VIDEO: Nigel Farage – Vlucht uit de euro-gevangenis!

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op VIDEO: Nigel Farage – Vlucht uit de euro-gevangenis!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Volgend jaar is het afgelopen met de euro.
  Wedden?

  Like

 2. Wat een genot om naar te luisteren.

  Like

 3. Madar zegt:

  G.Deckzeijl zegt:

  14 december 2011 om 22:51

  Volgend jaar is het afgelopen met de euro.
  Wedden?
  .

  Ik hoop dat u het niet te arrogant vindt klinken maar dit weet ik al vanaf de invoering van de euro. Mijn dochter voorspelde mij al in 2002 op 20jarige leeftijd dat de euro ook weer zou verdwijnen en de gulden terug zou komen.
  Ze heeft het niet altijd 100% goed met alles maar wel heel veel,ben benieuwd ! 😉

  Like

 4. Linsky zegt:

  Madar, Dat er iets gaat gebeuren staat wel vast.

  Maar er zijn verschillende opties nu.

  Maar ik begrijp dat je dochter helderziende momenten heeft?

  Like

 5. Madar zegt:

  Linsky zegt:

  14 december 2011 om 23:50

  Ach Linsky, ja ze zegt en heeft al vanaf dat ze jong is heel veel gezegd dat uiteindelijk uit is gekomen. Natuurlijk is het niet zo simpel als mensen denken. Ze heeft ook niet graag dat er over wordt gesproken omdat mensen lacherig reageren. Nu wordt haar vaak vooruitziende blik op haar intelligentie gegooid dat is makkelijker voor mensen te pruimen. Ze is nu 29 en in de ogen van de meesten volwassen dus wordt het ook beter geaccepteerd als ze iets zegt. Bij een nog jonger iemand kijken ze of ze water zien branden.
  Het is heel zwaar voor haar geweest, zeker toen ze jong was. Nu hoor ik de meeste dingen die ze voelt die er gaan gebeuren dat is vertrouwd voor haar omdat ik haar nooit afreken als het eens anders is. Vaak is het heel duidelijk maar meestal moet ze het zelf interpreteren ja en dat is het moeilijkst. Soms denk ik , ach zie je ze heeft het ook wel eens mis om vervolgens een paar jaar later alsnog met hetgeen ze zei geconfronteerd te worden.

  Like

 6. Madar zegt:

  Linsky, jij kent ons toch niet. Ik zal zeggen wat zij hierover heeft gezegd en nog aan vasthoudt.
  Volgens haar gaat de gulden terugkomen als wettig betaalmiddel en blijft de Euro overeind om in Europa handel te drijven. Ik weet nu even niet of ik het exact vertel zoals zij het zou formuleren. Maar zo ongeveer. Ben benieuwd. 🙂

  Like

 7. Linsky zegt:

  Yep, een bekend verschijnsel

  Maar zijn er ook grote gebeurtenissen die ze heeft voorspelt en die daarna dus uitkwamen.
  Noem eens wat?

  Zelf heb ik hier veel studie en onderzoek in gedaan.
  Het hele paranormale circuit doorlopen zeg maar.
  Dus ik weet er wel iets van af en houd ook nooit mensen voor de gek met zoiets.

  Zelfs niet als het vaak niet uitkomt.
  Het heeft vaak te maken met ‘luikjes’ die bij de een openstaan en bij de meesten potdicht zitten.

  Net zoals sommigen een uitermate natuurlijk talent voor het een of ander hebben.

  Like

 8. Madar zegt:

  Linsky zegt:

