zijn kinderen thuis komen en niet gehaalt en gebracht worden.Ben ik nu ook weer recht of een racist?Nee meneer feiten en ik zou zeggen doe die blinders is af.

  Like

 58. Hellen zegt:

  @Pleiadian
  Ik heb geen enkel excuus nodig om te zien hoe ons land en Europa naar de sodemieter gaat , je hoeft alleen maar je ogen open te doen , de roze bril af te zetten en je ziet hoe we ervoor staan . Daar kan geen excuus tegenop , dat Antillianen een Nederlands paspoort bezitten geeft ze geen enkel recht om hier de beest uit te hangen en daardoor op een verdiende ( marokkanen staan op de eerste plaats ) tweede plaats in de criminaliteits statistieken te komen . Dat ik , en mijn hele familie , vrienden en kennissenkring rechtse , inderdaad PVV stemmers zijn geworden is logisch , de meest verschrikkelijke ervaringen met voor 95 % allatoonstuig gaan dan vanzelf je mening en zienswijze veranderen . En dan , een geloof is geen land , nee duhhh , maar ik weet na 30 jaar wel welke islamitische gasten uit welke landen komen , juist , uit landen die de afschuwelijke islam ideologie hier en in heel Europa door onze strot willen douwen , daar bedank ik voor , misschien hebben de zgn. gutmensen , die nog steeds het idee hebben dat islam vrede betekent , het idee dat het allemaal zo’n vaart niet loopt en dat het allemaal wel meevalt , die typjes vergeten dat het bij de islam over de aantallen aanwezig in een land gaat , hoe meer moslims hoe groter het gevaar , dat heeft de geschiedenis bewezen , dat daarbij in 1400 jaar 270 Miljoen doden zijn gevallen is blijkbaar voor sommigen niet relevant , ja echt ,het is een vreedzame ideologie hoor ! Dream on .

  Like

 59. Pleiadian zegt:

  Ik ken diverse moslims, allemaal met een baan en zeer tolerant ten opzichte van het gedrag en de mening van anderen.
  Ik herhaal graag de laatste alinea van mijn vorige reactie:
  Wie vijanden zoekt, zal ze altijd vinden. Wie vrienden zoekt ook. De grootste beperking op zoek naar geluk dan ben jezelf.

  Like

 60. seculiere turk zegt:

  @pleiadian

  ah iemand wil hier sympathiek klinken
  in engeland worden zogoed bijna alle verkrachtingen door moslim pakistanen uitgevoerd,de franse gevangenissen zitten met 70 procent noord afrikanen moslims,hier in belgie heeft 7/10 marokkanen al met het gerecht iets te maken gehad, wat bedoeld u wie vijanden zoekt zal ze vinden, je hoeft niet te zoeken ze zijn overal
  ja je hebt goeie moslims maar dit is een enorme minderheid

  Like

 61. E.J. Bron zegt:

  @Pleiadian

  Als u zich hier denkt te kunnen manifesteren zoals ene “Fulco” op Artikel7 bijvoorbeeld, dan heeft het geven van comments op mijn site voor u de langste tijd geduurd!!

  Admin

  Like

 62. Linsky zegt:

  Turk, goed betoog, daar komt bij dat als die moslims die werkelijk niet achter die misdaden staan,
  dat onderhand ook wel eens mogen laten weten.
  Zij kunnen demonstreren voor die sharia en koran, dus ook er tegen!

  Like

 63. Pleiadian zegt:

  @E.J. Bron,

  Dat klinkt toch echt als censuur. Gelden al die plaatjes (free speech, censorship etc) aan de rechterkant van uw site enkel voor mensen die het met uw denkbeelden eens zijn?

  U mag mij bannen, maar dan kunt u ook beter die al die verwijzingen naar de vrijheid van meningsuiting verwijderen, want dan is dat enkel een wassen neus.

