De les van het bloedbad in Luik: Criminele buitenlanders uitzetten

Volgens de actuele stand werden bij het bloedbad, aangericht door een Marokkaan aan de rand van de kerstmarkt, in Luik 5 mensen vermoord en raakten er 125 gewond. Velen zweven nog in levensgevaar. De eigenlijke daders bevinden zich in de rijen van de politiek. Want de veroordeelde criminele Marokkaanse massamoordenaar zou al lang naar zijn geboorteland moeten zijn uitgewezen.

“Paniek in de binnenstad van Luik: Doden en gewonden na aanslag” – met deze woorden begint de Oost-Belgische krant Grenz-Echo een dag na het bloedbad van de Marokkaan de verslaggeving over het bloedbad van Luik. Linksboven naast de krantenkop een melding met de kop “Noodmaatregelen om de asielcrisis op te lossen”. In het daarbij behorende bericht wordt gezegd, dat de toestroom van asielzoekers naar België zo groot zou zijn, dat 5000 Belgische asielzoekers op straat moeten slapen. Wie de waarheid achter het bloedbad van de Marokkaanse moslim wil doorgronden, moet beide nieuwsberichten kennen. Want wanneer duizenden asielzoekers (overwegend uit de Oriënt) het in zo´n klein land als België op de koop toenemen om ook in de ijzige winter op straat te moeten slapen – dan moet België wel een enorme aantrekkingskracht op asielzoekers hebben. Het antwoord is niet moeilijk: Alleen nog bij wijze van hoge uitzondering wordt criminaliteit door migranten uit islamitische landen in België vervolgd. De Financial Times schreef eens in een bericht over criminele migranten in de Belgische hoofdstad: “De rechtbanken in België zijn volledig overbelast; vaak duurt het jaren, voordat criminelen een proces krijgen. Gevangenisstraffen van minder dan twaalf maanden worden vaak slechts gedeeltelijk of helemaal niet uitgevoerd…”

En wanneer geïmmigreerde zware criminelen überhaupt nog in de gevangenis terechtkomen, dan worden ze, ondanks anders luidende wetten, na hun gevangenisstraf gegarandeerd niet meer uitgezet. Het ergste wat een geïmmigreerde crimineel in België tegenwoordig nog kan overkomen, is de verzorging door maatschappelijk werkers en psychotherapeuten in een door de Belgische belastingbetaler gefinancierde woning, inclusief kost. De aandrang naar dit aantrekkelijke aanbod is – zoals we hebben gezien – uiteraard enorm groot. De in België levende criminele Marokkanen zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen – bijvoorbeeld als de koningen van de uitbrekers. Volgens informatie van de gerenommeerde Washington Post is niet alleen Frankrijk, maar vooral ook België een immigratiemagneet voor criminele moslims.

De 32-jarige Nordine Amrani, die nu het bloedbad aan de rand van de kerstmarkt in Luik heeft aangericht (en ook een 17 maanden oud kind vermoordde), was een van de vele criminele Marokkanen in België. Hij was al heel vaak voorbestraft en stond niet alleen geregistreerd als drugsdealer en wapenhandelaar. Net zoals op dit moment meer dan 800 andere veroordeelde Marokkaanse zware criminelen zou hij moeten zijn uitgezet naar zijn geboorteland – maar men liet hem geworden. Bij de Marokkaan had men een groot aantal wapens gevonden – hij had ongeveer 10.000 reserveonderdelen voor vuurwapens thuis, bovendien tientallen geweren en handgranaten. En dat niet alleen: Hij stond ook als seksuele misdadiger in België geregistreerd. In duidelijke taal: Na een veroordeling als wapenhandelaar (hij werd tot 58 maanden gevangenisstraf veroordeeld, maar hoefde de gevangenis niet in) werden bij een niet-Belg, die een enorm wapenarsenaal in zijn woning had, al snel weer veel wapens gevonden – en alles wat er gebeurde, was een uitnodiging tot een gesprek bij de politie. Men kan nauwelijks milder omgaan met een Marokkaanse zware crimineel. De man zou al lang naar zijn geboorteland Marokko moeten zijn gedeporteerd. Dat lijdt geen twijfel. Sinds maart 2007 heeft België een akkoord met Marokko, volgens welk in België veroordeelde Marokkaanse misdadigers hun gevangenisstraf in hun geboorteland moeten uitzitten. De Belgische belastingbetaler financiert Belgische mensenrechtenactivisten, die er bij deze gevangenisverblijven ook vast en zeker op moeten letten dat men zich houdt aan de mensenrechten. Dom genoeg financiert de Belgische belastingbetaler niet alleen veroordeelde Marokkanen, die naar de gevangenis in Marokko dienen te worden overgebracht, maar ook aanklachten tegen deze praktijk, omdat hij zogenaamd een overtreding zijn van de mensenrechten van de Marokkaanse criminelen. En zo blijven de meeste Marokkaanse criminelen in België gewoon op vrije voeten – zoals Nordine A.