  15 december 2011 om 00:09

  Ja ik vind het een beetje moeilijk om dit hier zomaar neer te schrijven. Het is erg privé en ik weet dat zij het niet waardeert als ik dat allemaal ga vertellen, gewoon omdat er veel negatief op gereageerd werd in het verleden. Of mensen worden bang, vinden je eng.
  Ik denk persoonlijk dat het een het ander niet uitsluit. Ze is n.l. erg intelligent en ik denk dat dit ook een rol speelt. Die mensen hebben die helicopterview zeg maar ,daar is niets paranormaals aan.
  Weet je, ze vertelt al vanaf haar 9e jaar heel veel en heel veel is daarvan ook uitgekomen. Je moet je voorstellen dat ze geen beschikking had over internet tot haar 16e levensjaar en ook geen boeken had gelezen. Toch kon ze me dingen vertellen over haar eigen toekomst .Zo heeft ze me op 10 jarige leeftijd verteld wie haar partner zou worden en hoe dat in het werk ging. Eerlijk gezegd dacht ik toen nog een beetje dat het kinderpraat was. Echter vele jaren later en diverse vriendjes later kwam het wel vrijwel helemaal uit. Op het einde na, Er was geen happy end. Ook dát wist ze maar wilde er niet echt aan. Ondanks dat die relatie drie jaar geleden is en ze geen contact meer heeft wist ze te vertellen wat er verder met die persoon ging gebeuren. Tot op dit moment. Ik denk dat dit ook kan als je maar een sterke band hebt met iemand en je daarop afstemt. Gelukkig kan ze zich goed afsluiten.
  Met betrekking tot b.v. de PVV heeft ze ook dingen gezegd zoals het proces tegen Wilders en ondanks dat de PVV volgens haar goede punten heeft, is ze absoluut niet blij met de PVV. Dat zou te lang zijn om hier uitgebreid te schrijven. Ik vind het ook moelijk om weer te geven op papier, het komt anders over.
  Toch is ze een voorvechtser voor de vrijheid vooral van onderdrukte vrouwen. En waar komen die meer voor dan binnen de culturen waar de islam heer en meester is?
  Het woord paranormaal nemen we nooit in de mond. Het is voor ons heel normaal om over het bovennatuurlijke te spreken of over de dingen die zij aanvoelt. Mooie is echter dat ze dit op studie die ze volgt uitstekend kan combineren.
  Oh wat mij te binnen schiet is het volgende. Jaren geleden zei ze dat Amerika ooit een derdewereldland werd. Ik wist eerlijk gezegd niet hoe ik moest reageren, maar vanwege de vele info die ik van haar kreeg accepteerde ik dit zoals alles. Nu echter moet ik hier steeds vaker aan denken .Als ik zie hoe het er in Amerika qua economie voorstaat dan zou ik het bijna gaan geloven.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Madar,
  Ja inderdaad, het begint er steeds meer op te lijken
  Zeker als je die tentenkampen tegenwoordig ziet bij en rond de grote steden daar.

  Nou ja, ik denk wel dat ze best veel dingen kan voorzien en ook een sterk intuïtief gevoel heeft voor veel zaken.
  Sommige mensen hebben dat nu eenmaal.

  Gelukkig is ze nu op een leeftijd dat ze er mee om kan gaan en meer in de gaten heeft wanneer en met wie ze er over kan praten, hè.

  Veel mensen denken dat het een zegen is, om dat soort dingen te kunnen zien,
  maar zij snappen niet dat het eerder een enorme last op je schouders legt.
  En zeker bij een kind.

  We zullen wel zien in de heel nabije toekomst wat er allemaal zal uit komen he. ;(

  En dat van Wilders, wel daar kan ik heel goed inkomen hoor.
  We hebben dit soort mensen nu heel hard nodig, want zij zijn d enige die in deze kwesties vanaf het pluche wat kunnen doen.
  In de politiek dus.

  Maar zoals altijd, als ze te lang blijven zitten, gaan de dingen vaak mis.

  Op tijd weer oprotten.
  Als het werk gedaan is, moeten er andere komen, met andere kwaliteiten.

  Anders maken ze weer kapot, wat ze zelf hebben opgebouwd.

