VIDEO: Haagse moskee verdedigt “pedo imam”

Hat tip: G. Deckzeijl

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Haagse moskee verdedigt “pedo imam”

 1. seculiere turk zegt:

  ik heb de ideale oplossing voor dat soort “mensen” dan een pedo iman en een pedo priester elkaar anaal nemen en van de kinderen afblijven

  waarom wordt dat soort mensen niet gwn door de militair opgepakt en naar marokko gebracht

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Ook een manier om mensen vanuit islamitische landen hier legaal te laten komen, ze zijn immers met “huwlijkse voorwaarden” ( nog geen seks maar alleen op papier verbonden LOL) getrouwd, dus partner mag hier komen.

  Komt me trouwens bekend voor: uithuwlijken op jonge leeftijd aan oudere of veel oudere man/vrouw) o ja..Rabbae ( u weet wel die ooit bij groenlinks zat en die namens Marokkanen alhier Wilders heeft aangeklaagd van vermeend oproepen tot haat etc) die was in de jaren 70 ook al actief met opsporen van jonge meisjes ( typisch, altijd meisjes) bij Nederlandse gezinnen om die vervolgens met goedkeuring van ouders ( op belofte dat ze alleen op papier getrouwd zouden zij) hun dochter uit te huwlijken aan Moslims vanuit buitenland zodat deze zich hier legaal konden vestigen!!!!! ( LIEG dit niet en is uit eerste hand!!)

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Deze islamitische BAARDAAP propageert dus huwelijkscontracten tussen kinderen. Dat betekent dat zijn chef, tw. sheik Fawaz Jneid van de Haagse as-Soenah-HAATBUNKER aan de Fruitwweg 5 met hetzelfde gore fundamentalistische sop is overgoten en dat sedert JAREN…!!!! En al die omhooggevallen hotemetoten in hun krijtstreeppakken verdommen het om ertegen op te treden.
  http://tinyurl.com/6fl3tpo
  Ik vind naast Joost Niemöller dat er een justitieel onderzoek naar deze praktijken moet komen!
  Gisteren de speciale Elsevier-uitgave Pim Fortuyn Ter Herinnering 1948-2002 gekocht.
  Daaruit één van zijn quotes: “Ik sta voor dit land. Voor alles wat we in vijf, zes eeuwen hebben opgebouwd. We hebben hier, laat ik het maar gewoon zeggen, godverdomme een vijfde colonne van mensen die het land naar de verdommenis willen brengen”.(uitgesproken tijdens de Nacht van Fortuyn van 9 op 10 feb 2002, waarin Fortuyn botst met het bestuur van Leefbaar Nederland) Uitsmijter voor de zgn moskee-liefhebbers in dit hoofddoekenparadijs:
  http://tinyurl.lcomk/6ed8jyh

  Like

 4. Madar zegt:

  Waarom horen wij van de politiek en met name de PVV slechts een protest over deze zaak en staat niet geheel Den Haag op de kop??? Voor mij onvoorstelbaar dat niet de hele bevolking daar op de been is om te protesteren en geen enkele politicus het voortouw hier iets tegen te ondernemen.
  Ik woon een paar honderd km van Den Haag vandaan maar geloof me, als Den Haag hier was………………..

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend Nieuws: toilet-terrorisme doet zijn intrede. Voor iedere boodschap de omgeving scannen!
  http://tinyurl.com/cls2r3j

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb op 14:47 een tikkie te snel getikt… Link moet zijn:
  http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

 7. Zeg, wat is dat eigenlijk voor gedoe: wel moeilijk doen over een pedo-imam, maar niet over een pedo-profeet? Riekt naar discriminatie.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Rechtse Rakker, 11-12,15:53: perfecte vaststelling! LOL!

  Like

 9. verwilderd zegt:

  Met een paar meer van die baardapen maak je zo van elke moskee straks een haathut. Kerken in islamlanden ? We weten al jaren wat daar gebeurt : dagelijks brandt daar ergens wel een af en/of worden er gelovigen vermoordt ..Dus dat in de EU vooral de minder gematigde moslims en hun ‘kerken ‘ iets dergelijks ook gaat overkomen kan je op wachten. Oog om oog , tand om tand . ..maw : voor wat hoort wat . Kennen we allemaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s