Interessant is nu het huichelachtige zwijgen: Politici en politiek correcte journalisten roepen er verbazend genoeg niet toe op om fakkeloptochten ter herdenking van de slachtoffers van de Marokkaanse massamoordenaar te vormen. Het is immers slechts een “individuele dader”. Men hult zich in stilzwijgen en kijkt de andere kant uit. Tot nu toe komt niemand op het idee om de slachtoffers van de migrant tijdens een plechtige bijeenkomst € 10.000 als schadeloosstelling te overhandigen. Dat had men als vanzelfsprekend wel bij de slachtoffers van de “Döner-moorden” gedaan. Toen waren de slachtoffers Turken en de daders Europeanen. Hier zijn de slachtoffers immers alleen maar Belgen en de dader is een wanhopige Marokkaan, die zich vast en zeker verkeerd begrepen voelde door de racistische Belgen.

Video:

Bron:

http://tinyurl.com/cusduzd

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie. Bookmark de permalink .

32 reacties op De les van het bloedbad in Luik: Criminele buitenlanders uitzetten

 1. Lotte zegt:

  Welke les????
  Er zijn al vele lessen geweest in de afgelopen jaren,
  maar niemand die er in de politiek iets mee doet.
  Integendeel zelfs.
  Men blijft zwijgen en de andere kant op kijken.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Psies Lotte!

  Welke les?!

  Er zijn meer Heidi’s. en meer mensen die waarschuwen in het openbaar.

  maar tot op heden verandert er niet veel. wordt als maar erger.
  Daarom hier nog eens als herinnering.

  Like

 3. Linsky zegt:

  België betaalt hoge prijs voor creëren paradijs voor criminele immigranten!
  Nordine Amrani (foto), drugsdealer en zedendelinquent, had volgens de Belgische wetgeving al láng in een Marokkaanse gevangenis moeten zitten. Desondanks liet de politie hem jaren ongehinderd zijn gang gaan. (Foto: vermoedelijk het lichaam van Amrani, die of per ongeluk, of door zelfmoord om het leven kwam).

  De 32 jarige Marokkaanse immigrant Nordine Amrani, die gisteren bij de kerstmarkt in Luik een bloedbad aanrichtte (huidige stand: 5 doden en 125 gewonden), werd hier feitelijk toe in staat gesteld door de Belgische politiek, die de afgelopen jaren een waar paradijs voor criminele immigranten heeft geschapen. Volgens de Financial Times worden moslim immigranten in België alleen in zeer ernstige gevallen gerechtelijk vervolgd en gaan ze bij straffen die lager uitvallen dan één jaar deels of geheel vrijuit. Ondertussen is de aantrekkingskracht van België zó groot geworden dat onze zuiderburen de toestroom al lang niet meer aankunnen, waardoor inmiddels zo’n 5000 immigranten op straat moeten slapen.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=648025&r=1&tbl_archief=&

  Like

 4. En we gaan weer over tot de orden van de dag.Vreselijk gewoon.Linsky wat kan ik nog toe voegen,het is allemaal te triest voor woorden.We worden nu weer bedreight in Amsterdam las ik net in de krant.En van uit de Haag hoor je ze niet,Brrrr.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Let maar op, alles is een kwestie van tijd, sterker: hier is een religieuze KLOOTZAK die dreigt met stenen inplaats van tomaten of eieren. http://tinyurl.com/cvpt8lz
  Wat zal het daarna zijn? Een RPG of een tank? Wie het weet mag het zeggen.
  Vraag: wie doet er wat met deze info? Wordt het alleen hier besproken of hebben jullie het er ook met anderen over? Wie zijn er allemaal op de hoogte van dit meer dan uitstekende, en informatieve blog..??? En wie lezen alle info en gaan vervolgens duimen zitten draaien zoals -ja, en dat MOET nu even- in een grijs verleden ook gebeurde, het zgn interbellum tussen 1918 en 1940..??? Want dat is wat ik bedoel, dat verdomde katuitdeboomkijken, totdat het echt te laat is.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Wát tikte ik hierboven.??? Hier heb je d’r weer één, tikkie ouder deze keer maar toch…
  http://tinyurl.com/d6rz3yc
  Wat er aan de hand was en waarom wordt weer eens niet duidelijk. Uit ervaring weet ik dat gemeenteambtenaren niet de slimste zijn en voortdurend de indruk wekken dat de belastingbetaler er voor hun is inplaats van ANDERSOM…!!!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Als ik lees dat in België nog meer moslims zijn dan in Nederland en waar in vooral links Wallonië
  zo een terroristische actie plaatsvindt denk ik dat de revolutie tegen de islam daar gaat beginnen.
  De nieuwe regering heeft in ieder geval iets om aan te beginnen.
  Dat ook nog in het hart van het corrupte socialisme.

