Immigrant wil ons lesstof voorschrijven

De adventstijd is die periode aan het einde van het jaar, waarin de christenheid zich op het grootste feest, de geboorte van Jezus Christus, Kerstmis, voorbereidt. Aan de voormalige stille tijd van het jaar verbinden we ook vertrouwde gebruiken, zoals het aansteken van de kaarsen van de adventskrans op de adventszondagen, het adventszingen of de adventskalender.

Islamitische immigranten in Oostenrijk schijnen deze tradities echter een doorn in het oog te zijn. Terwijl autochtonen, die hun gebruiken koesteren, blootgesteld staan aan brutale aanvallen van immigranten, zijn ook ode scholen niet veilig voor hun intolerantie tegenover deze tradities.

Turk zorgt voor schandaal

Op de basisschool Herzogenburg stond de Advent op het lesrooster bij Duits en de kinderen kregen informatie over hoe de vork in de steel zat. Zoals het Herzogenburger FPÖ-gemeenteraadslid aan de Niederösterreichischen Nachrichten berichtte, zorgde een Turkse immigrant echter voor een schandaal op school. Boos stormde de vader de school binnen en ging naar de lerares toe: “Waarom moeten ook islamitische kinderen zulke stof leren?” Daarna werd hij uit de droom geholpen door de directeur van de school, Reinhard Windl, die hem duidelijk maakte, dat met deze lesinhoud voldaan wordt aan het wettelijk voorgeschreven leerplan.

Hoeveel van dit soort voorvallen zijn er?

Terwijl de staatssecretaris van Integratiezaken Kurz een rondreis door de Oostenrijkse scholen maakt en blij is met de vele zogenaamde goed geïntegreerde migrantenkinderen, ziet de realiteit er anders uit. Immigranten willen ons voorschrijven wat er geleerd mag worden en wat niet. Verraderlijk voor de camouflagepolitiek is het statement van de schooldirecteur tegenover de “Niederösterreichische Nachrichten”: “Het geheel speelde zich binnen een klein kader af, maar het is onverklaarbaar hoe dit naar buiten heeft kunnen komen”. Bij het bekend worden van het voorval schijnt het dus om een bedrijfsongeval te zijn gegaan. Helemaal naar het Siciliaanse voorbeeld van de omertà heerst ook in Oostenrijk het gebod van het zwijgen en de waarheid komt slechts bij wijze van hoge uitzondering naar buiten.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006346-Zuwanderer-will-uns-Lehrstoff-vorschreiben

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(En verder ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op Immigrant wil ons lesstof voorschrijven

 1. Linsky zegt:

  Yep E.J., en zo worden al onze feestjes, gebruiken en hele cultuur naar de mallemoer geholpen door die zandnegers.

  Like

 2. Dorith zegt:

  Ik zou er een lesje chanoeka boven op gooien!
  Zal je zien wat voor een echte heibel er dan ontstaat!

  (Chanoeka – eerste kaars op 21 december)

  Like

 3. Ej wat ik echt een schande vind hoe de joodse school in Amsterdam zo bewaakt moet worden.Ik heb dat al ergens neer geplemt,maar toen ik dat las vandaag werd ik echt pis nijdig,en als ik dit lees vebaast het me ook niets.Maar een school?Het is gewoon een schande dat dat kan gebeuren in holland.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Het woord voorschrijven in de tekst viel me op.ZEGT HET VOORT: Als een allahschreeuwer over voorschrijven begint heeft dat alles te maken met intimidatie in casu HET PROJECT. Die boze Turk hierboven is daarvan het bewijs. http://tinyurl.com/5za2bg Oplossing in soortgelijke gevallen: niet accoord met de verplichte lesstof? Niet accoord met Nederlandse wetten en omgangsvormen, maar wèl maandelijks handje ophouden bij de sociale dienst?Dan rap met je hele hebben en houen terug naar de steen in de zandbak waar je destijds onder vandaan gekropen bent!
  Dan nog dit voor de eventueel meelezende hotemetoten: continu nalaten om om zich heen grijpende problematiek die door allochtonen wordt veroorzaakt aan te pakken is hetzelfde
  als dit land in sneltreinvaart naar de KLOTEN helpen!

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Tja, die immigrant doet gewoon wat hem van huis en van de moskee uit met de paplepel is ingegoten: zijn kinderen beschermen tegen de verderfelijke invloeden van de ongelovigen. Ergens kun je hem dat niet eens kwalijk nemen, per slot van rekening laat ik zelf geen gelegenheid voorbij gaan om mijn kinderen te wijzen op de verderfelijkheden van de islam. Gelukkig zijn er elke dag wel een paar moslims ergens ter wereld die mijn woorden kracht bijzetten door de dogma’s van hun “geloof” in de praktijk te brengen.

  Wie ik dit echt kwalijk neem zijn de politici die het deze immigrant mogelijk maken (hoogstwaarschijnlijk nog op onze kosten ook) hier zijn verderfelijke ideologie te laten wortelen. Wedden dat ze pas toegeven dat “er iets mis is gegaan” als we hier te lande ook Koptische toestanden krijgen?

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  @Antivenin

  Quote: “Wedden dat ze pas toegeven dat “er iets mis is gegaan” als we hier te lande ook Koptische toestanden krijgen?”

  Te optimistisch gedacht wat mij betreft. Zelfs dan zijn ze nog in staat de schuld in de schoenen te schuiven van de “islamcritici”, die dit veroorzaakt zouden hebben!

  Like

 7. Antivenin zegt:

  @ E.J. Bron

  Ja, dat zou best een kunnen. Zou me nog niets verbazen ook, eerlijk gezegd. We zitten helaas met een bedroevend zootje “leiders” opgescheept.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Antivenin: die Koptische toestanden in eigen land begonnen op 2 november 2004, op een plek in de Amsterdamse lineusstraat, ’s morgens tussen 08:45 en 09:45.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s