  Like

 10. Madar zegt:

  Linsky zegt:

  15 december 2011 om 01:08

  Fijn dat je het zo goed begrijpt, ik voel n.l. dat je dat doet. Het is idd niet makkelijk geweest ,zeker als je nog maar een kind bent en het zelf allemaal nog niet kunt overzien.
  In vooral haar laatste relatie is het ook weer moeilijk voor de partner als jij het allemaal al ziet en hem beter begrijpt dan hij zichzelf. Zij wil dan beschermen en de ander ziet het als bemoeien ofzo. Dat die persoon er inmiddels toch zonder haar óók achter is gekomen dat ze gelijk had is nu eenmaal zo. Dit is maar als voorbeeld wat ik je geef waarom ze er niet zoveel meer over kwijt wil tegenover mensen,behalve dan tegen mij, ik ben neutraal 😉

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  EU-ZAKKENVULLERS… http://tinyurl.com/cb9qlhg

  Like

 12. Linsky zegt:

  Nigel Farage: Bully-boys in Brussels building Europrison + Video

  De Griekse economie, reeds op de rand van de afgrond balancerend, komt nog verder onder druk te staan. Dat hebben IMF-functionarissen bepaald.
  Inspecteurs bezochten het land om te onderzoeken of het aan de voorwaarden voldoet die internationale kredietverstrekkers hebben opgesteld.
  Wanneer de eisen niet worden ingewilligd krijgt Griekenland een tweede reddingslijn van 130 miljard euro definitief niet toegeworpen.
  Ondertussen wordt de riem van een andere economie in de eurozone met een onhoudbare schuld, namelijk die van Italië, strakker aangetrokken nu het Italiaanse lagerhuis zal stemmen voor meer bezuinigingsmaatregelen.
  Nigel Farage zegt dat de worstelende eurolanden met de rug tegen de muur staan terwijl ze gevangen zitten in het euroblok.
  http://rt.com/news/sarkozy-uk-cameron-eu-747/

  Like

 13. Linsky zegt:

  Hé, Deckie…
  hebben ze daar nu baantjes over? 🙂
  Ik wil er ook een!
  Verdomd goed filmpje…
  Geeft weer eens de openheid aan, hahahah

  En nog NL ondertiteld ook!

  Like

 14. Linsky zegt:

  APOCALYPSE THEATER: Eerst Egypte, toen Libië, en NU Syrië … een verontrustend PARALLEL!


  http://gizadeathstar.com/2011/11/apocalypse-theater-first-egypt-the-libya-next-syria-a-disturbing-parallel/

  Like

 15. Linsky zegt:

  En zo houd de politie ons voorts in de gaten!

  10 december, Moskou, tijdens een protestmars. De Russische overheid heeft haar toevlucht genomen tot een nieuw middel om deze protestmars voor eerlijke en fraude-vrije verkiezingen in de gaten te houden. Waarschijnlijk was het een zogenaamde ‘drone’, die over de protestmars vloog. Deze werd door veel mensen gefilmd en gefotografeerd.

  Like

 16. Linsky zegt:

  “Wacht maar tot ik groot ben !! Dan schiet ik alle Joden kapot”

  Hamaskinderen stelen de show op 24ste verjaardag van Hamas [in beeld]

  De Libanese krant Al Manar bericht enthousiast over de grote bijeenkomst van Hamas gisteren – woensdag 14 december 2011 – naar aanleiding van de 24ste verjaardag van de oprichting van de terreurorganisatie.
  De kinderen van Hamas waren ook van de partij en stalen andermaal de show.
  http://brabosh.com/2011/12/15/pqpct-erd/

  Like

 17. Linsky zegt:

  Gedwongen kaal omdat een hanenkam beledigend is 10 foto’s
  In Aceh Besar, in de Indonesische provincie Aceh, werden dit weekend 65 ‘punkrock’-jongeren gevangengenomen om hun kapsel: de hanenkam werd afgeschoren omdat die volgens de islamitische traditie beledigend zou zijn.
  http://www.nrc.nl/inbeeld/2011/12/14/gedwongen-kaal-omdat-een-hanenkam-beledigend-is/

  Like

 18. Linsky zegt:

  HET ZIJN DE BANKEN, SUKKELS!
  Volgens Ewald Engelen bezuinigt de regering enkel om de bankenschulden af te betalen. Waarom komen de banken daar mee weg?
  http://www.ftm.nl/copypaste/het-zijn-de-banken-sukkels.aspx

  Like

 19. Linsky zegt:

  Tjeetje,
  zelfs het vak van inbreken is niet meer wat het geweest is, hoor. 🙂

  http://www.welingelichtekringen.nl/17060-baby-zeehond-breekt-in.html

  Like

 20. Linsky zegt:

  Snel rijk worden? Koop Griekse obligaties – 2000% rente!