  Like

 8. Madar zegt:

  louis-portugal zegt:

  14 december 2011 om 22:46

  Je hebt hier een duidelijk punt wat je hier maakt. Hier ben ik het mee eens. Wij wonen dicht bij Maastricht en Luik is een steenworp verwijderd hiervan daan.
  Mijn dochter woont in Maastricht ,een prachtige straat, goede buurt in het centrum. Alleen het drugstoerisme wat veelal langs haar huis komt vind ik minder fraai .Het zijn auto’s met Belgisch en Frans kenteken die af en aan rijden om in de buurt naar coffeeshops te gaan. In de zomer kan ik die figuren goed bekijken vanaf het terras en geloof me het zijn stuk voor stuk Arabisch uitziende mannen.

  Like

 9. tante sidonia zegt:

  Ik fantaseerde er wel eens over, gewoon voor de gein, hoe lang het zou duren totdat zo’n figuur eens een machinegeweer zou leegschieten op onschuldige burgers. In mijn gedachten zou zoiets over tien jaar een keer kunnen gebeuren, maar ik sta perplex dat het er nu al is. Het is natuurlijk ook een grote kookpot geworden, dát het snel fout zal gaan weten we, maar de vraag is wanneer. Ik dacht als kind altijd dat het einde van de wereld ver na mijn dood zou plaatsvinden, maar de laatste tijd maak ik daar toch wel zorgen over. Ik kijk naar mijn moedertje van 63 jaar en ik bedenk me hoe goed haar tijd was toen we dit soort problemen nog niet hadden. Dan mag ik wel “voordelen”hebben als digitale revolutie en weet ik wat allemaal, maar de prijs van rust en vrede van vroeger is veel waardevoller. Daardoor zou ik ook zeggen: neem een paar vrije dagen, vakantie of neem wat geld op en koop iets dat je graag wilt hebben. Als je graag appeltaart wilt eten doe het gewoon, want het kan elke dag zo over zijn. We kunnen wel erg kwaad worden op dit soort cultuurverrijkers, ja ik weet het het klinkt afgezaagd, maar hoe moet ik het anders noemen zonder zelf paranoide te worden..,het zijn en blijven toch onze bloedeigen soortgenoten die dit mogelijk maken. Niet alleen de volksvertegenwoordigers, maar denk ook eens aan nutsbedrijven, verzekeraars, banken..allemaal soortgenoten en ze graaien wat er te graaien valt zonder te denken aan de gevolgen van een financiele ondergang die zij zelf veroorzaken. Luik is nog maar het topje van de ijsberg. Wat ik gehoord heb is dat veel Noordfransen uit het schijnbaar “arme” noorden van Frankrijk massaal hun heil in Wallonie gaan zoeken, omdat de sociale voorzieningen zo riant zijn. En de vlaming maar betalen, de meeste flitspalen staan in vlaanderen. Al eens in Brussel geweest? Het oude plein is prachtige en dat is waar alle toeristen staan, maar zet een voet buiten de markt en je staat zo in de Arabische wereld. Ik moet bijna janken wat ik daar zie, de stad stinkt naar urine en ik heb er zelfs mensenpoep gezien. Als je achter station noord onder het viaduct door gaat sta je in een oosteuropese hoerenbuurt. Hun ramen staan in een straat die eigenlijk rijp is voor de sloop. Ik heb er een keer met verbazing naar gekeken, want het waren toch de arabieren die tourend vanuit hun autootje naar de hoeren zaten te geilen, het type ras dat volgens hun geloof……. nou vul maar in. Nog een straat verder heb je een arabische bazaar. Een straat vol met shoarma, burka kledingstukken en dubieuze electronica. De straat lijkt voor kilometers door te gaan. Ik ga van een dagje Brussel echt spontaan huilen..tja wat kan ik zeggen. Binnenkort allemaal realiteit in je eigen stad!

