Mensen zoals Fjordman

De Noorse media gaan op dit moment vol in de aanval om Fjordman toch tenminste een deel van de verantwoordelijkheid voor het bloedbad in Oslo in de schoenen te schuiven. Dit beperkt zich niet alleen tot Noorwegen: het voltrekt zich tegelijkertijd ook in andere landen, zoals in Zweden en Nederland.

De verdediger van anders Behring Breivik, Geir Lippestad, is lid van de Socialistische Partij van Noorwegen. Wist u dat? Ik heb het ook niet geweten, totdat Steen me erop attent maakte.

Meneer Lippestad is lid van de socialistische Partij, die door zijn cliënt werd aangevallen, en nu probeert hij Fjordman voor het gerecht te slepen, zodat deze getuigt bij de verdediging van zijn cliënt. De reden? Fjordman is schuld aan de juistheid van zijn analyse, dat tomeloze misdaad door immigratie tot stijgende spanningen in Europa leidt.

Laten we aannemen, dat een Amerikaanse veiligheidsadviseur in het jaar 2000 gewaarschuwd zou hebben voor een op handen zijnde terroristische aanval. Zou hij dan als getuige zijn opgeroepen van de verdediging voor Osama Bin Laden?

Is het “hatespeech” wanneer men zegt dat een brug bij de volgende zware storm zal instorten, omdat hij niet werd gebouwd voor dit soort weer?

In een onlangs gepubliceerd artikel in de Noorse krant VG zegt de verdediger van Anders Behring Breivik, dat mensen zoals Fjordman een gedeeltelijke verantwoordelijkheid dragen voor de misdaad van zijn cliënt. In een ander artikel interviewt VG een van de overlevenden van Utøya, die het eens is met de beslissing om Fjordman bij het proces te betrekken. In het artikel wordt gezegd, dat mensen zoals Fjordman en Hans Rustad (www.document.no) Anders Behring Breivik geïnspireerd en geschapen hebben.

Opmerking van Fjordman:

De redactrice voor lezerdiscussies van VG, Elisabeth Skarsbø Moen, heeft mijn recht op antwoord en wederwoord wekenlang ondermijnd, waarschijnlijk met opzet. VG was zelfs zo brutaal om me om een interview te vragen, kort nadat ze me ervan beschuldigd hadden moreel heel veel te hebben bijgedragen aan de misdaad. Ik zei tegen ze dat ze moesten maken dat ze wegkwamen en heb ook al besloten aan wie ik mijn volgende interview ga geven. Het zal niet aan de krant VG of welke andere Noorse journalist dan ook zijn.

VG is een massieve perscampagne tegen mijn persoon begonnen. En dit is volgens Scandinavische maatstaven geen eens een links dagblad.

Vanuit het standpunt van de mainstream media is het zeer belangrijk om me helemaal kapot te maken d.m.v. karaktermoord. Ze weten, dat een groot deel van het publiek het in veel dingen met me eens is en dat wij tot zwijgen gebracht moeten worden.

Sinds de glorierijke dagen van partijvoorzitter Mao is het een effectieve methode om een precedent te scheppen om afwijkende meningen tot zwijgen te brengen door enkele op zichzelf staande gevallen te pakken en deze in de publieke opinie kapot te slaan, zodat anderen het niet meer wagen gelijksoortige zaken te zeggen. Dat is hetgeen wij op dit moment kunnen zien.

Breivik´s advocaat Geir Lippestad probeert blijkbaar de aandacht van de misdaad van zijn cliënt af te leiden. Dat kan ik begrijpen. Dat is zijn beroep. Maar de manier waarop de media hier geloof aan schenken en ervoor applaudisseren, is absoluut schandalig. Het is karaktermoord in de zuiverste en ergste vorm.

Ik ben niet van plan om te zwijgen. Ik zal blijven schrijven en de waarheid over de islam, de EU, het multiculturalisme en de massa-immigratie in de westerse landen zeggen.

Nawoord van Baron Bodissey:

Afgezien van Fjordman (en mezelf uiteraard) zou de Noorse rechtbank de volgende personen moeten dagvaarden:

Bruce Bawer, Paul Belien, Tony Blair, Judge Robert Bork, Andy Bostom, Bill Clinton, John Esposito, Hugh Fitzgerald, Pamela Geller, Christopher Hitchens, Charles Johnson, Bernard Lewis, Melanie Phillips, Daniel Pipes, Condoleeza Rice, Walid Shoebat, Robert Spencer, Serge Trfkovic, Keith Windschuttle, Bat Ye´or.

Al deze mensen zijn inderdaad “mensen zoals” Fjordman. Ze moeten allemaal voor de rechtbank worden gedaagd!

Iedere schrijver, die ooit iets gepubliceerd heeft dat door Anders Behring Breivik werd geciteerd, zou zich nu geroepen moeten voelen. Waarom? Hij/zij zou moeten eisen om gedagvaard te worden.

Ook als de schrijver al dood mocht zijn, kan men nog de uitgever verantwoordelijk maken. Sleep ze voor de rechtbank!

We hebben legio voorbeelden. Ik zal later een volledige lijst van de publicaties en mensen publiceren (levende en dode), die door de slachter van Utøya werden geciteerd. Zij zouden allemaal in een Noorse rechtbank gebracht moeten worden.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/50359

Auteurs: Baron Bodissey & Peder Jensen “Fjordman”

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/12/people-like-fjordman.html#more

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(En verder ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

 

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Mensen zoals Fjordman

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Als dit werkelijk zo zou kunnen weet Ik nog wel een paar mensen in Nederland die medeverantwoordelijk voor de dood van Pim Fortuyn.

  Het is best mogelijk dat er een aantal Journalisten zijn die sensatie willen verkopen maar Ik denk niet dat men Fjordman zal oproepen.
  Er zullen wel mensen zijn die Fjordman voor het gerecht willen zien maar dat zal niet eenvoudig lukken denk Ik omdat daar dan weer het leven van Fjordman mee in gevaar gebracht gaat worden, daar het bekend is dat hij meerdere malen met de dood bedreigt is door linksen en Moslims.

  Ik heb deze reactie ook op AP gezet Bert.

  Like

 2. chantal zegt:

  @ ‘dat mensen zoals Fjordman en Hans Rustad (www.document.no) Anders Behring Breivik geïnspireerd en geschapen hebben.’

  Degenen die Breivik geschapen hebben zijn ook zijn ‘liefhebbende’ vader en moeder. Het vierde gebod gebiedt de rol die zij bij de misvorming van hun zoon speelden buiten beschouwing te laten.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Geir Lippestad is dan zelf de eerste in de lijst. Aan het gedachtegoed wat ie zelf aanhangt, ontlenen dit soort krankzinnigen, moordenaars en terroristen hun bestaansrecht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s