“Arabische Lente verwelkt” – Nu komt het meedogenloze, alles verzengende islamisme

(klik op afbeelding voor groter!)

De partij, die in Duitsland bij voorkeur door de moslims wordt gekozen respectievelijk met hun lidmaatschap wordt vereerd, is het best geschikt om zo snel mogelijk een dictatuurpartij te worden (conclusie aan het eind van het artikel).

Amnesty International schrijft hoe alles al verwelkt is. En dat is voor ons een goed moment om het artikel van de vorige week “De gordel van islamistenregeringen rondom Europa: Na Tunesië nu ook Marokko…” op te frissen en aan te vullen, want deze gordel van islamistenlanden rondom Europa werd sindsdien door de Egyptisch verkiezingen nog strakker aangetrokken.

Hier eerst het stukje over Amnesty International:

In landen van de “Arabische Lente” is het volgens informatie van Amnesty International sinds het begin van de protesten in het voorjaar tot talrijke schendingen van de mensenrechten gekomen. In Syrië zouden sinds midden maart meer dan 3000 mensen zijn omgekomen, onder wie 200 kinderen, deelde de organisatie n.a.v. de “Dag van de mensenrechten” zaterdag mee. Amnesty verzamelde de namen van 3290 gedode mensen in Syrië. De Verenigde Naties gaan uit van meer dan 4000 dodelijke slachtoffers sinds het begin van de protesten in Syrië, onder wie 300 kinderen.

N-TV

De zaak met de kinderen zou u niet zo moeten choqueren. We kunnen niet vaak genoeg het verschil benadrukken: Deze volkeren zijn zo geïnfantiliseerd, dat de helft van hen naar onze maatstaven kinderen zijn. Zeer agressieve, strijdlustige, deels moorddadige “kinderen”. Er komen bij hen geen gevechten voor waarbij ook niet de kinderen zijn betrokken – bij samenlevingen met een gemiddelde leeftijd onder 17-20 jaar kan dat ook helemaal niet anders.

En hier de aanvulling van de door “democratische verkiezingen” in dit jaar ontstane islamistengordel met de Egyptische aanvulling na de laatste verkiezingen:

De Moslimbroederschap wint duidelijk bij de verkiezingen in Egypte – gevolgd door de nog extremere Salafisten. Nu hoopt het Westen op de “gematigdheid” van de islamistische overmacht – en klampt zich daarbij vast aan illusies (Welt Online).

Geef een moslim stemrecht en hij kiest onmiddellijk voor de dictatuur, het islamisme. Ja, we kunnen dit idee zo langzamerhand verder trekken en concluderen:

De partij, die in Duitsland bij voorkeur door de moslims wordt gekozen respectievelijk met hun lidmaatschap wordt vereerd, is het best geschikt om zo snel mogelijk een dictatuurpartij te worden, die leidt tot een totalitaire, intolerante dictatuur.

Bron:

http://www.kybeline.com/2011/12/10/arabischer-fruhling-verbluht-jetzt-kommt-der-gandenlose-alles-versengende-islamismus/#more-29666

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(En verder ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Arabische wereld, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Arabische Lente verwelkt” – Nu komt het meedogenloze, alles verzengende islamisme

 1. Linsky zegt:

  Om totalitaire macht te verkrijgen moet je bij kinderen beginnen, hè.
  Die zijn het makkelijkst te hersenspoelen.

  Maar daar hebben zij ( moslims) overigens geen patent op hoor!
  Dat wisten de geheime diensten al heel lang.
  Vooral de CIA.
  Dat leerden zij hun eigen opgerichte Al Qaida ook!

  En denk maar eens aan MK-Ultra etc.

  Als je weet dat die gasten baby’s, in de baarmoeder al, traumatiseren………….JA ECHT! 😦

  Like

 2. Madar zegt:

  Hoe is het mogelijk dat mensen in het westen nog steeds ontkennen bij zoveel bewijzen?
  Toen ik laatst op een site een link naar deze site plaatste werd mij gevraagd waarom ik verwees naar deze haatzaaier!!( lees E.J.Bron!!) Onvoorstelbaar. Einstein zei het al: “Het universum is begrensd ,maar de domheid van de mensen is onbegrensd”.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Programma Thema-uitzending: MIND CONTROL

  In de afgelopen decennia is er op de achtergrond door verschillende geheime diensten en hun meesters driftig geëxperimenteerd met technieken om het menselijk bewustzijn, het denken, voelen en willen op een kunstmatige manier van buitenaf te beïnvloeden. Deze zijn in de loop der tijd verder geperfectioneerd en met behulp van moderne geavanceerde technologie van steeds meer mogelijkheden voorzien. Die verschillende mogelijkheden en de reikwijdte van hun beïnvloeding willen we in de komende thema-uitzending met verschillende gasten gaan verkennen. De uitzending begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De invulling van het programma zal binnenkort op de website van Argusoog verschijnen. Het programma zal worden gepresenteerd door Désiree Rover en Arend Zeevat.