  Like

 64. Hellen zegt:

  @ Pleiadian
  Wie vijanden zoekt zal ze altijd vinden , klopt , we vinden ze in heel Europa enne zoeken ??? We struikelen over die verrijkers , ze hebben kruipend en bijna geruisloos als een slang in de 70er jaren zich over de Westerse landen verspreidt en toen de aantallen vermeerderden hoorden wij ze , langzaam aan steeds meer eisen gaan stellen , vandaar dat achmedjes van 5/6 jaar nu al schreeuwen ” Wacht maar tot wij de baas zijn ” . Lijkt me dat bepaalde types ziende blind en horende doof zijn , in feite lafbekken , die niet voor hun cultuur , normen en waarden durven op te komen , vandaar dat veel allatonen zeggen ( dat weet ik van een ex moslim ) dat Nederlanders een stelletje laffaards zijn die hun bek niet durven open te doen , ze staan erbij en kijken er naar , ik heb het gezien toen een oude man bij een winkel van het trottoir werd geduwd door een groep van 4/5 marokkanen en op de grond liggend nog een paar trappen extra kreeg , die flinke Nederlanders die het zagen hadden een hand voor de mond maw. wat erg , maar niemand behalve een vriendin en ik zeiden dat tuig dat ze een stelletje schoften zijn en dat ze hier niet thuis horen , natuurlijk werden we stijf gevloekt , toen ze lachend wegliepen , ja daar kwamen de Nederlanders met hun commentaar , ow ow ow wat een smerig tuig wat een vullis , tja , zeiden wij , dat moeten jullie zeggen als ze voor je staan ,maar dat durven jullie niet , nu heeft het geen zin meer he ,waarom zijn jullie zo laf ? Dat doet volgens mij 80 / 90 % van ons volk , schaamteloos ! Hierbij laat ik het Pleiadian , zonde van mijn tijd om op goedpraters van alle ellende die moslims veroorzaken te reageren .

  Like

 65. Linsky zegt:

  Pleiadian;
  Ik leg het één keer uit.

  Het heeft geen zin om hier te stoken en zinloze discussies uit te lokken.
  Onze tijd is kostbaar, voeg wat zinnigs toe, zelfs een kwinkslag en grap is oké,
  maar val hier niemand lastig met muggezifterij en ‘gematigdheid’.
  Daarvoor is het te laat!

  Leer begrijpend lezen, weinigen hier zijn professioneel schrijver of schrijfster,
  maar wel enorm betrokken bij de ‘strijd’ en doet een bijdrage vanuit een diep gevoelde afkeer tegen een doctrine die ons bestaan rechtstreeks naar de ondergang voert!

  Natuurlijk zijn er ‘goede’ moslims….
  hoewel ik me toch steeds afvraag, waarom deze nou eens nooit massaal de straat op gaan in EU als er weer eens christenen zijn vermoord door hun eigen soort!

  Ze bezetten namelijk wel hele pleinen in alle grote steden om te bidden

  Waarvoor bidden ze eigenlijk?
  Waarom en wat vragen ze die god van ze eigenlijk?

  Daar hebben wij dus zo onze ideeën over…
  gesnapt ?!

  Like

 66. Pleiadian zegt:

  @Hellen,

  Als individuen zich misdragen dan moeten die individuen daarvoor verantwoordelijk worden gehouden, niet een groep waartoe zij behoren of gerekend worden.

  Ik ontken uw verhalen niet, maar je kan geen bevolkingsgroep of geloof verantwoordelijk houden voor de daden van personen. Bent u mede verantwoordelijk voor de misdaden van blanke christelijke Nederlanders?

  Men is natuurlijk enkel verantwoordelijk voor het eigen handelen! Zodra je mensen nog enkel ziet als een onderdeel van een groep waartoe ze behoren, verlies je de kans om mensen als unieke personen te zien en ga je generaliseren…

  Ik neem aan dat u zelf ook graag wordt beoordeeld op uw eigen kwaliteiten en niet enkel op uw (als dat in uw geval zo is) blanke huid of christelijke achtergrond. U bent toch veel meer dan een vakje waar u in past?