  Wie snel rijk wil worden koopt nu Griekse staatsobligaties. Terwijl het land zelf compleet de vernieling ingaat zijn Griekse staatsobligaties zeer gewild. Reden: de onvoorstelbaar hoge rente van 150% tot ruim 2000%! Nu kopen is al in 2012 steenrijk zijn. Winst is gegarandeerd, want nu Europa heeft besloten om ten koste van alles de euro in stand te houden, zullen er permanent miljarden euro’s naar onder andere Griekenland blijven stromen.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=648089&r=1&tbl_archief=&

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 13:04 Dat doen die Hollandse wouten ook, alleen minder opvallend en Opstelten liegt weer dat het gedrukt staat. http://tinyurl.com/d9mjb33

  Like

 22. Linsky zegt:

  Ja, godeverdomme Deckie..,dat schorem is altijd ‘onvolledig’!
  Over ALLES! 😦

  Maar,….eheu, dat heet toch LIEGEN?

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Lachen, gieren, BRULLEN met die Van Rompuy…
  Wéér een eurotop volgend jaar, vanwege de crisis.
  http://tinyurl.com/ctnv89w
  Ik wou dat ik al dat geld had dat er tijdens zo’n top doorheen wordt gejaagd.
  Reken maar dat ik een zonnig strandje voor mezelf uitgezocht zou hebben,
  helemaal voor mezelf alleen, en NEE, géén vrouw.
  Maar ik was aan het dagdromen.Moet kunnen, nietwaar?

  Like

 24. Linsky zegt:

  Deckie…?????

  Verklaar je nader….

  Ben je bang dat ze je centen er doorheen jagen anders? 🙂

  Like

 25. Linsky zegt:

  Oke, soms zijn ze erger dan politici! 🙂 🙂 🙂

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: kun je even contact met me opnemen via m’n postvak? (hopelijk heb je het nog bewaard,
  we hadden al eerder contact dit jaar, wéét je nog..???)

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 14:54, JA, ik spreek uit eigen ervaring. Kan geen gelazer meer aan m’n kop hebben, vandaar. Honden zijn wat dat aangaat 100% betrouwbaar en da’s ook ervaring!
  Snappie?

  Like

 28. Linsky zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  15 december 2011 om 14:59
  Ik ben bang dat ik je heeeel erg goed begrijp hoor!

  Ik ben een ouwe zak voorts en heb wel ook het nodige meegemaakt.

  Ook met het onmisbare geslacht! 😦

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 15:20, Zie mijn tikwerk van 14:50
  Zelfs DIT niet…!!! http://tinyurl.com/cmsnyus

  Like

 30. Linsky zegt:

  Tjeetje Deckie,…
  daar kun en moet je alleen maar van dromen hoor!

  Verder gaande acties zijn gevaarlijk op onze leeftijd.

  Pffff….. ik leer ’t ook nooit hè. 😦

  Like

 31. Linsky zegt:

  Lees dit maar eens!

  Nieuwe wet verklaart Amerikanen vogelvrij en breidt Guantanamo uit!

  Critici zien Amerika onder Obama veranderen in een totalitaire staat à la Nazi Duitsland of Noord Korea.
  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft met 283 tegen 136 stemmen de National Defense Authorization Act aangenomen, die het de autoriteiten mogelijk maakt om ‘terreur’verdachten zonder bewijs en zonder vorm van proces voor onbeperkte tijd op te sluiten in militaire gevangenissen.