  Like

 10. tante sidonia zegt:

  Als een soort van bonus nog wat extra leesvoer: http://tinyurl.com/bwzf3fz

  Leeswaarschuwing: de inhoud kan als schokkend worden ervaren.

  Het artikel is namelijk geschreven in de zomer van het jaar 2000 en zou de prognose van deze schrijver inmiddels al uitgekomen zijn?

  Like

 11. Linsky zegt:

  tante sidonia;

  Psies!

  Het is inderdaad allemaal om te huilen.
  Dat doen we hier dan ook regelmatig hoor.
  Om onze eigen ellende en onmacht (meestal lafheid) en die van van aderen.

  Het is heel erg dat dit soort dingen gebeuren…
  Maar misschien dat hier door ergens wat leiders, of machthebbers wakker worden.
  heel misschien zelfs wel wat meer volk (kudde)?

  Want men komt pas in het geweer als het voor op de stoep en in de eigen kring plaatsvindt!
  😦

  Like

 12. Linsky zegt:

  Politie moest dader bloedbad met rust laten!

  Nordine Amrani (33), de dader van het bloedbad in Luik, kon ongehinderd zijn gang gaan nadat hij in oktober vorig jaar onder voorwaarden was vrijgelaten. De politie volgde immers een algemene richtlijn dat voorwaardelijk invrijheidgestelden niet steeds lastiggevallen moeten worden.

  http://www.hln.be/hln/nl/12036/Drama-Luik/article/detail/1363140/2011/12/15/Politie-moest-Amrani-met-rust-laten.dhtml

  Like

 13. Madar zegt:

  Ik begin de statistieken steeds serieuzer te nemen die beweren dat schizofrenie onder Marokkaanse jongens significant vaker voorkomt dan bij autochtonen in dezelfde leeftijd.
  Deze “schattebout” Nordine Amrani had volgens ons dagblad vandaag nog ff 600.00 !! euries overgemaakt aan zijn vriendin! de dag vóór deze gruweldaad.
  Ook wist de krant te vertellen dat hij “gewoon”met katholieke vrouwen omging, na het vrijdaggebed in de moskee de kroeg indook met zijn brothers en bier dronk!! Nou zeg, ik je toch een héél “normale” man toch??

  Like

 14. Linsky zegt:

  Madar,
  hypocrisie in overtreffende trap.
  Ze zijn BIJNA zo erg als onze eigen overheden! 😦

  Like

 15. Madar zegt:

  Maar nu ff serieus, de meeste mannen uit die culturen hebben een autoriteitsprobleem. Ze zijn allemaal prinsjes,althans zo worden ze opgevoed. Ik heb het beste paard van de stal gekend tussen deze persoon en een Noord-Afrikaanse woestijnrat zit een verschil als tussen zon en maan. Dat was hoewel ex moslim, géén Arabier, een hemelsgroot verschil mensen. En toch had die ondanks zijn goede algemene ontwikkeling nog héél veel te leren over een gelijkwaardige relatie tussen man en vrouw. Hij had dat gekund, als hij had gewild en niet zoals veel van die mannen ontzettend traditioneel was geweest en bang. Daar gaat geen enkele zichzelfrespecterende westerse jonge vrouw intrappen, of het moet een relimuts van de biblebelt zijn en jong en naïef. Net zolang totdat die ook verstand krijgt. 😉 En wat rest zo iemand dan? Juist, iemand van de eigen cultuur.
  Ja ja Samuel Huntington had het wel bij het juiste eind.

  Like

 16. Madar zegt:

  @Linsky, onze overheden??? Ach als hier de pleuris uitbreekt zijn die met de noorderzon vertrokken. Die hebben de schaapjes wel op het droge geloof het maar.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Madar;

  Wat wil je , bij een opvoeding die meer bestaat uit permanente indoctrinatie, conditionering en hersenspoeling, dat vrouwen en meisjes minderwaardig zijn?

  Hier op het blog wordt vaak zat duidelijk dat dit een van de grootste problemen is bij die zandapen.

  Overigens, zichzelf respecterende westerse jonge vrouwen trappen nergens in.
  Maar er lopen nogal wat schapen rond, hoor! 😦

  En een aantal daarvan ziet het wel zitten,… zo’n Arabische dekhengst!