  Like

 67. Pleiadian zegt:

  @Linsky,

  Ik snap u prima. Dit is toch een discussie platform? Als u enkel de mening van gelijkgestemden wil horen, dan is een discussie snel klaar.

  U schrijft: “waarom deze nou eens nooit massaal de straat op gaan in EU als er weer eens christenen zijn vermoord door hun eigen soort!”

  Bent u al wel eens de straat opgegaan om te protesteren tegen de daden van mede-christenen? Voelt u zich verantwoordelijk voor (bijvoorbeeld) burger slachtoffers van de Navo?

  Like

 68. seculiere turk zegt:

  ik zag vamorgend een aflevering op de hollandse post dat zwarte piet moet afgeschaft worden,was een pittige discussie,is het racistisch?

  Like

 69. Linsky zegt:

  De strijd hier is in eerste instantie niet rechtstreeks tegen de NAVO,
  maar er wordt wel degelijk talloze malen massaal gedemonstreerd door EU bewoners tegen het eigen geweld en onrecht,
  precies zoals ook in de USA uiteindelijk de massa in opstand kwam tegen oorlogen en de misdaden in Vietnam en Korea!

  Dus, ja… wij protesteren en demonstreren inderdaad ook tegen ons eigen soort als er onrechtvaardigheid is!

  Like

 70. Pleiadian zegt:

  @Linsky,

  Daar heeft u zeker gelijk in.

  Maar mijn vraag was echter: Heeft u persoonlijk gedemonstreerd tegen geweld dat wordt gepleegd door uw ‘soort’. Voelt u zich daar persoonlijk verantwoordelijk voor?

  Like

 71. Linsky zegt:

  Pleiadian ;
  Je kunt wel van alles vragen, maar dat wil niet zeggen dat ik daar antwoord op geef.
  Sommige dingen gaan je geen flikker aan!

  Daar waar ik mijn persoonlijk inzichten en meningen wil delen, doe ik dat middels artikelen en de nodige commentaren, voornamelijk op dit voortreffelijke Blog.

  Like

 72. Pleiadian zegt:

  @Linsky,
  Sorry, ik dacht even dat we een soort van gesprek hadden om beter elkaars standpunt te begrijpen. Bedankt voor uw duidelijke bewoordingen. Als u er nog over wil praten dan sta ik daar altijd voor open.

  Like

 73. E.J. Bron zegt:

  @Pleiadian

  Er is tot nu toe absoluut geen sprake van een ban. Hoezo? Iedere bijdrage, ook de uwe, is welkom om tot een zinnige discussie te komen. Graag met argumenten.
  Vriendelijke groet,

  E.J. Bron

  Like

 74. Hi linsky,waar om geef je nog aan dacht aan dat zuigende persoon.Dat is nou wat Hellen bedoelde met laffe nederlanders.Hij viel mij aan op mijn achternaam,kijk naar zijn naam,als dat temiste zijn echte naam is,want vaak zijn ze nog te laf om met hun echte naam te komen,ik heb meer repeckt voor onse turk die staat temiste nog met beide benen op de grond,laat dat zuigende mannetje linsky.have a nice day

  Like

 75. Pleiadian zegt:

  @E.J. Bron

  Bedankt, dat meende ik even op basis van uw reactie van gisterenavond om 22:44 te concluderen. Mijn excuses als ik dat verkeerd heb geïnterpreteerd.

  Like

 76. Linsky zegt:

  Pleiadian;

  Niemand hoeft het overal over eens te zijn. Daarom zijn we als mens UNIEK, ieder met zijn of haar persoonlijke inzichten, meningen en voorkeuren.
  Dat is ieders natuurlijke recht, althans dat ben ik van mening.

  Hier echter dienen we het wel allemaal eens te zijn over het vernietigende gevaar van de wereldwijde islamisering!
  Dit is ons hoofdthema….dat is wat ons hier bind en samenbrengt.
  daarvoor schrijven we artikelen en nodigen we mensen uit dat met ons te delen en bijdragen te leveren, middels de comments.