  Obama dreigde op 17 november de wet met een veto te treffen omdat Amerikaanse staatsburgers van deze maatregelen werden uitgezonderd. Nu de bescherming van Amerikanen in de wet is geschrapt, heeft het Witte Huis laten weten de wet te zullen ondertekenen (1). Guantanamo Bay forever, en dat terwijl Obama tijdens zijn verkiezingscampagne beloofde de omstreden gevangenis te zullen sluiten

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=648091&r=1&tbl_archief=&

  Like

 32. Linsky zegt:

  Prima fotootje d’r bij. ;(

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  Kijk Linsky, dat bedoel ik nou vwb dat strand en zo…
  http://tinyurl.com/778sa6e
  Nee, dan is de volgende vierbeiner meer dan welkom!
  http://tinyurl.com/3k5mexp

  Like

 34. Linsky zegt:

  Man gearresteerd na betalen met 2500 losse centen!
  Een man uit Utah is beschuldigd van wangedrag nadat hij een openstaande rekening van 25 dollar probeerde te betalen met een pot vol losse centen. Dat meldt de krant Desert News of Salt lake City.

  De man, Jason West uit de plaats Vernal, was het niet eens met de rekening die hij nog moest betalen aan een kliniek in zijn woonplaats.

  Toen de man aan het personeel vroeg of ze ook contant geld accepteerden en deze vraag bevestigend werd beantwoord, gooide West (38) een pot met naar verluidt 2500 losse dollarcenten op de toonbank. ‘Wilt u het even natellen’ vroeg West er nog bij.

  Het personeel van de kliniek, dat ‘geschokt’ zei te zijn door de actie ‘omdat er nogal wat pennies op de grond vielen’, schakelde hierop de plaatselijke sheriff in, die de man kort inrekende en hem met een boete van 140 dollar naar huis stuurde. Dat zijn 14.000 centen.
  VK.

  Ik kan me herinneren dat toen we zo’n 15 jaar geleden veel contact hadden met mensen de USA, in verband met onze lezingen.
  Er iemand was gearresteerd omdat hij zijn vliegtiket betaalde,.. contant!
  Hij bleek erg veel geld bij zich te hebben, maar dat was omdat hij het niet meer zag zitten en ALLES ook zijn huis had verkocht en nu wereldreizen wilde gaan maken!

  Daarna werd hij dus gearresteerd, vrijgelaten maar.
  zijn huis .. ja, zijn huis en geld, in staat van beschuldiging gesteld.
  Ja, je leest het goed!

  Daardoor kon hij dus nergens meer bij en moest voorts op straat leven.
  Hij kon (en mocht ) natuurlijk niet bewijzen dat het contante geld echt van hem zelf was.

  De buren werd door mannen in strakke pakken verteld dat de man verdacht werd van criminele activiteiten.
  Wel, .. zeggen de mensen oké, dan is het maar goed dat de politie zo alert is!

  Like

 35. Linsky zegt:

  Deckie; 15:41

  Mijn ribben doen pijn! 🙂 🙂

  Kappen!

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  Kappen, zeg je..??? Brekend Nieuws! Aanslag op Schippers in de Kamer..!!!
  http://tinyurl.com/d4o4ngs
  ’t is jammer: ’t was mis…

  Like

 37. G.Deckzeijl zegt:

  Ik doe het voor de helft! http://tinyurl.com/ctg9vpm

  Like

 38. Linsky zegt:

  Deckie, 16:19
  Was Dofik Tibi daar soms in de buurt? 🙂

  Like

 39. G.Deckzeijl zegt:

  Paar hapklare brokken, nooit weg, dacht je ook niet…???
  http://tinyurl.com/bp8t6an
  Ziezo, en nu ga ik zelf stoppen.

  Like

 40. Linsky zegt:

  Deckie,
  Deze mag je niet missen hoor.
  Ik ga een wetsvoorstel indienen TEGEN de reclamecodecommissie!
  Zie wat ze ons onthouden!
  http://www.videobash.com/video_show/banned-commercial-for-glasses-7514

  Like

 41. Linsky zegt:

  Deckie 16:30
  Welke gek maakt daar reclame tegen????

  Like

 42. Linsky zegt:

  Misschien kunnen we idd. beter kappen Deckie,
  We zijn E.J.’s draadjes aan het verkloten! 😦

  Like

 43. Linsky zegt:

  Hij komt zo weer thuis en dan wordt sowieso de speeltuin gesloten. 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s