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Ik had het ook al op AP geparkeerd, maar ik heb het idee dat ze daar steeds elitairder aan het worden zijn. Reactie nulkommanul. Die Amrani bleek ook nog getrouwd te zijn met een vrouw die zegt nooit iets geweten te hebben. Gelul natuurlijk.(of taqiyya, dakanook)
  http://tinyurl.com/83zvdep

  Like

 19. Linsky zegt:

  Deckie;

  AP?
  Quote;
  Dit is een deftige sociëteit alwaar we enig niveau eisen qua commentaren.
  Al zijn ze ranzig bot gesteld maar desondanks le-zens-waar-dig gepresenteerd!
  end.
  Hoezo elitair? 🙂

  Like

 20. Linsky zegt:

  Deckie; heppie die comments wel eens goed gelezen… wel da’s een hele kunst hoor!

  Ik probeer het niveau ook wel eens bij te benen.. dat valt echt niet mee. 🙂

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 14:57, ja, ik lees regelmatig de comments, maar ik heb al heel lang het gevoel dat daar knap UIT DE HOOGTE wordt gedaan, and I hate that man, I really HATE that.
  Terug naar de realiteit van alledag. News flash voor alle Marokkanen in Luik, EU en omstreken:
  http://tinyurl.com/67uth8p

  Like

 22. Linsky zegt:

  Ja, Deckie,… hij blijft leuk hè!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Ps, je vindt ’t niet erg dat Deckie?
  Is vriendelijk bedoeld hoor… en korter. 🙂

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 15:23: shorter my friend? You got it!

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Hey Linsky, if you try THIS in a Dutch subway, you’re in BIG trouble!
  http://tinyurl.com/89eveu6

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, één in de wacht zie ik…
  D’r zijn twee mogelijkheden: of hij moet zes weken op de bank slapen of ze maakt het ter plekke UIT! http://tinyurl.com/7f9ek2d

  Like

 26. Linsky zegt:

  Deckie deze mag je niet missen
  De nieuw TSA, bodyscan voor thuis gebruik!

  http://www.videobash.com/video_show/x-ray-plasma-tv-14486

  Like

 27. Linsky zegt:

  En laat hier verdomme die moslims maar eens wat van leren!
  http://www.videobash.com/video_show/japanese-loves-cop-14735

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Kende ik al, maar evengoed heel leuk. Ik kijk iedere dag naar die site, af en toe pis ik zowat ik m’n broek van het lachen. Zie ook valentijns kadootje(kuch) hierboven…
  Damnlol.com is vaak nog beter.

  Like

 29. Linsky zegt:

  Als het niveau daalt, stijgt de stemming hè 🙂

  Hier een laatste he, en dan…..!

  http://www.videobash.com/video_show/host-goes-crazy-4929

  Like

 30. Linsky zegt:

  Deckie,
  we moeten op dit breed georiënteerde culturele blog wel ook rekening houden met de fijnbesnaarde zieltjes onder ons hè.
  Vandaar deze nog;
  http://www.snuffelknuffel.nl/

  Like

 31. marnix zegt:

  De moorden op de Kerstmarkt, inbraken, geweld, alles wordt netjes stilgehouden, de vraag is waarom?

  De politieke groep die hen beschermt en .$.. ontvangt van mensenhandelaars, zijn de schuldigen. Ik heb alvast zoals vele werkgevers Belgie verlaten, reeds 4 maanden woon ik in Zuid-Amerika. Hier is er nog veel werk aan de winkel, maar op vlak van sociale zekerheid is de gemiddelde werknemer goed beschermt met een EPS. Gratis hospital – medicatie – dokterbezoek…
  Dus waarom 21% btw op alles betalen, 40% belastingen op de nettowinst, een werknemer maar 1500euro betalen en daarop 2300euro sociale zekerheid betalen (RSZ)als werkgever…Als die 2300euro in handen komt van politiek SP uitschot.
  werkgevers komen nooit meer terug naar BE. Wie verstand heeft weet maar al te goed dat de sociale zekerheid geen toekomst kan bieden in Belgie. Als je 62.000.000 euro uitkeringen per maand aan allochtonen betaald in Vlaanderen. Onze gepensioneerde Belgen die krijgen nog de schuld op de koop toe, dat er geen geld meer is…de vergrijzing van de bevolking…
  Ongeveer 350 Hollanders verlaten hun land per dag, ik raad het de werkende Belgen ook aan.
  Groeten uit Barranquilla M.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s