  Wij zitten niet wachten op verdeel en heers!
  We trachten saamhorigheid te kweken tegen een gevaar wat de gehele mensheid bedreigd.

  Als deze mening niet gedeeld wordt kun je beter een blog opzoeken waar ze gematigdheid en gekronkel op prijs stellen.
  Verder deel ik de mening van E. J….iedere zinnige bijdrage is welkom!

  Like

 77. E.J. Bron zegt:

  @Pleiadian

  Enkele van uw comments begonnen te lijken op die van de zuigende comments van ene “Fulco” op Artikel7. Andere meningen zijn uiteraard welkom, mits goed beargumenteerd. Dit zorgt voor een bijdrage aan de broodnodige discussie.
  Echter, enkele zaken pik ik niet, waarvan ANTISEMITISME de belangrijkste is! Dit even ter informatie. Verder wens ik u een aangenaam verpozen op mijn weblog.

  Nogmaals gegroet,

  E.J. Bron

  Like

 78. Pleiadian zegt:

  @Marijke,

  Ik verschuil me niet hoor, mijn naam is Rob, aangenaam. Pleiadian is een nickname die ik al zeker 15 jaar op het internet gebruik dus het is een beetje mijn alter ego.

  Ik weet niet wie je met ‘ze’ bedoelt… de ‘laffe nederlanders’ misschien? Maar ik ben ík, een individu en niet in een specifiek hokje te duwen. Ik waardeer het dan ook als u mij beoordeelt om mijn eigen doen en laten en niet op dat van een groep waartoe u meent dat ik behoor.

  Like

 79. Linsky zegt:

  Marijke;
  Dat is de kracht van onze basis hier, we geven iedereen het voordeel van de twijfel.

  Sommigen begrijpen dat het beter is ten halve te keren dan ten hele te dwalen. 🙂

  Like

 80. Linsky zegt:

  Marijke;
  Ps;
  Linsky is gedestilleerd uit een pseudoniem wat ik eens gebruikte om boeken te schrijven.
  Och ik was nog jong….zucht ;(

  Mijn zoon ontdekte dat en lag krom van het lachen.
  Vanaf die tijd noemt hij ……..( en al zijn vrienden en voorts de hele omgeving) me Linsky.
  Mijn echte naam is Harrie.

  Like

 81. Pleiadian zegt:

  @Linsky,

  Ik zoek juist graag andere mening dan die van mezelf. Dat is veel namelijk veel interessanter en zo kan ik nog wat leren.

  Ik deel uw mening niet, dat lijkt me al wel duidelijk uit mijn eerdere reacties. Ik probeer niet te verdelen of heersen, maar enkel mijn eigen visie weer te geven, net zoals u dat doet. Daarnaast probeer ik met vragen inzicht te krijgen in uw gedachten en ideeen, met als doel om meer begrip voor elkaars standpunt te krijgen.

  Soms ben ik daarin wat scherper, maar dat is omdat dit onderwerp me raakt. Ik ben van mening dat het mogelijk is om ongeacht geloof, ras of voorkeur samen op deze prachtige planeet te leven. Daar droom ik over en daar probeer ik aan te werken. In mijn wereld is plaats voor iedereen, ook voor degene die niet gelooft dat er plaats is voor iedereen.

  Rob

  Like

 82. Linsky zegt:

  Pleiadian;
  In mijn wereld is beslist geen plaats voor mensen die mij m’n geloof niet gunnen en me zelfs willen vermoorden.
  Da’s wat de koran zegt en die aanhangers van die krankzinnige doctrine praktiseren.
  Dus voor die aanhangers en uitvoerders is in mijn wereld GEEN plaat!