  http://www.argusoog.org/2011/12/argusoog-radio-thema-uitzending-10-december-2011/

  Like

 4. Linsky zegt:

  De dagelijkse waarheid in Gaza is wat de reguliere media u nooit laten zien!:

  http://brabosh.com/2011/12/10/pqpct-ejl-2/

  Like

 5. Linsky zegt:

  ZDF vervalst Videos!
  ZDF, een Duitse staatszender, bericht de bevolking hoe vandaag de dag over in Syrië wordt opgetreden tegen de betogers.
  Wat blijkt: De door de ZDF uitgezonden video over de z.g. manier waarop de Syrische overheid ingrijpt, blijkt een oude video uit 2007 te zijn opgenomen tijdens een betoging in Irak.

  Een duidelijk voorbeeld van hoe onze westerse media ons misleiden.

  Like

 6. seculiere turk zegt:

  dat laatste foto met de wapens in de hand van de kinderen,waar werd dat getrokken?

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @seculiere turk

  Volgens mij in Gaza, maar maakt dat überhaupt iets uit?? Alle islamitische kinderen in die wereld worden toch dusdanig militaristisch en antisemitisch “opgevoed”!?

  Like

 8. seculiere turk zegt:

  ik weet het,maar dat is toch geen oplossing een jood moslim of afrikaanse kind soldaat een wapen geven is het laagste walgelijkste dat je maar kan doen,wat ook de problemen zijn

  Like

 9. Linsky zegt:

  Politiek-correcte academici herschrijven de geschiedenis van de islam
  .
  De koptische islam-deskundige Raymond Ibrahim over islam-apologetische geschiedvervalsing in het Westen (specifiek in de VS):

  Raymond Ibrahim (Midden-Oosten specialist en Associate collega-, Midden-Oosten Forum) getuigd voor de Tom Lantos Commissie Mensenrechten in het Huis van Afgevaardigden. Reps Frank Wolf en James McDermott gepresenteerd “Under Threat: De verslechtering Benarde toestand van de Koptische Christenen van Egypte.”

  Lees hier de heer Ibrahim getuigenis: http://www.centerforsecuritypolicy.org/p18877.xml

  Andere getuigen opgenomen Kathy Fitzpatrick (plaatsvervangend adjunct-secretaris, Bureau voor Democratie, Mensenrechten, en Arbeid, US Department of State), Nina Shea (Director, Center for Religious Freedom, Hudson Institute), Dina Guirguis (lid, Egyptisch-Amerikaanse Rule of Law vereniging), Adel Guindy (voorzitter, Koptisch Solidarity International) en Cynthia Farahat (Egyptische politieke activist).

  Like

 10. Jantje zegt:

  Deze moslimlanden hebben over het algemeen een enorm leger. En dit dus vlakbij Europa.
  Wij hebben ons leger al verkocht. Als Egypte bijvoorbeeld Italië binnenvalt (eerst Jerusalem dan Rome, andersom mag natuurlijk ook) houdt niemand ze tegen, volgens mij.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Goede opmerking Jantje!
  Maar misschien hebben we juist daarom wel ons leger verkocht?
  Dan kan de rest zonder tegenstand ook binnen! 😦

  Per slot hanteren ze daarboven een duistere agenda, hè!

  Like

 12. potlood zegt:

  @Jantje.Ten dele heeft u gelijk, er wordt in Europa ten onrechte en teveel bezuinigt op legers.Daar staat echter de straatlengte technologische voorsprong tegenover.
  Wat dat betekent heeft iedereen in de oorlog tegen Saddam Hoessein kunnen zien.Eerst werd er nogal huiverig gedaan over de Republikeinse Garde, maar puntje bij paaltje werden die binnen enkele dagen vermorzeld.
  Diezelfde technologische voorsprong maakt bv. dat Israël nog steeds fier overeind staat.

  Like

 13. Jan zegt:

  En Jan Pronk&co maar roepen dat het lente wordt:

  Sunday, December 11, 2011
  Egyptian PM breaks into tears while talking about the economy

  Egypt’s new interim prime minister broke into tears in front of journalists on Sunday as he spoke about the state of the country’s economy, saying it was “worse than anyone imagines.”
  Egypt’s transition in the months since Hosni Mubarak’s ouster has been rocky, with protests against the military council leading the process, an increase in crime and the battering of the tourism industry that was once a pillar of the economy.
  http://elderofziyon.blogspot.com/2011/12/egyptian-pm-breaks-into-tears-while.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s