VIDEO: “My Tram Experience” in Frankrijk

De afgelopen vrijdag tevens op dit weblog gepubliceerde video over de racistische uitlatingen van een blanke Engelse in een Londense tram staat wereldwijd kort voor de 10 miljoenste bezoeker.  Nu is er op YouTube nog een “My Tram Experience”-filmpje opgedoken, waarbij het er nog harder aan toegaat.

In de video, die kennelijk is opgenomen in een Franse treincoupé, dreigt een zwarte reiziger in de richting van twee blanke medereizigers ronduit “de blanken langzaam te doden” en hoopt daarbij op “God´s medewerking”.  In het geval van de Engelse riep niemand minder dan de voorzitter van de Labourparty, Ed Milliband, via Twitter zijn volgers ertoe op om aanwijzingen te verzamelen om de vrouw te identificeren. Dit gebeurde dan ook aardig snel en de 34-jarige Emma West werd korte tijd later gearresteerd. Of de nu opgedoken video van een zwarte racist voor eenzelfde verontwaardiging bij de politiek en de media zal zorgen, is onwaarschijnlijk.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/12/video-ich-hoffe-gott-totet-alle-weisen/#more-224111

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Racisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: “My Tram Experience” in Frankrijk

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Het is niet een kwestie van of maar van WANNEER er in de EU een burgeroorlog uitbreekt, en al helemaal als idioten het openbaar vervoer onveilig maken.
  (en degenen die moeite hebben met mijn vooruitziende blik moeten zich de ogen uit hun koppen schamen dat ze er niks tegen hebben ondernomen)

  Like

 2. seculiere turk zegt:

  ksnap het niet,waarom werd die vrouw gearesteerd?

  Like

 3. JiepMK zegt:

  Killing white people schijnt nogal populair te zijn onder negers. Verkrachten trouwens ook, net als beroven en uitschelden. Doen ze bij mij niet hoor, maar ik ben wel solidair met de slachtoffers van anti-blank geweld.

  En negers die het werk doen dat blanken niet willen doen? MUHAHAHA!!

  Like

 4. qutrex zegt:

  @ G.Deckzeijl

  Yep.. precies zoals ik in mijn laatste comment in een recente post opmerkte. Het is wachten op de bekende druppel die de emmer zal laten doen overlopen. En dat moment is naar mijn bescheiden mening al zeer nabij. En dan zullen al die dag in dag uit steeds weer provocerende cultuurverrijkers stomverbaasd staan te kijken dat die kaaskoppen keihard van zich kunnen afslaan. Het zij herhaald: dat moment is zeer nabij. Die nono’s daar in het Haagse zullen dan wel weer voor de zoveelste keer ernstig “geschokt” zijn, de volkswoede veroordelen en er op wijzen dat we zo “niet met elkaar omgaan” … pffff
  Die voornamelijk linkse “Gutmenschen” hebben geen benul wat er onder de gewone bevolking leeft en broeit. En onder “gewone bevolking” versta ik niet alleen de oorspronkelijke bewoners van dit kikkerlandje maar ook heel veel immigranten die het allemaal spuugzat zijn en zich diep schamen voor hun geimporteerde medelanders….
  Bert, ga zo door met je fijne weblog. Ik hoop wel dat het hier wat betreft het plaatsen van comments niet zal eindigen als bij diverse andere weblogs waar nagenoeg iedere nieuwe post resulteert in een onoverzichtelijke stortvloed van nietszeggende comments, veelal geplaatst door telkens weer dezelfde bezoekers. En nee : ik noem geen namen 😉
  Nogmaals : jouw tomeloze inzet om bezoekers van goede, goed leesbare en relevante informatie te voorzien verdient een grote pluim en respect. Het is ook niet voor niets dat ik al jarenlang jou bijdragen volg (onder div. nicknames trouwens).

  Keep up the good work !
  grtz

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @qutrex

  Bloos…. Bedankt! Je maakt we nu wel nieuwsgierig wie je dan wel niet bent met die verschillende nicks!

  Like

 6. qutrex zegt:

  Haha… zo ernstig is het ook weer niet hoor. Ik wil je uiteraard wel eea duidelijk maken, maar niet rechtstreeks op het blog natuurlijk 😉
  Ik zie niet zo snel een kontaktadres ? Of ligt dat aan mij ? Hoe kan ik je per e-mail rechtstreeks schrijven ?
  grtz

  Like

 7. qutrex zegt:

  Txt hr Bron. Zie mijn antwoord via e-mail.
  grtz

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  Graag gedaan qutrex. Zie mijn antwoord terug.

  Vriendelijke groeten,

  E.J.

  Like

 9. Pingback: Engeland: schoppers van “blanke hoer” vrij | E.J. Bron

 10. Pingback: Engeland: schoppers van “blanke hoer” vrij | AmsterdamPost

 11. Jan zegt:

  Die meneer kan er echt niets aan doen dat hij dit allemaal zegt, immers, hij is dronken omdat hij niet tegen alcohol kan en dat spreekt hem automatisch vrij zoals onlangs in Gr. Britt. gebeurde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s