  Verder ben ik persoonlijk een enorme voorstander van onderzoek, ander meningen en geestelijke ontwikkeling, middels het lezen van boeken, het leren kennen van andere mensen en culturen en het verruimen van mijn geest en bewustzijn!
  Daarom bestaat mijn vrienden en kennisenkring uit echt heel verschillende nationaliteiten en culturen!
  En daar ben in ontzettend content en gelukkig mee.
  We verruimen onze inzichten, zonder elkaars persoonlijkheid te ondermijnen.

  MAAR GEEN MOSLIMS DIE PER DEFINITIE TEGEN HET LEVEN ZIJN EN TEGEN AL WAT MOOI, GOED EN LIEFDE IS!

  Ben ik daar duidelijk in?

  Like

 83. Linsky zegt:

  In zijn algemeenheid vraag ik me ook af, waar de verdediging van die islam en zijn zieke aanhangers op is gebaseerd, zeker van hen die dit zieke soort promoot, op een voetstuk zet, aan de macht wil brengen en zelfs in hun geloof wil overgaan!!

  Dit zijn niet alleen volksverraders, maar lieden die zich tegen een al dan niet bestaande Schepper keren, …in ieder geval tegen elke natuurlijke ontwikkeling, evolutie van het menselijke bewustzijn en zijn er blijkens hun achterlijke voorkeuren ook op uit het leven hier op onze overigens heeeeel erg mooie aardbol te vernietigen!

  Like

 84. Pleiadian zegt:

  Harrie,
  Ik weet dat je het algemeen bedoelt, toch reageer ik graag!

  Je zal mij de islam niet horen verdedigen… persoonlijk ben ik niet zo van de religies. Ik sluit een god zeker niet uit, maar geen enkel boek of persoon kan mij dichter tot hem brengen dan ik dat zelf kan.

  Ik geloof uiteraard wél in vrijheid van geloof/mening/levensopvatting. Iedereen mag denken wat hij wil, maar het gedrag is ondergeschikt aan de wet.

  Dus een moslim mag (net als ieder ander) vinden wat hij wil, ook als dat niet overeenstemt met mijn visie op de wereld. Wat iemand denkt is misschien interessant, maar in essentie privé. Pas als gedachten acties worden, moet men zich aan de wet houden.

  Daar ligt voor mij dus de grens, is gedrag wettelijk. Zolang gedrag binnen de wet valt heb ik nergens problemen mee.

  Like

 85. Pleiadian zegt:

  @ E.J. Bron,

  Kan het zijn dat er een script meeloopt dat toetsaanslagen registreert en doorzendt naar de server? Ik zie bij elke toetsaanslag netwerkverkeer, ook als ik alle andere internettoepassingen sluit…

  Like

 86. seculiere turk zegt:

  mooie woorden maar meestal als je een moslim persoon zijn gedacht laat zeggen komt het zeer opdringerig aan,en meestal aanvaard hij u mening niet want dat is godlastering en uiteindelijk zal die moslim persoon tot geweld komen

  Like

 87. seculiere turk zegt:

  iemand dat de islam aantrekt is bewezen dat hij over een zeer laag iq beschikt,en de landen waar de staat de sharia opvolgt heeft een zeer laag ontwikkelings mentaliteit

  dus als je het oneens bent met hun vat van de islam,dan kunnen ze zich niet verdedigen wegens hun laag iq,dus zetten ze dat om in zeer erge frustratie en geweld

  Like

 88. Nou ik vind Linsky toch wel leuk hoor.Houden zo.Had vanmorgen wat vrienden over en we hadden het er over dat ik eerdaags weer het water over moet en hoe ik er tegen op zie,Linsky weet je waar om?Je moet je tegen woordig half uitkleden en er zo lang van te voren zijn en maar wachten,je kan geen water meer mee nemen enz.En hoe denk je dat dat komt?3 keer raden .En er word nauwelijks nog over gesproken.Dat zijn nou dingen waar ik zo nijdig over kan worden en kan niet begrijpen dat mensen dat niet zien,o well.

  Like

 89. seculiere turk zegt:

  dus die vrouwen zijn meestal intelligenter in dat soort landen,dus wat doen die mannen ze bedekken hun volledig met boerkas,ze mogen geen auto’s besturen ze mogen geen muziek beluisteren want dat zou hun verder kunnen ontwikkelen en tegen de mannen werken

  en de vrouwen moeten dan nu slikken want de man is nu eenmaal fysiek sterker en bedreigen zelfs hun eigen kinderen,dus de vrouw moet wel de man volgen wegens angst voor hun leven of dat van hun kinderen

  en jij wilt de kans aan dat soort mensen hun mening geven Pleiadian

  Like

 90. Linsky zegt:

  Ik ook Marijke! 🙂

  Wat die TSA scans betreft, je snapt toch zelf ook wel dat het om meer gaat dan zogenaamde controle van ‘mogelijk’ gevaarlijke individuen?

  Op filmpjes op het internet is heel vaak te zien, hoe de moslims met hun harem (in burqa) gewoon zonder probleem voorbij gaan en zelfs nonnetjes en kleine meisjes aan een intensieve controle worden onderworpen. Zelfs voor het oog van het publiek vernederd worden.

  Een vriendin van me die ook regelmatig reist naar de States, overkwam verschillende malen hetzelfde, zelfs waagde een van die schooiers te vragen of ze het lekker had gevonden….een va die gasten had namelijk zelfs haar borsten betast, even als bij een jonger meisje voor haar!

  Het is een van de instrumenten voor de Totale Controle over ALLE wereldburgers!

  Maar ik kan me je frustratie echt goed voorstellen hoor.

  Ik heb zelf een betaalde reis naar de USA, juist om die redenen onlangs afgewezen!

  Like

 91. Linsky zegt:

  Pleiadian;
  Het lijkt er meer op dat je een virus op je PC hebt
  Een zogenaamde Key-logger!
  Er zijn er dus meer die je al in de gaten houden 🙂

  Like

 92. E.J. Bron zegt:

  @Pleiadian

  Nee hoor. Geen sprake van!

  Like

 93. Rob Ik zou zeggen blijf dromen.Ja daar ging ik ook van uit allemaal samen en een mooie wereld.Maar ik ben wel wakker geworden en zo als je wel gelezen zou hebben ik ben zelf met een zwarte man getrouwt.Het gaat niet over kleur of geloof.Voor mij is islam geen geloof,mijn geloof is liefde en mijn geloof heeft het niet over de joden dooden.Kijk is op dit blok dan zie je filmpjes,wat ze met de joden van plan zijn,vreselijk.Die fimpjes zoudenze voor straf een uurtje verpicht in de tweede kamer moeten laten zien en dan kijken wat ze te zeggen hebben,Kijk Rob Bill Cosby is ook zwart,kijk even op dit blok,als je engels leest zie je wat hij heeft te zeggen en hij had ook een droom.Wat jij wil zit er echt niet in.Was maar waar.Nou kan ik nog een heel verhaal houden,maar daar heb ik geen zin meer in want jij en ik leven in 2 verschillende wereld.

  Like

 94. Linsky,ja wat moet ik mijn kinderen wonen daar en mijn klein kinderen,Meschien maken ze nog eens een hele lange brug,maar dan word die weer opgeblazen.

  Like

 95. Linsky zegt:

  Islam = Vernietiging!
  Lees dat boek maar.

  Marijke, ja dat snap ik. Je zit in een impasse. je kunt niet anders.
  Daar hebben die schooiers juist op gerekend.
  Evenals iedereen die voor zaken daar moet zijn!

  Like

 96. GKTiman zegt:

  Een opmerking over de foto: ik vermoed dat de meeste fietsen die tegen het monument aan staan, afkomstig zijn van autochtone Nederlanders. Ook hier is nog een wereld aan opvoeding te winnen.

  Like

 97. Hellen zegt:

  Wow @ GKTiman , duidelijk , dan zijn alle enorme problemen waar we nu tegen aan lopen opgelost ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s